De Renault Scenic E-Tech leasen bij DutchLease

De Renault Scenic E-Tech biedt niet alleen een stijlvol design en ruim interieur, maar ook geavanceerde technologieën die het rijden comfortabel en plezierig maken. Met zijn krachtige elektrische aandrijving en slimme functies zoals regeneratief remmen en een intuïtief infotainmentsysteem, tilt de Scenic E-Tech uw zakelijke ervaring naar een hoger niveau.

Renault Scenic E-Tech zakelijk leasen

De Renault Scenic E-Tech is compleet vernieuwd ten opzichte van de laatste uitvoering uit 2022. Naast het feit dat de nieuwe Scenic 100% elektrisch aangedreven is heeft ook het interieur een flinke upgrade gekregen. Zo zijn de comfortabele stoelen elektrische verstelbaar zodat u makkelijk een goede houding in auto behoud. Dit verhoogde comfort maakt de nieuwe Renault Scenic E-Tech de ideale zakelijke lease auto voor als u vaak onderweg bent. 

Actieradius van de Renault Scenic E-Tech

Wat betreft de actieradius biedt de Renault Scenic E-Tech u zekerheid en flexibiliteit. Het standaardmodel heeft een indrukwekkende actieradius van 430km die voldoende is voor de meeste dagelijkse zakelijke ritten. Kiest u voor de luxere uitvoering, dan kunt u zelfs genieten van een maximale actieradius van 625km die u nog meer vrijheid geeft.

 

Prestaties van de Renault Scenic E-Tech

De Renault Scenic E-Tech levert indrukwekkende prestaties, de comfort range heeft een vermogen van 170pk en met het long range pakket wordt dit zelf 220pk. Met een vlotte acceleratie van 0 naar 100 in 8,6 seconden en responsieve handling biedt hij een plezierige rijervaring voor zowel lange afstanden als korte ritten. Bovendien zorgen geavanceerde rijhulpsystemen zoals adaptive cruise control en lane assist ervoor dat u altijd veilig en zelfverzekerd onderweg bent.

Scenic E-Tech electric

Vanaf €570 p/mnd*
  • Ergonomisch interieur design
  • Middenarmsteun met geïntegreerde tablet houder en usb-c poorten
  • Maximale veiligheid door middel van 26 rijhulp- en veiligheidssystemen
  • 90% recylebaar
Renault Scenic E-Tech zakelijk leasen
Renault Scenic E-Tech zakelijk leasen
Renault Scenic E-Tech zakelijk leasen
Renault Scenic E-Tech zakelijk leasen
Renault Scenic E-Tech zakelijk leasen

De Renault Scenic E-Tech leasen bij DutchLease

Bij DutchLease bieden wij u de mogelijkheid om de Renault Scenic E-Tech 100% zorgeloos te leasen met Full Operational Lease. Met deze leasevorm nemen wij alle zorgen uit handen, van financiering tot onderhoud, verzekeringen en afschrijvingsrisico. Zo kunt u zich volledig focussen op uw zakelijke activiteiten, terwijl wij voor alles rondom uw auto zorgen. Ervaar het gemak van zakelijk leasen met DutchLease en kies voor de Renault Scenic E-Tech.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.
Details van de Renault Scenic E-Tech
Renault Scenic E-Tech zakelijk leasen

Een totaal nieuwe rijervaring

De Renault Scenic e-Tech is voorzien van de nieuwste bedieningselementen. De nieuwe stuurbekrachtiging en het lage zwaartepunt zorgen voor nauwkeuriger rijgedrag. Via de grote open-R schermen kan je alle functionaliteiten van de auto gemakkelijk bedienen.
Renault Scenic E-Tech zakelijk leasen

Ruim en comfortabel interieur

Het interieur van de Renault Scenic E-Tech verwelkomt u met een combinatie van comfort en moderniteit. Met hoogwaardige materialen en ergonomisch ontworpen stoelen geniet u van een luxe rijervaring. Daarnaast biedt het ruime interieur voldoende plaats voor passagiers en bagage, waardoor elke rit aangenaam en praktisch is.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen ID.4
Vanaf €649 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
SEAT Leon ST
Vanaf €495 p/mnd*
De SEAT Leon is een sportieve en stijlvolle stationwagen met strak design.
Ford Focus
Vanaf €519 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Focus. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte.