De ZEEKR X zakelijk leasen

De ZEEKR X is de perfecte keuze voor zakelijk leasen. Met zijn grote actieradius, luxe interieur en geavanceerde technologieën is de ZEEKR X een auto die indruk zal maken op uw klanten en collega's. Bovendien is de ZEEKR X 100% elektrisch en standaard rijk uitgerust. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Kies de uitvoering die bij u past

De ZEEKR X is beschikbaar in twee uitvoeringen: de Long Range RWD en de Privilege AWD. De Long Range RWD heeft een actieradius van tot 440 km WLTP en is uitgerust met een krachtige 272 pk vermogen. De Privilege AWD heeft een maximale actieradius van 400 km WLTP en is voorzien van vierwielaandrijving en een 428 pk vermogen. Beide uitvoeringen zijn standaard uitgerust met luxe features zoals een panoramisch glazen dak, lederen bekleding en een premium audiosysteem.

Krachtige en efficiënte motoren

Beide modellen van de ZEEKR X zijn uitgerust met een geavanceerd accupakket dat snel kan worden opgeladen, waarbij de gemiddelde laadtijd van 10% naar 80% slechts 29 minuten bedraagt. Bovendien valt de ZEEKR X in de gunstige 16% bijtellingscategorie, wat een aanzienlijke besparing op uw leasekosten kan betekenen. U kunt met onze handige bijtellingscalculator direct berekenen wat de netto maandprijs is voor uw ZEEKR X leasecontract.

ZEEKR X

Vanaf €599 p/mnd*
  • Standaard rijk uitgerust
  • Actieradius tot 446 km (WLTP)
  • Snelladen van 10-80% in 29 minuten
  • Bagageruimte van 362 liter
ZEEKR X zakelijk leasen
ZEEKR X zakelijk leasen
ZEEKR X zakelijk leasen
ZEEKR X zakelijk leasen

De ZEEKR X zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze ZEEKR 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de ZEEKR X
ZEEKR X zakelijk leasen

Interieur van de ZEEKR X

Het interieur van de ZEEKR X biedt een geavanceerde rijervaring dankzij de interactieve cockpit. Deze is uitgerust met een indrukwekkend 14,6-inch touchscreen, een 8,8-inch instrumentenpaneel, en een groot augmented-reality-head-up display. Alle essentiële rij-informatie wordt op een handige, intelligente en veilige manier gepresenteerd, waardoor u altijd optimaal geïnformeerd blijft.
ZEEKR X zakelijk leasen

Uitgebreide veiligheid in de ZEEKR X

De ZEEKR X, gebouwd op de Sustainable Experience Architecture, biedt optimale structurele veiligheid en geavanceerde rijhulpsystemen. Met zes airbags, robuuste antibotsbalken, en een arsenaal aan intelligente hulpsystemen, waaronder camera's, radars, en ultrasone sensoren, garandeert de ZEEKR X allround bescherming. Zo combineert elke rit maximale veiligheid met rijplezier.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volvo EX30
Vanaf €539 p/mnd*
Volledig elektrisch rijden in de nieuwe compacte Volvo EX30. Met een actieradius tot 475 km (WLTP).
Smart #1
Van €480 voor €465 p/mnd*
Ontdek de Smart #1: uw ultieme reisgenoot voor efficiënte SUV-crossoverprestaties. Snel opladen en een actieradius tot 440 km.
Audi Q4 e-tron
Vanaf €815 p/mnd*
De nieuwe Audi Q4 e-tron is het sportieve en krachtige elektrische model van Audi. Zakelijk lease hem bij DutchLease.