Volvo XC40 Recharge
Vanaf €680 per maand*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Volvo XC40 Recharge zakelijk leasen bij DutchLease

Op zoek naar een compacte, geheel elektrische SUV? De Volvo XC40 Recharge heeft een range van meer dan 400 km (WLTP) en is binnen 40 minuten voor 80% opgeladen. En staat u voor het stoplicht en heeft u groen licht? Dan accelereert u van 0 naar 100 km/h in 4.9 seconden.

De moderne manier van leven

De XC40 is een compacte SUV die bruist van de innovatie en het Scandinavische gevoel voor stijl. De auto is ontworpen om te voldoen aan uw behoeften en combineert geniale bagageruimte met slimme, gebruiksvriendelijke technologie en praktische connectiviteit elementen om u het leven in de stad zo makkelijk mogelijk te maken. Ook ligt de XC40 stevig op de weg, zonder zijn speelsheid te verliezen. Dit komt onder andere door het CMA platform waar de Volvo XC40 op gebouwd is. 

Safety First

De Volvo XC40 straalt de betrouwbaarheid van Volvo uit. Het City Safety systeem - dat standaard aanwezig is - springt in om aanrijdingen met fietsers en voetgangers te voorkomen of de impact te minimaliseren. Dit systeem assisteert u zowel overdag als 's nachts.

 

Actieradius van ruim 400 km (WLTP)

De actieradius van de Volvo XC40 Recharge is 418 km WLTP getest. WLTP getest wilt zeggen; in ideale omstandigheden. Het gebruik van de auto in de zomer, winter, in de stad of op de snelweg doet de actieradius verschillen. Zo kan de Volvo XC40 Recharge in de stad in de winter een actieradius hebben van 217 Wh/km en op d snelweg in de zomer 254. Bekijk hier meer over de actieradius van de Volvo XC40 Recharge P8 in verschillende omstandigheden.

De Volvo XC40 Recharge
  • Google Services: Google Maps en Google Assistant voice control
  • Actieradius van meer dan 400 km 9WLTP)
  • elektrische aandrijflijn met All-Wheel Drive
  • Blind Spot Information System
  • Pilot Assist
Volvo XC40 achterbak
Volvo XC40 deur
Volvo XC40 interior
Volvo XC40

De Volvo CX40 Recharge zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze Volvo 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.
*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de Volvo XC40

Volvo XC40 interieur

Stoer en speels

Het stoere design en tweekleurige interieur geeft de Volvo XC40 een compleet eigen stijl. Ook tegenover zijn grote broers XC60 en XC90. Dit maakt de Volvo XC40 de meest jeugdige uitvoering van Volvo.
Volvo XC40

Compact en praktisch

Ook aan opbergruimte geen gebrek in dit Zweedse design. Een doordachte indeling en extra functionaliteiten maakt dit een zeer veelzijdige cross-over. Genoeg kleine en grote opbergvakken voor het hele gezin.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Opel Grandland X zakelijk lease
Opel Grandland X
Vanaf €570 p/mnd*
De Grandland X is standaard rijk uitgerust waardoor het een perfecte SUV is voor de zakelijke lease rijder.
BMW X1 leasen bij DutchLease
BMW X1
Vanaf €699 p/mnd*
De BMW X1 is een elegante crossover van BMW, welke te vergelijken is met de Audi Q3, Volkswagen Tiguan en de Ford Kuga.
Mazda CX3 zakelijk lease
Mazda CX-3
Prijs op aanvraag
De Mazda CX-3 is een veelzijdige crossover en vormt een combinatie van karakter, comfort en rijplezier. Ontworpen rondom de bestuurder.