ZEEKR zakelijk leasen

ZEEKR zakelijk leasen

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

ZEEKR zakelijk leasen

Snel en voordelig een ZEEKR leaseauto zakelijk leasen? Met ZEEKR zakelijke lease bieden we u de mogelijkheid om een ZEEKR auto te leasen tegen aantrekkelijke tarieven en gunstige voorwaarden met full operational lease. Interesse? Vraag een offerte aan en binnen 24 uur ontvangt u een voorstel op maat.

Waarom DutchLease

  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

ZEEKR aanbod uitgelicht
ZEEKR 001
Vanaf €840 p/mnd*
Een luxe shooting brake met een modern design en innovatieve technologie.
ZEEKR X
Vanaf €599 p/mnd*
De ZEEKR X is een krachtige, stijlvolle en 100% elektrische crossover met een actieradius tot 446km WLTP.

ZEEKR full operational lease 

De meest populaire vorm van zakelijk leasen is full operationele lease. U betaalt een vast maandelijks bedrag dat niet alleen de auto omvat, maar ook de lasten voor wegenbelasting, onderhoud en verzekeringen. Hierdoor vermijdt u grote (onverwachte) kosten en houdt u uw financiële balans overzichtelijk. Alleen de laadkosten zijn voor uw eigen rekening en bij eventuele onverhaalbare schade het eigen risico. De innovatieve ZEEKR leaseauto zakelijk leasen met full operational lease betekent voor u dus zorgeloos elektrisch rijden. Bij DutchLease heeft u ook het voordeel van een vast aanspreekpunt, wat betekent dat al uw vragen met betrekking tot de auto of het leasecontract snel en adequaat worden beantwoord door onze leaseadviseurs.

Flexibel een ZEEKR auto leasen

Flex lease biedt ondernemers de vrijheid om zakelijk te leasen met een flexibele looptijd van slechts 12 maanden. Dit geeft bedrijven de mogelijkheid om snel in te spelen op veranderingen, zoals een groei in het personeelsbestand of de overstap naar hybride werken. DutchLease verzorgt de financiering, verzekeringen, afschrijvingsrisico's en operationele kosten, waardoor u kunt genieten van zakelijk leasen zonder langdurige verplichtingen en onverwachte verrassingen.

ZEEKR zakelijk lease en bijtelling

Wilt u de ZEEKR leaseauto ook privé gebruiken en meer dan 500 kilometer per maand rijden? Dan betaalt u bijtelling aan de overheid. Het ZEEKR model 001 wordt geclassificeerd met een bijtellingspercentage van 16%. De hoogte van de bijtelling is ook afhankelijk van het fiscale inkomen en de fiscale waarde van de auto. Hoe berekent u de netto bijtelling? Bereken het in onze bijtellingscalculator. Zakelijke automobilisten die de auto alleen voor het werk gebruiken en niet meer dan 500 kilometer per jaar privé rijden, betalen geen bijtelling.

ZEEKR: het merk

Het automerk ZEEKR is een Chinees-Europees merk. De auto's worden ontworpen in Zweden en eventueel in de toekomst geproduceerd in Europa. Momenteel vindt de productie plaats in China. ZEEKR is een submerk van Geely, een Chinees autoconcern. Geely is ook de eigenaar van Volvo Cars, een Zweeds automerk. ZEEKR is een samenwerking tussen Geely en Volvo Cars. Het automerk ZEEKR streeft ernaar om de toekomst van emissievrij autorijden vorm te geven met stijl en precisie.