De Mercedes GLA zakelijk leasen bij DutchLease

De dynamische proporties van de Mercedes GLA zorgen voor een compacte en tegelijkertijd ruime SUV. Deze sportieve SUV is voorzien van verschillende assistentiesystemen die de rit veiliger maken en u zo min mogelijk belasten. Zo heeft u meer tijd om gedurende de rit te ontspannen.

Comfort

De Mercedes GLA is voorzien van verschillende opties zoals stoelverwarming/-ventilatie die de rit zo comfortabel mogelijk voor u maken. De GLA beschikt daarnaast over innovatieve systemen waardoor u de auto moeiteloos kunt bedienen. De MBUX-interieurassistent is een van die systemen, dit systeem neemt bewegingen in de auto waar die u met uw handen en armen maakt en interpreteert deze. Daarnaast is de GLA ook met spraak te bedienen, zo kunt u zonder enkele aanraking de auto bedienen. Ook onbekende routes rijden wordt makkelijker, de GLA is namelijk voorzien van navigatie met augmented reality. Hierdoor wordt de route voor u gevisualiseerd en hoeft u nooit meer een afslag te missen.


Veiligheid

De high-performance led-koplampen, MULTIBEAM LED en adaptieve grootlichtassistent zorgen voor optimaal zicht in het donker, zonder uw tegenliggers te verblinden. Deze verlichting zorgt ervoor dat u mogelijk gevaar sneller kan waarnemen. Hierdoor maakt u het niet alleen veiliger voor u zelf, maar ook voor andere weggebruikers.

De Mercedes GLA

  • Compacte SUV
  • Ruim van binnen
  • In lengte verschuifbare tweede rij zitplaatsen
  • EASY PACK-achterklep 
  • Stoelverwarming/-ventilatie
  • MBUX
Mercedes leasen bij DutchLease
Mercedes GLA navigatie
Mercedes GLA stuur

Verbonden

Ook onderweg kunt u verbonden blijven. U kunt gemakkelijk uw smartphone verbinden met het ingebrouwde multimediasysteem in de GLA en toegang krijgen tot de belangrijkste apps op uw smartphone of die van de passagiers. Daarnaast kun u uw smartphone draadloos opladen in het middenconsole.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Mercedes GLA

Mercedes zakelijk leasen

Rijassistentiepakket

Met het rijassistentiepakket van de Mercedes GLA wordt u ondersteund in gecompliceerde verkeerssituaties. De rijassistent helpt u bij het aanpassen van snelheid, wisselen van rijstrook en sturen.
Mercedes GLA handfree

EASY PACK met HANDSFREE ACCESS

De bagageruimte openen en sluiten doet u met één simpele druk op de knop. Maakt u liever gebruik van de sensor? Beweeg dan simpelweg uw voet onder de kofferbak en de achterklep gaat open.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
BMW X2 leasen bij DutchLease
BMW X2
Vanaf €695 p/mnd*
Met de X2 heeft BMW een geheel nieuwe markt aangeboord: de perfecte combinatie tussen een robuuste SUV en een coupé.
Lease de Volkswagen T-Roc zakelijk bij DutchLease
Volkswagen T-Roc
Vanaf €485 p/mnd*
Stoer, krachtig, en een mooi formaat: de gloednieuwe Volkswagen T-Roc is vanaf nu verkrijgbaar bij DutchLease.
Zakelijk Lease de Skoda Kodiaq
Škoda Kodiaq
Vanaf €659 p/mnd*
De grootste SUV van Škoda is ontworpen voor de stad, maar zeker ook voor de natuur. De Kodiaq biedt u de nieuwste innovaties en veiligheid.