De Tesla Model Y zakelijk leasen

De Tesla Model Y is de SUV van Tesla en heeft een aantrekkelijke prijsstelling. De actieradius is 533km WLTP gemeten en binnen 15 min laden heeft u er 241 km aan bereik bij. Neem contact op met onze leaseadviseurs en accountmanagers voor meer informatie.

Een grotere en ruimere keuze

De Tesla Model Y biedt zitplaats aan 5 personen en beschikt over 1,9 m³ bagageruimte, wat de Model Y groter maakt dan de Model S en 3. Met ook weer een grote actieradius, net als alle andere Tesla modellen.

All-wheel drive Dual Motor

De Model Y is voorzien van twee ultra-alerte, onafhankelijke elektromotoren die digitaal het koppel naar de voor- en achterwielen regelen, voor een veel betere handling, tractie en stabiliteit. Waardoor de Model Y capabel is in de regen, sneeuw, modder en off-road. 

Tesla Model Y
Van €619, voor €539 p/mnd*
  • Ruim en praktisch
  • WLTP range vanaf 455 km
  • Batterij - Long Range
  • Gunstige bijtelling
Tesla Model Y
Tesla Model Y
Tesla Model Y
Tesla Model Y

De Tesla Model Y leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Tesla Model Y 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Tesla Model Y
Tesla Model Y

Overzicht en comfort voor de bestuurder

De Tesla Model Y biedt de bestuurder veel overzicht over de weg, dankzij de verhoogde zitpositie en het lage dashboard. Model Y beschikt over een eenvoudig en overzichtelijk interieur, met een 15-inch touchscreen en Immersive Sound-systeem. Model Y heeft een groot volledig glazen dak dat extra hoofdruimte en vrij zicht op de lucht biedt.
Tesla Model Y

Veiligheid boven alles

Dankzij het lage zwaartepunt, de stijve carrosserieconstructie en ruime kreukelzones is de Model Y, net als alle andere modellen van Tesla, ontworpen om één van de veiligste in zijn klasse te zijn.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
MG ZS EV
Vanaf €565 p/mnd*
De MG ZS EV is de allereerste volledig elektrische SUV van MG. Verkrijgbaar in zowel de Comfort als de Luxury uitvoering.
Mercedes EQA
Vanaf €740 p/mnd*
Volledig elektrische cross-over voorzien van alle moderne technologie.
Jaguar I-PACE
Vanaf €1315 p/mnd*
Een sportwagen met 5 zitplaatsen én veel laadruimte. Het gevoel van Jaguar, met slechts 16% bijtelling.