De Volvo EX90 zakelijk leasen

De Volvo EX90, een volledig elektrische premium SUV die plek biedt voor zeven personen. De EX90 heeft een groot rijbereik en beschikt over geavanceerde veiligheidssystemen. Zo kunnen u en uw passagiers genieten van zorgeloze en veilige reizen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs.

Verschillende uitvoeringen van de EX90

De Volvo EX90 is er in drie verschillende uitvoeringen: Core, Plus en Ultra. De Core is de basisuitvoering en is al zeer compleet uitgerust. De Plus heeft extra opties, zoals een Bose Premium sound-system en Head-up display. De Ultra is de meest luxe uitvoering en heeft alles wat u zich maar kunt wensen, inclusief een massagefunctie bij de voorstoelen en Visual Park Assist.

Actieradius en prestaties Volvo EX90

De Volvo EX90 biedt niet alleen een indrukwekkende actieradius van ongeveer 600 kilometer op één lading, maar ook de mogelijkheid om te snelladen, waardoor u in 30 minuten van 10-80% kan opladen. Dit maakt de Volvo EX90 ideaal voor lange zakelijke ritten. Bovendien valt deze elektrische auto in een gunstige bijtellingscategorie, namelijk 16%. Voor exacte specificaties en het berekenen van uw bijtelling kunt u onze bijtellingscalculator gebruiken.

Volvo EX90
Vanaf €1149 p/mnd*
  • Volledig elektrische premium SUV
  • 7 zitplaatsen
  • Actieradius tot 600 km (WLTP)
  • Snelladen van 10-80% in 30 minuten
Volvo EX90 zakelijk leasen
Volvo EX90 zakelijk leasen
Volvo EX90 zakelijk leasen
Volvo EX90 zakelijk leasen

De Volvo EX90 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Volvo EX90 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Volvo EX90

Volvo EX90 zakelijk leasen

Altijd en overal verbonden

Regel moeiteloos alles op het grote centrale display, van de auto-temperatuur tot 360°-camerabeelden. Daarnaast bieden de technologische innovaties niet alleen een beter zicht op wat er buiten de auto gebeurt, maar ook de hoogste veiligheidsstandaard ooit.
Volvo EX90 zakelijk leasen

Optimaal comfort voor 7 personen

Geniet van maximale beenruimte en ergonomisch comfort dankzij het ruime interieur van de EX90. De zeven gemakkelijk verstelbare stoelen zijn ontworpen om volwassenen optimaal comfort te bieden, zodat u en uw passagiers kunnen genieten van een ontspannen reis, ongeacht de afstand.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Kia EV9
Van €910, voor €885 p/mnd*
De EV9 heeft een actieradius tot 563 km (WLTP) en combineert kracht en robuustheid met wendbaarheid als elektrisch stadsvoertuig.
BMW iX3
Vanaf €895 p/mnd*
De eerste volledig elektrische SUV van BMW. Als omgebouwde X3 heeft hij niet de looks, maar wel de voordelen van een elektrische auto.
De Tesla Model X
Vanaf €1389 p/mnd*
De eerste SUV van Tesla, maar dan vernieuwd. Standaard met afneembare trekhaak.