Mitsubishi zakelijk leasen

Mitsubishi zakelijk leasen

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Mitsubishi zakelijke lease bij DutchLease

Snel en voordelig een Mitsubishi leaseauto zakelijk leasen? Met Mitsubishi zakelijke lease bieden we u de mogelijkheid om een Mitsubishi auto te leasen tegen aantrekkelijke tarieven en gunstige voorwaarden met full operational lease. Heeft u interesse? Aarzel niet en vraag vandaag nog een offerte aan. Binnen 24 uur ontvangt u een op maat gemaakt voorstel.

Mitsubishi leaseauto aanbod

Mitsubishi heeft een breed scala aan leaseauto's, variërend van krachtige SUV's tot milieuvriendelijke hybride modellen. De Mitsubishi Space Star is een compacte en efficiënte auto geschikt voor zowel stads- als buitenwegverkeer. Als u op zoek bent naar een stijlvolle en duurzame plug-in hybride SUV, is de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV een uitstekende keuze. Voor meer veelzijdigheid zijn er verschillende aandrijfopties beschikbaar in de Mitsubishi ASX. Of gaat uw interesse uit naar de nieuwe COLT of Outlander PHEV, bij DutchLease vindt de perfecte Mitsubishi die aansluit bij uw zakelijke behoeften.

Mitsubishi zakelijke lease vormen

Full operational lease

Veruit de meest populaire leasevorm is full operational lease. De voordelen van full operational lease zijn talrijk. U betaalt een vast maandbedrag, en dat omvat niet alleen de auto, maar ook de kosten voor wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen. Dit betekent geen grote investering in één keer of aanbetaling, en het houdt uw kostenpost van de balans. Alle kosten zitten namelijk al verwerkt in de leaseprijs. Het enige wat u zelf dient te betalen zijn de brandstof- en laadkosten. Kortom, de meest complete leasevorm. Bij DutchLease krijgt u bovendien een vast contactpersoon, wat ervoor zorgt dat uw vragen omtrent de auto of het leasecontract altijd snel beantwoord zijn.

Flexible lease

De leasevorm flex lease biedt ondernemers de vrijheid om zakelijk te leasen met een flexibele looptijd van slechts 12 maanden. Hierdoor kunnen bedrijven eenvoudig inspelen op veranderingen, zoals groei in het aantal werknemers of een verschuiving naar hybride werken. DutchLease zorgt voor de financiering, verzekeringen, afschrijvingsrisico's en operationele kosten, waardoor u kunt genieten van zakelijk leasen zonder langdurige verplichtingen en onverwachte verrassingen.

Mitsubishi: het merk

Mitsubishi Motors is een toonaangevende autofabrikant met een rijke geschiedenis van innovatie en technologische vooruitgang. Met oorsprong in Japan, bouwt het merk elke auto met de grootste zorgvuldigheid, precisie en oog voor detail, wat resulteert in betrouwbare voertuigen die de test van de tijd doorstaan. Daarnaast combineert het merk stijl en duurzaamheid in al zijn voertuigen, waardoor het wereldwijd een gewaardeerde keuze is voor moderne bestuurders.

Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,5

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking