Porsche Macan Electric zakelijk leasen

De Porsche Macan Electric combineert de prestaties en het rijplezier van een Porsche met de voordelen van elektrisch rijden. Deze auto onderscheidt zich niet alleen door zijn indrukwekkende acceleratievermogen en weggedrag, maar ook door een grote actieradius, wat zorgt voor uitgebreide mobiliteit zonder frequente laadstops. Hierdoor biedt de Macan Electric comfort en snelheid in één pakket, ideaal voor zowel korte ritten als lange afstanden. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Uitvoeringen van de Porsche Macan Electric

De Porsche Macan Electric is beschikbaar in twee uitvoeringen: de Macan 4 Electric en de Macan Turbo Electric. Beide modellen bieden een combinatie van geavanceerde technologie en superieure rijdynamiek. De Macan 4 Electric levert een kracht van 300 kW/408pk, terwijl de Macan Turbo Electric met zijn 470 kW zelfs de meest veeleisende bestuurders tevreden stelt. De 4 en de Turbo sprinten van 0 naar 100 km/h in respectievelijk 5,2 en 3,3 seconden, waarmee ze hun sportieve aard onderstrepen.

Actieradius en oplaadtijd

De Porsche Macan Electric maakt indruk met zijn ruime actieradius. Het standaardmodel, de Macan 4 Electric, kan op een volle accu tot 591 km rijden, terwijl de Macan Turbo Electric een maximale actieradius van 613 km (WLTP) belooft. Het accupakket is ontworpen voor snel laden tot 270 kW. Een oplaadsessie van 10% naar 80% duurt namelijk slechts 21 minuten met een snellader. Deze capaciteiten maken de Macan Electric niet alleen praktisch voor langere trips, maar ook uiterst efficiënt voor dagelijks gebruik.

Porsche Macan Electric

Vanaf €1165 p/mnd*
  • Volledig elektrisch
  • Actieradius tot 613 km (WLTP)
  • Snelladen van 20-80% in 21 minuten
  • 540 liter bagageruimte (-60 l bij Macan Turbo)
Porsche Macan Electric zakelijk leasen
Porsche Macan Electric zakelijk leasen
Porsche Macan Electric zakelijk leasen
Porsche Macan Electric zakelijk leasen

De Porsche Macan Electric zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Porsche Macan Electric 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Al deze zaken regelen wij voor u. Laat uw wensen over looptijd, kilometrage, opties en uitvoering weten en wij maken een persoonlijke offerte op maat.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Porsche Macan Electric

Porsche Macan Electric zakelijk leasen

Porsche rijervaring

De cockpit is helemaal ontworpen voor de bestuurder. Met een opvallend 12,6 inch gebogen display achter het multifunctionele sportstuur. Voor de bijrijder is er een optioneel extra display beschikbaar. Uiteraard zijn de afwerking en de gebruikte materialen op absoluut topniveau, zoals je van een Porsche mag verwachten.
Porsche Macan Electric zakelijk leasen

Comfortstoelen

De Macan-stoelen zijn ergonomisch ontworpen voor optimaal comfort, met diepe zittingen en uitgebreide verstelmogelijkheden zoals zithoogte, rugleuning, zitkussenlengte en diepte, en viervoudig verstelbare lendensteun.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi Q6 e-tron
Vanaf €934 p/mnd*
De Audi Q6 e-tron heeft een perfecte balans tussen kracht en duurzaamheid. Het is een veelzijdige auto en ideaal voor zakelijke lease.
De Tesla Model X
Vanaf €1389 p/mnd*
De eerste SUV van Tesla, maar dan vernieuwd. Standaard met afneembare trekhaak.
Porsche Macan
Vanaf €1659 p/mnd*
De Porsche Macan biedt sportwagenprestaties in een luxe SUV-vorm, met krachtige motoren en een ruim, stijlvol interieur.