Volvo zakelijk leasen bij DutchLease

DutchLease is een universele leasemaatschappij. Dit betekent dat u voor diverse merken en modellen bij ons terecht kunt. Zo kunt u ook een Volvo leasen bij DutchLease. Vanuit onze vestiging in Amersfoort bedienen wij heel Nederland. Onze services zijn gericht op het bedienen van MKB Nederland. Mocht u interesse hebben in het leasen van een Volvo, dan kunt u een offerte aanvragen. Vervolgens zullen wij u binnen 24 uur de offerte toesturen. 

Zakelijk lease de Volvo V40 via DutchLease
Volvo V40
Prijs op aanvraag
De Volvo V40 maakt uw leven makkelijker met zijn intuïtieve technologie en gevoel voor comfort. Bekijk ons aanbod hier.
XC40 T2 Lease Actie
Volvo XC40
Van €599 voor €555
Verrassend veel ruimte in deze stoere, speelse cross-over van Volvo. De perfecte auto voor de stad, voor het hele gezin.

Een Volvo passend bij uw wagenpark

Het zoeken naar een passende auto kan een leuke taak zijn, maar ook ingewikkeld. Wij bieden u een vast contactpersoon die u advies geeft op basis van expertise. Leg uw wensen en behoeften voor aan ons en wij gaan samen met u op zoek naar een auto welke het beste past bij uw onderneming. Zo zult u uiteindelijk een Volvo leasen die perfect bij u past. Nog geen specifieke kenmerken in gedachten waar uw toekomstige leaseauto aan moet voldoen? Geen probleem! Uw contactpersoon zal u van advies voorzien.

De Zweedse autofabrikant Volvo

Volvo is een Zweedse autofabrikant opgericht in 1927. Volvo staat bekend om het produceren van auto's met een hoge veiligheid. De afgelopen jaren heeft Volvo dan ook een voorbeeldfunctie gehad als we kijken naar veilige auto's. Zo kwam Volvo bijvoorbeeld als eerste met een van de bekendste veiligheidsmaatregelen binnen de auto-industrie: de driepuntsgordel. Bij DutchLease heeft u de keuze uit leaseauto's van alle merken, modellen en uitvoeringen. Het gewenste model niet kunnen vinden? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder. 

Universele leasemaatschappij DutchLease

DutchLease is een universele leasemaatschappij, wat wilt zeggen dat u bij ons ieder merk of model auto kunt leasen. Van Volkswagen tot BMW, van Opel tot Audi, wij geven u een snel, persoonlijk en gedreven advies. Bespreek met uw vaste contactpersoon de mogelijkheden.

Snel, persoonlijk en gedreven

Bij DutchLease staat een goede bediening van onze klanten hoog in het vaandel. Wanneer u een merk als Jaguar wilt leasen of toe wilt voegen aan uw wagenpark, verwacht u natuurlijk een service die daarbij aansluit. Daarom bent u bij DutchLease aan het goede adres. Onze service is te verbinden aan drie kernpunten, namelijk: snel, persoonlijk en gedreven. DutchLease voorziet u van een vaste contactpersoon. Bij deze persoon kunt u terecht met al uw vragen, opmerkingen en verzoeken. Doordat u een vaste contactpersoon krijgt kunnen wij u snel helpen.

Benzine, diesel of elektrisch, wat is de beste keuze voor u? Ik kijk graag samen met u naar de mogelijkheden."

Ook toe aan échte service?

Carl staat voor u klaar!