Een Tesla zakelijk leasen die bij u past

Welkom bij DutchLease, de universele leasemaatschappij die ondernemers graag helpt met het opzetten van een volledig uitgedacht wagenpark. Zo is ook ambitieuze nieuwkomer Tesla een optie voor een zakelijke lease. Tesla produceert volledig elektrische auto's met een opvallend design. Het jonge merk wil graag bewijzen dat elektrisch rijden mogelijk is zonder in te leveren op design en prestatie. Spreken de auto's van Tesla u aan, en wilt u ook profiteren van 8% bijtelling? Vraag dan een offerte bij ons op. Wij brengen graag voor u in kaart hoeveel het zakelijk leasen van een Tesla u gaat kosten, welke Tesla u ook kiest.

 

Een Tesla zakelijk leasen

Tesla staat voor elektrisch rijden en gelooft dat de wereld er met alleen elektrische auto's veel beter uit ziet. Sinds de oprichting in 2003 streeft Tesla dit na en lanceerde onder andere Model S, Model X, Model 3 en de Roadster. Hiervan zijn Model S en Model X al te krijgen op de Nederlandse markt. Aan de komst van Model 3 wordt op dit moment nog gewerkt, maar hij is te verwachten medio 2019. De Model 3 wordt een betaalbare variant Tesla. Door de beschikbaarheid is een Tesla zakelijke lease voor Model S of Model X sneller te realiseren. U kunt daarvoor een offerte bij ons aanvragen en wij geven u binnen 24 uur meer informatie. 

Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3
Tesla Model 3
Prijs op aanvraag
De Tesla Model 3 is een van de populairste elektrische modellen van het moment, als u dit jaar besluit om een Tesla Model 3 te gaan rijden dan betaalt u slechts 8% bijtelling.
Lease de volledig elektrische Tesla Model S zakelijk bij DutchLease
Tesla Model S
Vanaf €1149 p/mnd*
De veiligste en meest sensationele volledige elektrische auto van dit moment. Met een geavanceerd multimedia systeem.