De Toyota Aygo zakelijk leasen bij DutchLease

De stille, compacte en gemakkelijk wendbare Toyota Aygo vormt de perfecte auto voor in de stad. Daarnaast vormt de Toyota Aygo een prettige zakelijk lease auto dankzij zijn eigentijdse looks.

Kleed uw Toyota Aygo zakelijk lease aan zoals u wilt

De Toyota Aygo is qua exterieur vorm te geven in diverse kleuren, maar ook ín de auto heeft u ruim de keuze. Kies de technologie van uw voorkeur, bijvoorbeeld Apple CarPlay of Android Auto. Met Apple CarPlay of Android Auto heeft u uw collega's direct aan de telefoon na bediening met uw stem.
Toyota Aygo
Vanaf €345 p/mnd*
  • Compact, stil wendbaar
  • Onderscheidende looks
  • Altijd connected
Toyota Aygo front
Toyota Aygo back
Toyota Aygo side
Toyota Aygo interior

De Toyota Aygo leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Toyota 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Toyota Aygo

Toyota Aygo display

Altijd connected

Koppel gemakkelijk en snel uw Iphone of Android smartphone aan de Toyota Aygo. Bedien o.a. uw navigatie en muziek op een veilige en slimme manier via het moderne touchscreen.
Toyota Aygo licht

JBL geluidssysteem

De nieuwe Toyota Aygo x is uitgerust met een geluidssysteem van JBL dat bestaat uit 5 speakers en een 7 inch infotainment systeem.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Ford Fiesta
Vanaf €429 p/mnd*
De nieuwe Ford Fiesta brengt een hoop geavanceerde functies en systemen met zich mee! Rijplezier gegarandeerd.
SEAT Ibiza
Vanaf €385 p/mnd*
De SEAT Ibiza zorgt dat circuit DNA en een sportief, stads karakter perfect samengaan. Met het grote assortiment kan uw SEAT Ibiza volledig voldoen aan uw wensen!
Renault CLIO
Vanaf €375 p/mnd*
Deze opvallende CLIO heeft sensuele lijnen, een dynamisch profiel, prachtig gevormde zijkanten en vernieuwde Full LED-verlichting.