De MINI 5-deurs zakelijk leasen bij DutchLease

De MINI 5-deurs biedt meer ruimte tegen dezelfde sportieve prestaties waar MINI bekend om staat. Door een optimaal gebruik van de extra ruimte, geeft de 5-deurs comfortabel plek aan 3 passagiers op de achterbank. Je least de MINI 5-deurs nu tegen een zeer aantrekkelijk tarief bij DutchLease.

Meer ruimte voor avontuur

De MINI 5-deurs biedt niet alleen meer been-, hoofd en bewegingsruimte dan de klassieke 3-deurs versie. Met zijn 278 liter kofferbak kan je ook meteen voor 5 personen aan spullen meenemen. Daarmee is deze MINI naast sportief en speels ook veelzijdig.

MINI 5-deurs

Vanaf €525 p/mnd*
  • Plek voor 3 passagiers achterin
  • 278 tot 941 liter bagageruimte
  • Nieuw design voorbumper
  • Standaard LED-verlichting
Mini 5 deurs operational lease
Mini 5 deurs lease
Mini 5 deurs leasen
Mini 5 deurs zakelijk leasen

De MINI 5-deurs leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze MINI 5-deurs 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de MINI 5-deurs

Mini 5 deurs display

Modern display

Binnen het Connected Navigation Plus Pakket is de traditionele toerenteller vervangen voor een modern variant. Dit 5 inch kleurenscherm geeft alles van snelheid tot navigatie-instructies weer.
Mini 5 deurs achterkant

Union Jack achterlichten

Karakteriserend voor MINI en nu ook toegevoegd aan de standaard uitrusting: de donkere Union Jack achterlichten. Hierdoor worden de Britse wortels van MINI nog beter belicht.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi A3 Sportback Plug in Hybride
Vanaf €544 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.

Renault CLIO

Vanaf €375 p/mnd*
Deze opvallende CLIO heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting.

Volkswagen Golf

Vanaf €510 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.