Volvo XC40

Prijs op aanvraag
Volvo CX40
De Volvo XC40 is uitgeroepen tot 'Auto van het Jaar 2018'! En met recht. Door zijn hoge instap, comfort en extra ingebouwde veiligheid is deze compact SUV perfect voor de stad. Een stoere auto met een geheel eigen stijl, maar tegelijk wel alle voordelen van het merk Volvo.
Zo ligt de XC40 stevig op de weg, zonder zijn speelsheid te verliezen. Dit komt onder andere door het CMA platform waar de XC40 op gebouwd is. Handige opbergvakken en een slimme indeling maken deze Volvo tevens de perfecte gezinsauto.
 

Safe First

De XC40 straalt de betrouwbaarheid van Volvo uit. Het City Safety systeem - dat standaard aanwezig is - springt in om aanrijdingen met fieters en voetgangers te voorkomen of de impact te minimaliseren. Dit werkt zowel overdag als 's nachts.

Prijs op aanvraag

Bijtellingspercentage: 22%
Netto vanaf bijtelling: € 300,-
Fiscale waarde: € 38.995,-


De Volvo XC40

  • Auto van het jaar 2018
  • Altijd veilig met City Safety
  • Verrassend ruim
  • Kleurrijk en stoer
De Volvo XC40 in beeld
De stijl van Volvo XC40

Stoer en speels

Zakelijk lease de Volvo CX-40 bij DutchLease

Het stoere design en tweekleurige interieur geeft de Volvo XC40 een compleet eigen stijl. Ook tegenover zijn grote broers XC60 en XC90. Hierdoor is dit de meest jeugdige uitvoering van Volvo.

 

Compact en praktisch

De Volvo CX-40 zakelijk leasen bij DutchLease
Ook aan opbergruimte geen gebrek in dit Zweedse design. Een doordachte indeling en extra functionaliteiten maakt dit een zeer veelzijdige cross-over. Genoeg kleine en grote opbergvakken voor het hele gezin.

Kiest u voor Full Operational Lease bij DutchLease? Dan heeft u bij ons, in tegenstelling tot veel andere leasemaatschappijen, onbeperkt recht op winterbanden gedurende de looptijd van uw leasecontract."

Ook toe aan ├ęchte service?

Robert staat voor u klaar!