De SEAT leasen die u wenst

Bij Dutchlease staan wij garant voor een snelle service. Wij zijn de lease-expert op het gebied van zakelijk leasen. Dutchlease is een universele leasemaatschappij voor het MKB en biedt leaseauto's van alle merken. Wij hebben een nuchtere kijk op leasing en doen ons uiterste best om de klantervaring zo optimaal mogelijk te krijgen. Geïnteresseerd in het leasen van een SEAT en wilt u meer informatie? Binnen 24 uur sturen wij u een offerte!


Aanbod uitgelicht

Seat Ibiza
Vanaf €359 p/mnd*
De nieuwe SEAT Ibiza zorgt dat circuit DNA en een sportief, stads karakter perfect samengaan. Met het grote assortiment kan uw SEAT Ibiza volledig voldoen aan uw wensen!

Over de Spaanse autofabrikant SEAT

SEAT is opgericht in 1950. De autofabrikant heeft al vele auto's geproduceerd die de afgelopen jaren erg populair waren. Zoals bijvoorbeeld de SEAT Ibiza. Onlangs is er na dertig jaar een vijfde variant van de Ibiza gelanceerd. De nieuwste Ibiza is voorzien van nieuwe technologie en meer beenruimte.

SEAT leasen op maat

Met onze eerlijke en nuchtere kijk op leaseauto's zorgen wij ervoor dat onze klanten de SEAT leasen die bij hun bedrijf en wagenpark past. Weet u niet zeker welke vorm van leasen goed bij u past? Uw vaste contactpersoon van DutchLease adviseert u graag. Zo kunt u kiezen voor Full Operational Lease, Stock lease of Flexible lease, waarbij u de mogelijkheid heeft om na 12 maanden uw leaseauto weer in te leveren. U kunt bij Dutchlease de leasevorm kiezen die bij u past. 

 

Universele leasemaatschappij

Dutchlease is een universele leasemaatschappij. Dat wil zeggen dat u voor alle merken en modellen bij ons terecht kunt. Van SEAT tot Volkswagen, van Opel tot BMW. Wilt u ons advies bij het selecteren van leaseauto's voor uw wagenpark? Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft, zodat u een weloverwogen keuze maakt.

Snel, persoonlijk en gedreven

Dat zijn de drie kernpunten bij de service van Dutchlease. U krijgt bij ons een vaste contactpersoon waardoor wij u razendsnel kunnen voorzien van een goede afhandeling van uw vraag of verzoek. Uw vaste contactpersoon voorziet u tevens van een persoonlijke en gedreven service. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en proberen op deze manier alles zo optimaal mogelijk in werking te stellen voor u. Ons personeel voorziet u van een goed advies dat past bij uw situatie.

Klantervaring

Wij vinden de mening van onze klanten erg belangrijk. Voortdurend proberen wij de klantervaring te optimaliseren. Momenteel hebben onze klanten ons een klantbeoordeling gegeven van een 9,1! Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan staan wij uiteraard voor u klaar. Dutchlease biedt u een vaste contactpersoon aan waardoor wij u snel kunnen bedienen.

Wilt u weten of uw autoregeling marktconform is? Wij zoeken het graag voor u uit."

Ook toe aan échte service?

Huibert staat voor u klaar!