Lease nu een Xpeng P7 snel en voordelig bij DutchLease!

XPENG zakelijk leasen

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

XPENG zakelijke lease

Snel en voordelig een XPENG leaseauto zakelijk leasen? Met XPENG zakelijke lease bieden we u de mogelijkheid om een XPENG auto te leasen tegen aantrekkelijke tarieven en gunstige voorwaarden met full operational lease. Interesse? Vraag een offerte aan en binnen 24 uur ontvangt u een voorstel op maat.

Waarom DutchLease

  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

XPENG aanbod uitgelicht
Xpeng G6
Binnenkort beschikbaar
De XPENG G6 is een compacte elektrische SUV met een actieradius tot 570 kilometer en supersnelle laadtijden. Een aantrekkelijk alternatief in het segment van elektrische SUV's.
Xpeng P7
Vanaf €760 p/mnd*
De Xpeng P7 is een elektrische sedan die futuristisch design, geavanceerde technologie en praktische innovatie combineert.
Xpeng G9
Vanaf €810 p/mnd*
De XPENG G9 is een krachtige, luxe elektrische SUV met een actieradius tot wel 570 kilometer en een ruim interieur. Dit model blinkt uit in prestaties, technologie en comfort.

XPENG full operational lease

Lease een XPENG auto met full operational lease: duidelijke voorwaarden en geen zorgen over onverwachte kosten. Bij DutchLease heeft u een vast contactpersoon, uw vragen omtrent de auto of het leasecontract zijn daarom altijd snel beantwoord. Kiest u voor full operational lease? Dan profiteert u van de volgende services:

  • Vast maandbedrag
  • Inclusief wegenbelasting
  • Inclusief reparaties en onderhoud
  • Inclusief autoverzekeringen met schadeverzekering inzittende
  • Geen grote investering in één keer of aanbetaling
  • Geen kostenpost op de balans. Rente en afschrijving zitten inbegrepen in de leaseprijs.

Kortom: de leaseprijs die u van ons ontvangt is een all-in leaseprijs zonder verborgen kosten. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste XPENG zakelijke lease model dat past bij uw behoeften en budget. Vraag advies op bij één van onze medewerkers.

XPENG zakelijk leasen en bijtelling

Wilt u de XPENG auto meer dan 500 kilometer per jaar privé rijden? Dan betaalt u bijtelling aan de overheid. De bijtelling uitrekenen? Gebruik onze bijtellingscalculator. Zakelijke rijders die de auto alleen voor het werk gebruiken en privé minder dan 500 kilometer per jaar rijden, betalen geen bijtelling.

XPENG: het merk

XPENG staat synoniem voor vooruitstrevende mobiliteit, met een focus op slimme elektrische voertuigen die niet alleen de normen herdefiniëren, maar ook de toekomst vormgeven. Met een indrukwekkende combinatie van kracht, efficiency en cutting-edge technologieën biedt Xpeng een ongeëvenaarde rijervaring die zowel duurzaam als opwindend is.