De Smart #3 zakelijk leasen

De Smart #3 biedt ruimte, comfort en snelheid. Met zijn dynamische design, handige functies en snelle laadtijd, belooft de Smart #3 actie en opwinding op de weg. Ontdek de krachtige prestaties en stijlvolle uitstraling van de Smart #3, uw ideale metgezel voor elk avontuur. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Prestaties en uiterlijk

Ontworpen voor prestaties en stijl, biedt de Smart #3 indrukwekkende kenmerken die elke rit transformeren. Met een maximale actieradius van 455 km (WLTP) en een snellaadtijd van slechts 30 minuten (10-80% 150 kW DC), staat hij altijd klaar voor actie. Zijn scherpe belijning en atletische rondingen verbeteren niet alleen de aerodynamica, maar zorgen ook voor een opvallende uitstraling op de weg. Met de Smart #3 geniet u van krachtige prestaties en een uitgesproken uiterlijk.

Het interieur van de Smart #3

Ontdek het moderne interieur van de Smart #3, met zijn 12,8 inch centraal display en veelzijdige sfeerverlichtingsopties voor een persoonlijke touch. Ondanks zijn dynamische daklijn biedt de Smart #3 verrassend veel ruimte op de achterbank. Dit heeft hij te danken aan slimme ontwerpkeuzes en een lange wielbasis. Met een opvallende hoge tunnelconsole en een eigentijds design, combineert de Smart #3 comfort met innovatie voor een inspirerende rijervaring.

Smart #3

Van €525 voor €510 p/mnd*
  • 100% elektrisch
  • Sportief design
  • Inclusief panoramadak
  • Snelladen: van 10-80% in 30 minuten
  • Maximale actieradius: 455 km (WLTP)
Smart #3 zakelijk leasen
Smart #3 zakelijk leasen
Smart #3 zakelijk leasen
Smart #3 zakelijk leasen

De Smart #3 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Smart #3 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Al deze zaken regelen wij voor u. Laat uw wensen over looptijd, kilometrage, opties en uitvoering weten en wij maken een persoonlijke offerte op maat.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Smart #3
Smart #3 zakelijk leasen

Het panoramadak van de Smart #3

Het panoramadak van de Smart #3 biedt een ruime en zonnige ambiance, waardoor een gevoel van openheid ontstaat terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt tegen overmatige warmte en schadelijke uv-straling. Deze combinatie creëert een comfortabele en plezierige rijervaring.
Smart #3 zakelijk leasen

Ruimte voor al uw avonturen

Met geavanceerde softwarefuncties is de smart #3 niet alleen een vervoersmiddel, maar ook een slimme metgezel die de bestuurder ondersteunt tijdens elke rit. Het intelligente rijhulpsysteem, inclusief functies als smart Pilot Assist, Highway Assist en Active Assist, biedt actieve bescherming en gemoedsrust.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Smart #1
Van €480 voor €465 p/mnd*
Ontdek de Smart #1: uw ultieme reisgenoot voor efficiënte SUV-crossoverprestaties. Snel opladen en een actieradius tot 440 km.
Audi A1 Sportback
Vanaf €429 p/mnd*
De Audi A1 Sportback is de B-segmenter van Audi en een premium alternatief voor de Volkswagen Polo.
MINI Electric
Vanaf €585 p/mnd*
De nieuwe en krachtige MINI Electric, iconisch en elektrisch.