De Toyota Corolla zakelijk leasen bij DutchLease

Een auto ontworpen voor ultiem comfort zorgt voor een aangenaam ontspannen ervaring, dat is de Toyota Corolla. De Corolla is een icoon, en al jaren de best verkochte auto ter wereld, ontdek hier waarom.

Het legendarische Toyota model

De Corolla is de voorloper van de Toyota Auris. Al maanden werd er gesuggereerd dat de Corolla terug zou gaan keren. Buiten Europa is deze naamswijziging nooit doorgevoerd, en na twee generaties Auris kiest Toyota ook in Europa weer voor de legendarische Corolla. De meest succesvolle Toyota waarvan er al 11 generaties zijn geproduceerd met maar liefst 45 miljoen exemplaren.
Toyota Corolla
Vanaf €529 p/mnd*
  • Lane Departure Alert
  • Automatic High Beam
  • Road Sign Assist
  • Adaptive Cruise Control
Toyota Carolla luggage
Toyota Carolla seats
Toyota Carolla touring interior
Toyota Corolla taillights

Aangenaam ontspannen

Het interieur van de nieuwe Corolla is ontworpen voor uw comfort. Sportstoelen bieden optimale steun zodat u ook tijdens lange ritten comfortabel zit. De positie achter het stuur is heel natuurlijk en helpt zo vermoeidheid tegen te gaan. Met uw handen op het stuur bedient u snel en gemakkelijk infotainment en audio.

 

Next level veiligheid

Elke Toyota Corolla beschikt standaard over Toyota Safety Sense. Dit unieke veiligheidssysteem bestaat uit een compleet arsenaal aan functies die het rijden gemakkelijker maken en waken over uw veiligheid en die van uw passagiers.

 

De Toyota Corolla leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Toyota 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Toyota Corolla

Toyota Corolla zakelijk leasen bij DutchLease

Ontspannen rijden

Het interieur van de Corolla staat in het teken van ultiem comfort. De stoelen bieden optimale ondersteuning, het stuur staat zo gepositioneerd dat deze vermoeidheid tegen gaat, en het infotainment scherm is letterlijk binnen handbereik vanaf de bestuurdersstoel.
Toyota Corolla zakelijk leasen bij DutchLease

Veiligheid voorop

De geavanceerde Toyota Safety Sense bevat zes nieuw ontwikkelde veiligheidssystemen met als doel zoveel mogelijk verkeersongevallen te voorkomen om veiligheid voor alle weggebruikers te vergroten.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen Passat
Vanaf €705 p/mnd*
De Passat Variant maakt rijden nog veiliger en comfortabeler met zijn 12 veiligheidssystemen en assistenten.
Škoda Superb
Vanaf €649 p/mnd*
Een elegante hatchback met de looks en uitrusting van een auto in het premiumsegment. Topklasse in zijn klasse.
Audi A4 Avant
Vanaf €725 p/mnd*
De nieuwe Audi A4 Avant maakt topklasse bereikbaar. Deze fraaie verschijning met veel gebruiksgemak heeft u een hoop te bieden.