Porsche Cayenne zakelijk leasen

De Porsche Cayenne is de ideale keuze voor professionals die waarde hechten aan stijl, prestatie en comfort. Deze krachtige SUV combineert sportiviteit met dagelijks gebruiksgemak, waardoor hij perfect is voor zowel werkgerelateerde ritten als privé-uitstapjes. Verkijgbaar in zes verschillende uitvoeringen, waarvan drie hybride-opties. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Ontdek de diverse uitvoeringen

De Porsche Cayenne biedt een breed scala aan uitvoeringen om aan diverse wensen en eisen te voldoen. U kunt kiezen uit benzine modellen zoals de Cayenne, de Cayenne S en de Cayenne GTS, of voor een Hybride uitvoering zoals de Cayenne E-Hybrid, de Cayenne S E-Hybrid en de Cayenne Turbo E-Hybrid. Elk model biedt een unieke combinatie van kracht en efficiëntie. Met vermogens variërend van 353 tot maar liefst 739 pk, garandeert elke uitvoering een opmerkelijke rijervaring. De hybride modellen bieden bovendien een elektrische actieradius tot 78 km (WLTP), perfect voor de kortere zakelijke ritten en het verminderen van uw ecologische voetafdruk.

 

Prestatie en ruimte gecombineerd

De Porsche Cayenne combineert ruimte en comfort met krachtige prestaties, ideaal voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als lange zakelijke reizen en de Cayenne biedt plaats aan vijf passagiers. Bovendien is de Cayenne optioneel uit te rusten met luxe opties zoals lederen bekleding, stoelverwarming en een panoramisch dak, wat bijdraagt aan het comfort en de stijl van de auto.

Porsche Cayenne

Vanaf €1542 p/mnd*
  • Vekrijgbaar als benzine of hybride
  • Porsche Active Suspension Management (PASM)
  • 8-traps Porsche Doppelkupplung (PDK)
  • Rijplezier voor alle passagiers!
Porsche Cayenne zakelijk leasen
Porsche Cayenne zakelijk leasen
Porsche Cayenne zakelijk leasen
Porsche Cayenne zakelijk leasen

De Porsche Cayenne zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Porsche 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Porsche Cayenne
Porsche Cayenne zakelijk leasen

Interieur van de Porsche Cayenne

Het interieur is sterk gericht op de bestuurder, uitgerust met een 12,65 inch digitaal instrumentenpaneel dat rijgegevens overzichtelijk weergeeft. Passagiers genieten optioneel van een eigen 10,9 inch touchscreen aan de bijrijderszijde, waarmee ze toegang hebben tot navigatie en infotainmentfuncties. Dit slimme ontwerp zorgt voor een interactieve en comfortabele rijervaring voor iedereen aan boord.
Porsche Cayenne zakelijk leasen

Royale bagageruimte

De Porsche Cayenne biedt een royale bagageruimte van 772 liter in de non-hybride modellen, uitbreidbaar tot 1.708 liter dankzij de neerklapbare rugleuningen. Optioneel is een bagageruimtemanagement systeem beschikbaar met bevestigingsrails en een scheidingsnet, ideaal voor het veilig vervoeren van voorwerpen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi Q7
Vanaf €1045 p/mnd*
De Audi Q7 combineert royale ruimte met indrukwekkende prestaties. Geniet van ultieme luxe en technologie voor het hele gezin.
Mercedes GLA
Vanaf €680 p/mnd*
Compacte SUV. Genoeg ruimte voor lange ritten, compact genoeg om wendbaar te zijn in de stad.
Porsche Macan Electric
Vanaf €1165 p/mnd*
De volledig elektrische Porsche Macan. Sportwagen in SUV verpakking. Met tot 639 pk en een actieradius tot 613 km (WLTP).