Porsche Panamera zakelijk leasen

De Porsche Panamera is een sportieve sedan die een ongeëvenaard rijplezier biedt, gecombineerd met luxe en comfort die u van Porsche mag verwachten. Met diverse uitvoeringen en krachtige hybride aandrijvingsopties is er altijd een Panamera die perfect bij uw behoeften aansluit. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Diverse Panamera uitvoeringen voor ultiem rijplezier

De Porsche Panamera is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, elk met unieke features en rijprestaties. De Panamera en Panamera 4 leveren 353 pk, terwijl de Panamera 4 E-Hybrid en Panamera 4 E-Hybrid Executive 470 pk bieden. Kies voor de Panamera 4S E-Hybrid met 544 pk of de Panamera Turbo E-Hybrid met een verbluffende 680 pk voor ultieme kracht en prestaties.

Ruimte, luxe en comfort voor uzelf en uw passagiers

De Porsche Panamera biedt het rijplezier van een sportwagen, maar dan voor meer passagiers. Ook de bagageruimte is met een inhoud van 430 liter zeer praktisch. Zo kunt u comfortabel met collega's of klanten op pad en heeft u altijd voldoende bagageruimte voor uw zakelijke reizen. De Porsche Panamera is optioneel uitgerust met diverse luxe features, zoals lederen bekleding, high-end Burmester audiosysteem en een uitgebreid infotainmentsysteem. Zo ervaart u ultiem comfort en rijplezier tijdens elke rit.

Porsche Panamera

Vanaf €2148 p/mnd*
  • Verkrijgbaar als benzine of hybride
  • Porsche Active Suspension Management (PASM)
  • 8-traps Porsche Dopperlkupplung (PDK)
  • Rijplezier voor alle passagiers!
Porsche Panamera zakelijk leasen
Porsche Panamera zakelijk leasen
Porsche Panamera zakelijk leasen
Porsche Panamera zakelijk leasen

De Porsche Panamera zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Porsche 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Porsche Panamera
Porsche Panamera zakelijk leasen

Comfort achterin

Het interieur van de Porsche Panamera biedt opmerkelijk comfort, vooral op de achterbank waar veel been- en hoofdruimte is. De stoelen bieden uitstekende zijdelingse steun, wat de rijervaring verbetert. Voor extra comfort zijn optioneel stoelventilatie en een massagefunctie beschikbaar, wat elke rit in de Panamera een ontspannende ervaring maakt.
Porsche Panamera zakelijk leasen

Porsche Panamera interieur

Het interieur van de Porsche Panamera combineert hoogwaardige innovatie met comfort. Dankzij het Porsche Driver Experience-systeem geniet de bestuurder van ultiem bedieningsgemak, terwijl moderne infotainmentsystemen zoals Apple CarPlay®, Android Auto, Spotify en In-Car Video zorgen voor een verbonden en vermakelijke rit.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
BMW X1
Vanaf €699 p/mnd*
De BMW X1 is een elegante crossover van BMW, welke te vergelijken is met de Audi Q3, Volkswagen Tiguan en de Ford Kuga.
Mercedes EQA
Vanaf €740 p/mnd*
Volledig elektrische cross-over voorzien van alle moderne technologie.
Audi Q8
Vanaf €1234 p/mnd*
De Audi Q8 combineert royale ruimte met indrukwekkende prestaties. Geniet van ultieme luxe en technologie voor het hele gezin.