De MINI Electric zakelijk leasen bij DutchLease

De nieuwe MINI Electric, net zoals een gewone MINI, maar dan volledig elektrisch. Hij kenmerkt zich aan de opvallende Energetic Yellow accenten. Gaat u voor de standaard rijk uitgeruste MINI Electric? Of kiest u voor de Luxe Business Edition? U kunt de nieuwe MINI Electric zakelijk leasen bij DutchLease. Neem voor vragen contact op met één van onze leaseadviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan.  

Uitgebreide LED-verlichting

De MINI Electric is voorzien van adaptieve LED-lichtverdeling. De LED-achterlichten hebben een Union Jack design waarbij gebruik wordt gemaakt van LED-glasvezeltechnologie. Dit zorgt voor een betere verlichting van de zijkanten van de weg bij stads-, regionaal en snelwegverkeer. Automatische koplampinstelling is eveneens aanwezig, die ervoor zorgt dat de hoek van de koplampen aan de ladingstoestand wordt aangepast. 

 

Luxe Business Edition

U kunt de MINI Electric uitbreiden met het luxe Business Edition. Dit maakt het zakelijk rijden een stuk makkelijker door het MINI navigatiesysteem met 8,8” touchscreen en Real Time Traffic Information tot en met Park Distance Control achter en het diefstalalarmsysteem. Vraag onze leaseadviseur naar de mogelijkheden, hij voorziet u graag van een indicatie van de totale kosten. 


Creative ruimtebenutting

Door het omklappen van de 60/40-delige achterbank krijg je meer ruimte voor je plannen met maximaal 941 liter bij de 4-zits Electric. 

MINI Electric
Vanaf €585 p/mnd*
  • Dynamisch en kalm
  • Actieradius WLTP: 185 km
  • Multifunctioneel instrumentendisplay
  • 211 liter laadruimte
MINI electric, zakelijk lease hem bij DutchLease
Mini electric zakelijk leasen bij DutchLease
Mini electric zakelijke lease DutchLease
MINI electric zakelijke lease DutchLease

Iconisch en elektrisch

De MINI Electric heeft nog steeds het iconische MINI uiterlijk. Met zijn contrasterende dak en spiegels en de breed geplaatste koplampen. Om de aerodynamica te optimaliseren is bij de MINI Electric de frontgrill gesloten. 

 

De MINI Electric leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze MINI 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de MINI Electric
Mini electric zakelijke lease DutchLease

Multifunctioneel instrumentendislplay

De MINI Electric beschikt over het nieuwe digitale instrumentenpaneel en vervangt daarmee de conventionele snelheidsmeter, speciaal ontworpen voor de MINI Electric. Het paneel bestaat uit een 5.0" kleurenscherm in een strak Black Panel design. Het toont de gegevens als toerental, snelheid, laadniveau, kilometerstand, temperatuur en navigatie-instructies laat zien. Ervaar de premium cockpit-technologie bij de MINI Electric
MINI electric zakelijk leasen bij DutchLease

Krachtig bumperdesign

De MINI Electric heeft een nieuw, krachtig en modern bumperdesign. Met Aircurtains die de aerodynamica verbeteren aan beide kanten, en deze zorgen tegelijkertijd ook voor het verbeteren van het energieverbruik van de MINI Electric.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi Q4 e-tron
Vanaf €815 p/mnd*
De nieuwe Audi Q4 e-tron is het sportieve en krachtige elektrische model van Audi. Zakelijk lease hem bij DutchLease.
Renault ZOE
Vanaf €529 p/mnd*
De Renault ZOE wordt standaard geleverd als automaat. Op het design van de Renault ZOE zijn meer dan 60 patenten aangevraagd.
Ford Puma
Vanaf €515 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Puma, vol nieuwe innovaties en comfort.