De BMW iX3 zakelijk leasen

De eerste volledig elektrische BMW Sports Activity Vehicle brengt het beste van twee werelden samen: de rijdynamiek en kwaliteit van BMW met de vijfde generatie eDrive technologie. Met de BMW iX3 kunt u overal laden, heeft u een zomer- én winter gecombineerd bereik van 360 km (460 km WLTP) en laadt u in 10 minuten 100 kilometer bij. Interesse in de nieuwste elektrisch aangedreven BMW? Neem contact op met één van onze leaseadviseurs.

Prestaties van de BMW iX3

Hoewel de BMW iX3 is gebaseerd op de X3 en niet is gebouwd op een nieuw platform, heeft hij niets ingeleverd in prestaties. De iX3 geeft 286 PK met 400 Nm koppel, die ook over een grote range beschikbaar blijft. Gecombineerd met de achterwielaandrijving rijdt de iX3 echt als een BMW.

Geen standaard elektrisch uiterlijk

De BMW iX3 onderscheid zich van andere elektrische auto's door zijn eenvoud. Alleen hier en daar wat lichtblauwe details bij het logo en in het interieur laten zien dat u in een volledig elektrische auto rijdt. Daarmee is hij qua looks dus ook duidelijk gelinkt aan de X3. Dit maakt de iX3 de uitkomst voor iedereen die niet van het typisch elektrische uiterlijk houdt.

Laden en snelladen

De BMW iX3 geeft u de mogelijkheid om zoveel 1-fase als 3-fase te laden. Daarnaast heeft u met BMW charging toegang tot alle publieke laadpunten en snelladers in Nederland.

BMW iX3

Vanaf €895 p/mnd*
  • Eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle
  • Opladen: 0 naar 80% in 30 minuten
  • 360 kilometer actieradius gecombineerd
  • 510 liter laadvermogen
BMW iX3 leasen
BMW iX3 zakelijk leasen
BMW iX3 zakelijk leasen
BMW iX3 Full Operational Lease

De BMW iX3 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze BMW 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de BMW iX3
BMW iX3 Full Operational Leasen

Speciaal ontworpen niergrille

De dichte niergrille is speciaal ontworpen voor de iX3 en zorgt voor een subtiel onderscheid met de X3.
BMW iX3 Flexible Lease

Standaard vol opties

De iX3 heeft, zoals het BMW betaamt, een volledig pakket aan standaard opties op het Executive model: automatisch dimmende spiegels, stoelverwarming voor, Ambiance verlichting en panoramadak zijn hier enkele voorbeelden van.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen ID.4
Vanaf €649 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
Škoda Enyaq
Vanaf €585,- p/mnd*
De Enyaq is de nieuwste elektrische SUV met een vooruitstrevend design, evenwichtig en zelfverzekerd.
Polestar 2
Vanaf €625 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.