De Volvo EC40 zakelijk leasen

Met de Volvo EC40 (voorheen Volvo C40) heeft Volvo een een sportieve vijfdeurs coupé SUV ontwikkeld. De EC40 is een volledige elektrische Volvo en is het broertje van de EX40. Een vlotte auto met een kenmerkend uiterlijk. De Volvo EC40 zakelijk leasen kan bij de DutchLease tegen een aantrekkelijk tarief, met de uitstekende service die u van DutchLease gewend bent.

De Volvo EC40 als elektrische auto

De Volvo EC40 heeft een tot 584 kilometer puur elektrisch bereik en is binnen 28 minuten weer opgeladen van 10-80%. De auto heeft onder andere Pixel LED koplampen met adaptieve bochtverlichting voor beter zicht tijdens het rijden. Google is standaard ingebouwd, met 'Hey Google' bedient u de functies voor entertainment of communicatie. 

Neem contact op met uw leaseadviseur of vraag een offerte aan voor het door u gewenste model. 

Volvo EC40

Vanaf €725 p/mnd*
  • Volledig elektrisch
  • Google Assistent
  • Van 0 naar 100 km/u in 4,6 seconden
  • Goede veiligheidsuitrusting
Volvo EC40
Volvo EC40
Volvo EC40 opladen
Volvo EC40 frunk

Prestaties

De Volvo EC40 is heel stil, maar wel krachtig. De Volvo EC40 heeft namelijk een sterke accu en standaard achterwielaandrijving. Vierwielaandrijving is optioneel. Hij gaat in de snelste uitvoering dankzij zijn 442 pk in 4,6 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur.

Een veilige Volvo 

De Volvo EC40 is rijk uitgerust met verschillende veiligheidsopties. Er is een Blind Spot Information System aanwezig. Deze herkent verkeersborden en de dode hoek en een handige rijbaanassistent, die zelfs in druk verkeer zijn werk doet. De auto heeft slimme bescherming, waardoor een aanrijding wordt voorkomen. De intelligente rijhulptechnologie merkt voertuigen, voetgangers, fietsers en grote dieren op.

De Volvo EC40 leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Volvo 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Volvo EC40
Volvo interieur

Premium features

Praat met Google voor handsfree bediening in uw EC40. Via een vertrouwde interface bedient u de functies voor entertainment of communicatie – gewoon door uw stem te gebruiken. U heeft toegang tot apps op Google Play zodat u verbonden blijft met het digitale leven. Geniet daarnaast van het eersteklas audiosysteem van Harman Kardon voor de optimale geluidservaring.
Interieur Volvo C40

Rustgevend interieur

Geniet ook in de auto van het exclusieve karakter van de EC40. De interieurverlichting is geïnspireerd op het Scandinavische landschap en zorgt voor een natuurlijke, rustgevende gloed. De ledervrije Connect-bekleding vult de eigentijdse uitstraling perfect aan.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
BMW 3 Serie
Vanaf €725 p/mnd*
De vernieuwde BMW 3 Serie wordt gekenmerkt door de horizontale lijnen in het design die zorgen voor een gespierd, dynamisch karakter.
Audi A4 Avant
Vanaf €725 p/mnd*
De nieuwe Audi A4 Avant maakt topklasse bereikbaar. Deze fraaie verschijning met veel gebruiksgemak heeft u een hoop te bieden.
Polestar 2
Vanaf €625 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.