Tesla leasen

Tesla zakelijk leasen

Tesla zakelijk leasen

Zakelijk een Tesla leasen? Bij DutchLease helpen we om het perfecte leasepakket voor u samen te stellen. Rij straks weg in het populaire elektrische automerk. Vraag bij ons een offerte aan voor een van de volgende modellen: Model 3, Model Y, Model S en Model X. Binnen 24 uur krijg je een duidelijk beeld van de kosten om een Tesla te leasen. 
Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,5

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

Tesla zakelijk lease aanbod uitgelicht

Tesla Model 3
Vanaf €625 p/mnd*
De Tesla Model 3 is een van de meest verkochte elektrische auto's in Europa.
De Tesla Model Y
Van €619, voor €549 p/mnd*
De middelgrote SUV van Tesla, met plaats voor zeven personen. WLTP bereik van 507km.
Tesla Model S
Vanaf €1269 p/mnd*
Volledig elektrische hatchback met ruime actieradius. Onderweg tanken bij het goed georganiseerde netwerk aan Tesla Superchargers.
De Tesla Model X
Vanaf €1389 p/mnd*
De eerste SUV van Tesla, maar dan vernieuwd. Standaard met afneembare trekhaak.
Tesla Model 3 DutchLease

Tesla occasion lease zakelijk

Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling met Tesla zakelijke occasion lease.

Tesla operational lease

Ervaar het gemak van zorgeloos rijden met een Tesla door een full operational lease bij DutchLease, waar u kunt rekenen op duidelijke voorwaarden en de garantie dat er geen onverwachte kosten opduiken. U krijgt een persoonlijke contactpersoon toegewezen die al uw vragen over zowel de auto als uw leasecontract vlot beantwoordt. Door te kiezen voor een full operational lease, geniet u van meerdere inbegrepen diensten:

  • Vast maandbedrag

  • Inclusief wegenbelasting

  • Inclusief reparaties en onderhoud

  • Inclusief autoverzekeringen met schadeverzekering inzittende

  • Geen grote investering in één keer of aanbetaling

  • Geen kostenpost op de balans. Rente en afschrijving zitten inbegrepen in de leaseprijs.

De leaseprijs die wij aanbieden is een compleet tarief waarbij er geen sprake is van extra, onvoorziene kosten. Ons team van deskundige medewerkers is beschikbaar om u te ondersteunen in het kiezen van een Tesla zakeijke lease dat aansluit bij uw behoeften en financiële mogelijkheden. Aarzel niet om advies te vragen bij een van onze medewerkers.

Tesla zakelijk lease en bijtelling

Indien u besluit de Tesla leaseauto ook privé te gebruiken en daarbij meer dan 500 kilometer per maand privé rijdt, bent u bijtelling verschuldigd aan de overheid. Tesla's vallen onder een bijtellingspercentage van 16%. De specifieke bijtelling hangt af van uw fiscale inkomen en de fiscale waarde van de auto. Wilt u de bijtelling berekenen? Maak dan gebruik van onze bijtellingscalculator. Zakelijke bestuurders die de auto uitsluitend voor zakelijke doeleinden gebruiken en privé minder dan 500 kilometer per jaar rijden, zijn geen bijtelling verschuldigd.

Tesla: het merk

Tesla's voertuigen zijn enkele van de veiligste op de markt, met een sterke focus op veiligheid als topprioriteit. Naast veiligheid, streeft Tesla ernaar de rijervaring zo aangenaam mogelijk te maken door innovatieve functies zoals games, video's, en eastereggs te bieden. Deze worden aangevuld met draadloze software-updates, die nieuwe functies direct toegankelijk maken met slechts één druk op de knop, waardoor de voertuigen voortdurend verbeteren en up-to-date blijven met de laatste technologieën.