Tesla leasen
Tesla zakelijke lease
Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

Tesla zakelijk leasen bij DutchLease

Welkom bij DutchLease, dé leasemaatschappij die ondernemers graag helpt met het opzetten van een volledig uitgedacht wagenpark en individuele berijders helpt aan een zakelijke leaseauto. Zo is ook ambitieuze nieuwkomer Tesla een optie voor een zakelijke lease. Tesla produceert volledig elektrische auto's met een opvallend design. Het jonge merk wil graag bewijzen dat elektrisch rijden mogelijk is zonder in te leveren op design en prestatie. Spreken de auto's van Tesla u aan, en wilt u ook profiteren van 16% bijtelling? Vraag dan een offerte bij ons op. Wij brengen graag voor u in kaart hoeveel het zakelijk leasen van een Tesla u gaat kosten, welke Tesla u ook kiest.

Een Tesla zakelijk leasen

Tesla staat voor elektrisch rijden en gelooft dat de wereld er met alleen elektrische auto's veel beter uit ziet. Sinds de oprichting in 2003 streeft Tesla dit na en lanceerde onder andere Model S, Model X, Model 3 en de Roadster. U kunt voor ieder model waar u interesse in heeft een offerte bij ons aanvragen en wij geven u binnen 24 uur een duidelijk beeld van de kosten.

Waarom leasen bij DutchLease?
  • 50 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,5
Tesla aanbod uitgelicht
Tesla Model X zakelijk leasen
De Tesla Model X
Prijs op aanvraag
De eerste SUV van Tesla, maar dan vernieuwd. Standaard met afneembare trekhaak.
Tesla Model S Teaser veiligheid
Tesla Model S
Prijs op aanvraag
Volledig elektrische hatchback met ruime actieradius. Onderweg tanken bij het goed georganiseerde netwerk aan Tesla Superchargers.
Zakelijk lease de volledig elektrische Tesla Model 3
Tesla Model 3
Vanaf € 733 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa. De Tesla Model 3 heeft bagageruimte voor en achter en biedt plek voor 5 personen.
Tesla Model Y
De Tesla Model Y
Vanaf €905 p/mnd*
De middelgrote SUV van Tesla, met plaats voor zeven personen. WLTP bereik van 507km.
Tesla Model 3 DutchLease

Lease extra voordelig een gebruikte Tesla

Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

Een Tesla zakelijk leasen met persoonlijke service

DutchLease is een allround leasemaatschappij. Dit betekent dat u alle merken en modellen kunt leasen. Van Seat tot Audi, en Volkswagen tot BMW. Wij helpen u graag om het perfecte leasepakket samen te stellen. Dat doen we door middel van een vast contactpersoon die altijd op de hoogte is van uw wagenpark ontwikkelingen, en een zo snel mogelijke service. We garanderen u daarom een snelle afhandeling van uw vragen en denken graag mee met uw ideeën voor een geoptimaliseerd wagenpark. DutchLease biedt persoonlijk advies op maat zodat u zorgeloos een Tesla zakelijk leasen kan.


Mening van onze klanten

Bij DutchLease draait het om u: de klant. We vinden het belangrijk dat u doorgaans binnen 24 uur reactie krijgt op uw zakelijke lease offerte aanvraag. De snelheid en persoonlijkheid die we bieden zorgt er voor dat de klanten die u voor zijn gegaan onze diensten met het gemiddelde van een 8,5 beoordelen! Deze beoordelingen worden verzameld door een onafhankelijke partij nadat een aankoop is gedaan bij onze leasemaatschappij.

Meer leaseproducten
DutchLease biedt verschillende leaseproducten aan. Allemaal om het zakelijk leasen zo makkelijk mogelijk te maken voor u.