De Volvo EX30 zakelijk leasen

De nieuwe elektrische Volvo EX30 is meest compacte SUV van Volvo ooit. En met een bereik van 480km (WLTP) kan je zorgeloos op pad. De Volvo EX30 zakelijk leasen kan bij de DutchLease tegen een aantrekkelijk tarief, met de uitstekende service die u van DutchLease gewend bent. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Sportief stuur

Het stuur van de Volvo EX30 is ontworpen met een vierhoekig ontwerp dat zorgt voor een sportieve grip. Bovendien is het stuur voorzien van stijlvolle schakelaars die gemakkelijk te bedienen zijn. U kunt zelfs een schakelaar instellen voor directe toegang tot een specifieke functie, wat het gebruiksgemak vergroot.

Veelzijdige opbergruimte

In- en uitladen van alles wat u vervoert in de EX30 gaat makkelijker dankzij de brede en grote bagageruimte van 318 liter. De bagageruimte heeft een vlakke vloer zonder rand en u kunt de vloer omlaag brengen voor extra gemak. De centrale opbergruimte is handig voor alle passagiers. Zet tassen en afhaalmaaltijden neer zonder u zorgen te maken over morsen. Eronder zit nog meer ruimte voor nog kleinere items.

Volvo EX30
Vanaf €539 p/mnd*

  • Pilot assistent
  • Gecombineerd centraal display
  • Draadloze telefoonoplader

 

De Volvo EX30 Recharge zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Volvo 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Volvo EX30

Intuïtief display

Het centrale display van 12,3 inch biedt bestuurders direct overzicht van belangrijke informatie en plaatst uw favoriete bedieningselementen op één scherm. Het touchscreen is speciaal ontworpen om beelden van hoge resolutie weer te geven met minimale verblinding en reflecties. Bovendien reageert het display zeer snel dankzij sensoren en een infraroodfilm, waardoor opdrachten direct worden uitgevoerd.

Innovatieve veiligheidssystemen

Met camera's aan alle zijden biedt de EX30 een hoogwaardig 360° bovenaanzicht van de auto. Dit overzichtelijke beeld wordt automatisch weergegeven op het centrale display wanneer u achteruit rijdt of een obstakel nadert met lage snelheid. Bovendien maakt de EX30 gebruik van achterwaartse radarsensoren om naderende fietsers en scooters te detecteren. Als iemand binnenin de auto het portier wil openen, geeft de auto een waarschuwingssignaal om mogelijke botsingen te voorkomen.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Opel Grandland X
Vanaf €570 p/mnd*
De Grandland X is standaard rijk uitgerust waardoor het een perfecte SUV is voor de zakelijke lease rijder.
BMW X1
Vanaf €699 p/mnd*
De BMW X1 is een elegante crossover van BMW, welke te vergelijken is met de Audi Q3, Volkswagen Tiguan en de Ford Kuga.
Mazda CX-3
Prijs op aanvraag
De Mazda CX-3 is een veelzijdige crossover en vormt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Ontworpen rondom de bestuurder.