De MINI 3-deurs zakelijk leasen bij DutchLease

De MINI 3-deurs is een auto die door velen aanboden en door weinigen gehaat wordt. Dit is volledig terecht aangezien deze kleine vierwieler tot in de puntjes is uitgewerkt en dat zorgt voor een unieke rijervaring. De details maken de MINI 3-deurs nog gaver, denk bijvoorbeeld aan de standaard knipoog naar de Britse vlag in de achterlichten. Dit is het Union Jack design dat erg subtiel hint naar de oorsprong van het compacte automerk.

Gewild model

De MINI 3-deurs zorgt er voor dat je de wijde omtrek comfortabel kan verkennen maar laat ook genoeg te verkennen over aan de auto zelf. De ligging op de weg in combinatie met het strakke design maken de MINI 3-deurs tot een gewild model.

MINI 3-deurs

Vanaf €485 p/mnd*
  • Union Jack LED-achterlichten
  • Touchscreen navigatie
  • Licht en wendbaarder
  • Active Cruise Control
MINI 3doors achter
MINI 3doors interior
MINI 3doors voor
MINI 3doors zij

De MINI 3-deurs leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze MINI 3-deurs 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de MINI 3-deurs
MINI 3 deurs

Union Jack LED-achterlichten

De iconische achterlichten van de MINI 3-deurs zijn een knipoog naar de rootsvan MINI. Deze LED-achterlichten zijn mooi omlijst met een chroomrand.
MINI 3 deurs

Belangrijke informatie direct in het zicht

Met de MINI Head-up display verschijnt alle belangrijke informatie op een transparant scherm bovenop het dashboard. Zo ziet u direct alle relevante informatie en kunt u gemakkelijk ook houden op het verkeer.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
SEAT Ibiza
Vanaf €385 p/mnd*
De SEAT Ibiza zorgt dat circuit DNA en een sportief, stads karakter perfect samengaan. Met het grote assortiment kan uw SEAT Ibiza volledig voldoen aan uw wensen!
Volkswagen Polo
Vanaf €415 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
MINI Countryman
Vanaf €675 p/mnd*
Het echte MINI gevoel in een auto die past bij de wensen van een gezin. Afgemaakt tot in de perfectie en nu extra voordelig te rijden bij DutchLease, profiteer nu!