XPENG G9 zakelijk leasen

De volledig elektrische XPENG G9 is een vijfdeurs SUV die sinds 2023 op de markt is. De G9 biedt een ruim interieur, grote actieradius tot 570 km (WLTP) en snelle oplaadtijd. Daarnaast is de G9 er ook met XPENG's XPILOT pakket dat rij-, veiligheids- en parkeerfuncties omvat. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Uitvoeringen van de XPENG G9

De XPENG G9 is verkrijgbaar in drie uitvoeringen die elk een zeer ruime uitrusting hebben:

RWD Standard Range: Met een actieradius van 460 km en een krachtige elektromotor van 230 kW biedt deze uitvoering praktisch gebruiksgemak voor bijna iedere bestuurder.
RWD Long Range: Voor diegenen die extra veel rijbereik nodig hebben, is er de RWD Long Range met een 98 kWh batterij. Met een actieradius van 570 km kunt u de hele dag zorgeloos onderweg zijn.
AWD Performance: De ultieme uitvoering voor de sportieve rijder. De AWD Performance heeft vierwielaandrijving, een actieradius van 520 km en een vermogen van 405 kW, waarmee u in slechts 3,9 seconden van 0 naar 100 km/u accelereert.

Laadtijd en bijtelling

De XPENG G9 onderscheidt zich door zijn korte laadtijd, dankzij de geavanceerde 800 volt accutechnologie. Deze technologie zorgt ervoor dat u de batterij van de auto in minder dan 20 minuten van 20% naar 80% kunt opladen. Daarnaast valt de XPENG G9 in de gunstige 16% bijtellingscategorie, waardoor zakelijk leasen extra aantrekkelijk wordt. Voor een gedetailleerde berekening van uw maandelijkse bijdrage kunt u gebruikmaken van onze handige bijtellingscalculator.

XPENG G9

Vanaf €810 p/mnd*
  • Actieradius tot 570 km (WLTP)
  • 800V accutechniek
  • Dashboard met twee grote touchscreens
  • Snelladen van 20-80% in 20 minuten
XPENG G9 zakelijk leasen
XPENG G9 zakelijk leasen
XPENG G9 zakelijk leasen
XPENG G9 zakelijk leasen

De XPENG G9 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze XPENG 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de XPENG G9
XPENG G9 zakelijk leasen

Comfortabel en luxueus interieur

Het interieur biedt een luxe lounge-ervaring, dankzij het afgeronde design en de hoogwaardige afwerking. De voorstoelen zijn voorzien van een geheugenfunctie die zich aanpast aan individuele voorkeuren. Met het Premium Comfort & Audio Pack genieten alle passagiers van verwarmde zittingen en een massagefunctie.
XPENG G9 zakelijk leasen

3D-multimediasysteem

Het infotainmentsysteem van de XPENG G9 biedt uitgebreide controle over de auto, accurate navigatie en vele entertainment mogelijkheden. Wat meteen opvalt zijn de twee grote 15 inch schermen waarmee ook de passagier zich tijdens de rit kan vermaken.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
BMW iX3
Vanaf €895 p/mnd*
De eerste volledig elektrische SUV van BMW. Als omgebouwde X3 heeft hij niet de looks, maar wel de voordelen van een elektrische auto.
NIO EL7
Vanaf €1265 p/mnd*
Een sportieve SUV met een bereik van 509 km WLTP. Is niet alleen comfortabel maar beschikt ook over een royale bagageruimte en trekvermogen tot 2.000 kg.
De Tesla Model X
Vanaf €1389 p/mnd*
De eerste SUV van Tesla, maar dan vernieuwd. Standaard met afneembare trekhaak.