BMW 4 Serie Gran Coupé
Vanaf €844 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De BMW 4 Serie Gran Coupé zakelijk leasen bij DutchLease

Met de BMW 4 Serie Gran Coupé heeft BMW een zeer elegante, maar sportieve vierdeurs coupé ontwikkeld. Zijn grote motorkap en ver naar achteren doorgetrokken C-Stijl geven hem dit kenmerkende uiterlijk, zonder de auto opzichtig te maken. De BMW 4 Serie Gran Coupé zakelijk leasen kan bij de DutchLease tegen een aantrekkelijk tarief, met de uitstekende service die u van DutchLease gewend bent.

Rijke standaard uitrusting

De BMW 4 Serie Gran Coupé is standaard uitgerust met onder andere LED koplampen en achterlichten, lederen sportstuur en 8-traps Steptronic transmissie. Door de geïntegreerde rijstrookassistentie, dode hoek signalering en adaptieve cruise-control, is uw ervaring in de BMW ook zeer veilig.

De 4 Serie Gran Coupé is leverbaar in drie modellen: de M Sport, de Luxury Line en de Sport Line en verschillende motoriseringen. Neem contact op met uw leaseadviseur of vraag een offerte aan voor het door u gewenste model. 

De BMW 4 Serie Gran Coupé

  • Sportieve vierdeurs coupé
  • Veel ruimte
  • Lichter en wendbaarder
  • Elektrische achterklep in standaard uitrusting
BMW 4 serie grand coupe
BMW 4 serie grand coupe back
BMW 4 serie grand coupe front
BMW 4 serie grand coupe interieur

Praktischer dan de meeste coupés

De BMW 4 Serie Gran Coupé is even lang als de 3 Serie Coupé, maar heeft wel degelijk meer hoofdruimte achterin. Daarnaast geeft de kofferbak 480 liter aan ruimte en loopt deze door tot de rugleuning van de achterbank. Hierdoor kunt u erg veel kwijt in de 4 Serie Gran Coupé. En staat u met boodschappen in uw handen, dan kunt u de achterklep gemakkelijk elektrisch openen en sluiten.

 

Wegligging

Doordat de BMW lichter is geworden door het gebruik van aluminium, is hij wendbaarder en komt hij sneller tot stilstand. Daarnaast rijdt de 4 Serie zeer soepel en produceert hij een krachtig geluid. De 4 Serie Gran Coupé ligt stevig op de weg (ook in de bochten) en in de Sport Plus modus wordt dit gevoel nog eens extra versterkt. Dit komt door het adaptief M onderstel, wat zich automatisch aanpast aan de staat van het wegdek en door een stuur dat direct reageert op uw bewegingen. Daarnaast kunt u uw rijervaring op ieder moment aanpassen door de Driving Experience Control met vier rijmodi.

 

De BMW 4 Serie Gran Coupé leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze BMW 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de BMW 4 Serie Gran Coupé

BMW 4 serie connected drive

BMW ConnectedDrive

Met de opties in het ConnectedDrive systeem wordt uw BMW uw persoonlijke assistent. Stuur gemakkelijk bestemmingen naar het navigatiesysteem, stel herinneringen voor afspraken in en regel de interieurtemperatuur op afstand.
BMW 4 serie facelift

Facelift

In 2017 heeft de 4 Serie Gran Coupé een facelift gehad, waarbij LED-lampen zijn toegevoegd aan het design en de voor- en achterbumpers zijn strakgetrokken. Dit heeft deze 4 Serie een nog sportiever uiterlijk gegeven.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Lease de Volkswagen Passat Variant zakelijk via DutchLease
Volkswagen Passat
Vanaf €705 p/mnd*
De Passat Variant maakt rijden nog veiliger en comfortabeler met zijn 12 veiligheidssystemen en assistenten.
Lease de Skoda Superb Combi zakelijk bij DutchLease
Škoda Superb Combi
Vanaf €640 p/mnd*
Een tijdloos design gecombineerd met optimale functionaliteit. Voor zakelijk rijden en het gezinsleven de ideale auto.
Audi A4 Avant DutchLease
Audi A4 Avant
Vanaf €725 p/mnd*
De nieuwe Audi A4 Avant maakt topklasse bereikbaar. Deze fraaie verschijning met veel gebruiksgemak heeft u een hoop te bieden.