Smart zakelijk leasen bij DutchLease
Smart zakelijke lease
Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Smart zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease zijn alle merken en modellen zakelijk te leasen. Zo kunt u ook een Smart leasen bij DutchLease. Vanuit onze vestiging in Amersfoort bedienen wij heel rijdend Nederland. Mocht u interesse hebben in het leasen van een Smart, dan kunt u een offerte aanvragen. Vervolgens zullen wij u binnen 24 uur de offerte toesturen.

Elektrisch rijden

De overgang naar elektrisch rijden is bij SMART officieel losgebarsten. De maker van compacte modellen, die bedoeld zijn voor de stad, heeft namelijk meerdere volledig elektrische modellen die allen recentelijk vernieuwd zijn. Het concept van Smart is bedacht door de oprichter van Swatch-horloges uit Zwitserland. Hij had namelijk sterk het vermoeden dat er een serieuze marktbehoefte genegeerd werd omtrent kleine auto’s. Hij ging langs allerlei grote automerken met zijn idee, dat hij bedacht had met hetzelfde gedachtegoed als zijn succesvolle horloges, en eindigde bij Daimler. Daimler is het moederbedrijf van onder andere Mercedes-Benz. In 1998 kwam het eerste model van Smart op de weg, de Smart City-Coupé. Daarna volgden nog zo’n vijftien andere modellen. 

Elektrische Smart

Nu heeft Smart echter doorgepakt in het meegaan in de algemene trend in autorijden; elektrificatie. Smart voert nog slechts drie modellen, welke allen elektrisch aangedreven worden:

  • Smart EQ fortwo
  • Smart EQ fortwo cabrio
  • Smart #1

Uiteraard zijn al deze modellen beschikbaar via DutchLease. Alle drie de modellen zijn nieuw en betekenen dan ook een compleet nieuw hoofdstuk in het bestaan van Smart. Compact, elektrisch en gemaakt voor de stad.

Waarom leasen bij DutchLease?
  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,5
Smart zakelijk leasen
Lease extra voordelig een gebruikte Smart
Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.