Tesla leasen
Tesla zakelijk leasen

Tesla zakelijk leasen bij DutchLease

Zakelijk een Tesla leasen? Bij DutchLease helpen we om het perfecte leasepakket voor u samen te stellen. Rij straks weg in het populaire elektrische automerk. Vraag bij ons een offerte aan voor een van de volgende modellen: Model S, Model X, Model 3 of Roadster. Binnen 24 uur krijg je een duidelijk beeld van de kosten om een Tesla te leasen. 
Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,5

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

Tesla aanbod uitgelicht

De Tesla Model X
Vanaf €1370 p/mnd*
De eerste SUV van Tesla, maar dan vernieuwd. Standaard met afneembare trekhaak.
Tesla Model S
Vanaf €1275 p/mnd*
Volledig elektrische hatchback met ruime actieradius. Onderweg tanken bij het goed georganiseerde netwerk aan Tesla Superchargers.
Tesla Model 3
Vanaf € 639 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa. De Tesla Model 3 heeft bagageruimte voor en achter en biedt plek voor 5 personen.
De Tesla Model Y
Vanaf €695 p/mnd*
De middelgrote SUV van Tesla, met plaats voor zeven personen. WLTP bereik van 507km.
Tesla Model 3 DutchLease

Lease extra voordelig een gebruikte Tesla

Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

Tesla’s voor uw wagenpark

DutchLease is een allround leasemaatschappij. Wij helpen u graag om het perfecte leasepakket samen te stellen. Dat doen we door middel van een vast contactpersoon die altijd op de hoogte is van alle wagenpark ontwikkelingen. We garanderen u daarom een snelle afhandeling van uw vragen en denken graag mee met uw ideeën voor een geoptimaliseerd elektrisch wagenpark. DutchLease biedt persoonlijk advies op maat zodat u zorgeloos een Tesla’s kunt leasen. Wilt u alvast meer lezen over de transitie naar elektrisch rijden? Lees dan een van onze whitepapers over deze transitie of veelgestelde vragen rondom elektrisch rijden. 

Als leaserijder benieuwd wat de bijtelling is voor een elektrische auto als de Tesla? Maak dan gebruik van onze calculator om de bijtelling te berekenen.