Smart zakelijk leasen bij DutchLease
Smart zakelijke lease
Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Smart zakelijk leasen

Bij DutchLease zijn alle merken en modellen zakelijk te leasen. Zo kunt u ook een Smart leasen bij DutchLease. Vanuit onze vestiging in Amersfoort bedienen wij heel rijdend Nederland. Mocht u interesse hebben in het leasen van een Smart, dan kunt u een offerte aanvragen. Vervolgens zullen wij u binnen 24 uur de offerte toesturen.
Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,5

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

Smart aanbod uitgelicht
Smart #1
Vanaf €480 p/mnd*
Ontdek de Smart #1: uw ultieme reisgenoot voor efficiënte SUV-crossoverprestaties. Snel opladen en een actieradius tot 440 km.
Smart #3 zakelijk leasen
Lease extra voordelig een gebruikte Smart
Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.
Smart #3
Vanaf €525 p/mnd*
Ontdek de Smart #3: Een volledig elektrische suv-coupé die beschikt over een actieradius tot 455 km en snelle oplaadtijd.

Smart operational lease

Geniet van zorgeloos rijden met een Smart via full operational lease: transparante voorwaarden en geen verrassingen wat betreft onverwachte kosten. DutchLease voorziet u van een toegewijde contactpersoon, die snel al uw vragen met betrekking tot zowel de auto als het leasecontract beantwoordt. Bij de keuze voor full operational lease profiteert u van diverse diensten:

  • Vast maandbedrag
  • Inclusief wegenbelasting
  • Inclusief reparaties en onderhoud
  • Inclusief autoverzekeringen met schadeverzekering inzittende
  • Geen grote investering in één keer of aanbetaling
  • Geen kostenpost op de balans. Rente en afschrijving zitten inbegrepen in de leaseprijs.

In feite is de door ons aangeboden leaseprijs een alles-in-één tarief, zonder verborgen kosten. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het selecteren van het juiste zakelijke leasemodel van Smart dat voldoet aan uw wensen en budget. Aarzel niet om advies te vragen bij een van onze medewerkers.

Smart zakelijk lease en bijtelling

Wilt u de Smart leaseauto ook privé rijden en rijdt u privé meer dan 500 kilometer per maand? Dan betaalt u bijtelling aan de overheid. De exacte hoogte van de bijtelling is verder afhankelijk van het fiscale inkomen en de fiscale waarde van de auto. De bijtelling uitrekenen? Gebruik onze bijtellingscalculator. Zakelijke rijders die de auto alleen voor het werk gebruiken en privé minder dan 500 kilometer per jaar rijden, betalen geen bijtelling.

Smart: het merk

De overgang naar elektrisch rijden is bij Smart officieel losgebarsten. De maker van compacte modellen, die bedoeld zijn voor de stad, heeft namelijk meerdere volledig elektrische modellen die allen recentelijk vernieuwd zijn. Het concept van Smart is bedacht door de oprichter van Swatch-horloges uit Zwitserland. Hij had namelijk sterk het vermoeden dat er een serieuze marktbehoefte genegeerd werd omtrent kleine auto’s. Hij ging langs allerlei grote automerken met zijn idee, dat hij bedacht had met hetzelfde gedachtegoed als zijn succesvolle horloges, en eindigde bij Daimler. Daimler is het moederbedrijf van onder andere Mercedes-Benz. In 1998 kwam het eerste model van Smart op de weg, de Smart City-Coupé. Daarna volgden nog zo’n vijftien andere modellen.