De MINI 5-deurs zakelijk leasen bij DutchLease

De MINI 5-deurs biedt meer ruimte tegen dezelfde sportieve prestaties waar MINI bekend om staat. Door een optimaal gebruik van de extra ruimte, geeft de 5-deurs comfortabel plek aan 3 passagiers op de achterbank. Je least de MINI 5-deurs nu tegen een zeer aantrekkelijk tarief bij DutchLease.

Meer ruimte voor avontuur

De MINI 5-deurs biedt niet alleen meer been-, hoofd en bewegingsruimte dan de klassieke 3-deurs versie. Met zijn 278 liter kofferbak kan je ook meteen voor 5 personen aan spullen meenemen. Daarmee is deze MINI naast sportief en speels ook veelzijdig.

MINI 5-deurs

Vanaf €525 p/mnd*
  • Plek voor 3 passagiers achterin
  • 278 tot 941 liter bagageruimte
  • Nieuw design voorbumper
  • Standaard LED-verlichting
Mini 5 deurs operational lease
Mini 5 deurs lease
Mini 5 deurs leasen
Mini 5 deurs zakelijk leasen

De MINI 5-deurs leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze MINI 5-deurs 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de MINI 5-deurs

Mini 5 deurs display

Modern display

Binnen het Connected Navigation Plus Pakket is de traditionele toerenteller vervangen voor een modern variant. Dit 5 inch kleurenscherm geeft alles van snelheid tot navigatie-instructies weer.
Mini 5 deurs achterkant

Union Jack achterlichten

Karakteriserend voor MINI en nu ook toegevoegd aan de standaard uitrusting: de donkere Union Jack achterlichten. Hierdoor worden de Britse wortels van MINI nog beter belicht.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi A3 Sportback Plug in Hybride
Vanaf €544 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.

Renault CLIO

Vanaf €375 p/mnd*
Deze opvallende CLIO heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting.

Volkswagen Golf

Vanaf €510 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.