Porsche Cayenne
[[prijscayenne]]
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De BMW 4 Serie Gran Coupé zakelijk leasen bij DutchLease

Met de BMW 4 Serie Gran Coupé heeft BMW een zeer elegante, maar sportieve vierdeurs coupé ontwikkeld. Zijn grote motorkap en ver naar achteren doorgetrokken C-Stijl geven hem dit kenmerkende uiterlijk, zonder de auto opzichtig te maken. De BMW 4 Serie Gran Coupé zakelijk leasen kan bij de DutchLease tegen een aantrekkelijk tarief, met de uitstekende service die u van DutchLease gewend bent.

Rijke standaard uitrusting

De BMW 4 Serie Gran Coupé is standaard uitgerust met onder andere LED koplampen en achterlichten, lederen sportstuur en 8-traps Steptronic transmissie. Door de geïntegreerde rijstrookassistentie, dode hoek signalering en adaptieve cruise-control, is uw ervaring in de BMW ook zeer veilig.

De 4 Serie Gran Coupé is leverbaar in drie modellen: de M Sport, de Luxury Line en de Sport Line en verschillende motoriseringen. Neem contact op met uw leaseadviseur of vraag een offerte aan voor het door u gewenste model. 

De BMW 4 Serie Gran Coupé

  • Sportieve vierdeurs coupé
  • Veel ruimte
  • Lichter en wendbaarder
  • Elektrische achterklep in standaard uitrusting

Praktischer dan de meeste coupés

De BMW 4 Serie Gran Coupé is even lang als de 3 Serie Coupé, maar heeft wel degelijk meer hoofdruimte achterin. Daarnaast geeft de kofferbak 480 liter aan ruimte en loopt deze door tot de rugleuning van de achterbank. Hierdoor kunt u erg veel kwijt in de 4 Serie Gran Coupé. En staat u met boodschappen in uw handen, dan kunt u de achterklep gemakkelijk elektrisch openen en sluiten.

 

Wegligging

Doordat de BMW lichter is geworden door het gebruik van aluminium, is hij wendbaarder en komt hij sneller tot stilstand. Daarnaast rijdt de 4 Serie zeer soepel en produceert hij een krachtig geluid. De 4 Serie Gran Coupé ligt stevig op de weg (ook in de bochten) en in de Sport Plus modus wordt dit gevoel nog eens extra versterkt. Dit komt door het adaptief M onderstel, wat zich automatisch aanpast aan de staat van het wegdek en door een stuur dat direct reageert op uw bewegingen. Daarnaast kunt u uw rijervaring op ieder moment aanpassen door de Driving Experience Control met vier rijmodi.

 

De BMW 4 Serie Gran Coupé leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze BMW 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de BMW 4 Serie Gran Coupé

Tesla Model 3 zakelijk leasen bij DutchLease

Horizontaal touch screen display

Waar bij de Tesla Model S een prachtig groot display scherm verticaal in het midden van de auto prijkt, bevat de Tesla Model 3 een vergelijkbaar scherm horizontaal. Het scherm is middels twee knoppen aan het stuur te bedienen vanuit de berijdersstoel. Het scherm toont de navigatie van uw route met op de route de verschillende 'Tesla Supercharger stations' waar u terecht kunt voor het opladen van uw accu.
Zakelijk lease de Tesla Model 3 bij DutchLease

Frunk - kofferbak aan de voorzijde

Door middel van de smartphone-app, of door de knop in te drukken op het touchscreen in uw auto, opent u de kofferbak aan de voorzijde. Of door de knop in te drukken op het touchscreen in uw auto, opent u de kofferbak aan de voorzijde. Door middel van de smartphone-app.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi A3 leasen
Block teaser variant BUTTON
Vanaf 615 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
Audi A3 leasen
Block teaser variant BUTTON
Vanaf 615 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.
Audi A3 leasen
Block teaser variant BUTTON
Vanaf 615 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.