Audi Q4 e-tron
Vanaf €620 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De Audi Q4 e-tron zakelijk leasen 

De Audi Q4 e-tron is het nieuwe, sportieve en krachtige elektrische model van Audi en maakt de toekomst van mobiliteit zichtbaar. Het interieur wordt gekenmerkt door functionele sportiviteit en zit vol technische innovaties die iedere rit aangenaam maken.  Bij DutchLease kunt u de nieuwe Audi Q4 e-tron zakelijk leasen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Slimme laadoplossingen

De Audi Q4 e-tron beschikt over slimme laadoplossingen voor iedere situatie. Zo kunt u overal in Nederland en Europa elektrisch rijden en is de Audi Q4 e-tron eenvoudig thuis of in uw woonwijk op te laden. Daarnaast heeft de Audi Q4 e-tron een trekgewicht van 1.000 kg, en is daarmee een prettige auto om mee op vakantie te gaan.


4 luxe Launch Editions

U kunt de Audi Q4 e-tron leasen als 35 e-tron, 40 e-tron en als een meest krachtige 50 e-tron quattro. U kunt daarbij kiezen voor de Launch edition, Launch edition Advanced, Launch edition Advanced Plus en Launch edition S Competition. Vraag onze leaseadviseur naar de mogelijkheden, hij voorziet u graag van een indicatie van de totale kosten. 

De Audi Q4 e-tron

  • Functionele sportiviteit
  • Vol technische innovaties
  • Praktisch en ruim
  • Actieradius WLTP: 410 km
Audi Q4 zakelijk leasen bij DutchLease
Audi Q4 zakelijk leasen bij DutchLease
Audi Q4 zakelijk leasen bij DutchLease
Audi Q4 zakelijk leasen bij DutchLease

 Audi drive select

Bij de Q4 e-tron kunt u kiezen voor het optionele Audi drive select. Hiermee beschikt u over vijf instellingen om het autokarakter te veranderen, van extra efficiënt tot en met extra dynamisch. De optionele progressieve besturing werkt met een variabele stuuroverbrenging en een snelheidsafhankelijke bekrachtiging.

 

De Audi Q4 e-tron leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Q4 e-tron 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar. M.u.v. de Hyundai Kona: vanaf prijs gebaseerd op een Full Operational Lease contract op basis van 48 maanden en 20.000 km.

De details van de Audi Q4 e-tron

Audi Q4 zakelijk leasen bij DutchLease

Design van de toekomst

Het design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde en krachtige voor- en achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals de accenten op de flanken. en het zwevende dak.
Audi Q4 zakelijk leasen bij DutchLease

SONOS Premium sound system

De Audi Q4 e-tron is het eerste model met het SONOS premium sound system. Met tien krachtige luidsprekers wordt alle muziek een onvergetelijke beleving. U hoort volle bassen en een briljant heldere weergave van hoge en lage tonen. Intens luistergenot.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
DutchLease Summerdeals Hyundai Kona
Hyundai Kona Electric
Van 675 voor 639 p/mnd*
De KONA Electric, volledig elektrisch, een actieradius van 482 km en nu nog met 8% bijtelling op voorraadmodellen!
Mazda CX-30
Mazda CX-30
Van 509 voor 479 p/mnd*
De Mazda CX-30 is de best verkochte Mazda. Een compacte cross-over met een beoordeling van 5 sterren.
DutchLease Summerdeals Ford Puma
Ford Puma
Van 449 voor 395 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Puma, vol nieuwe innovaties en comfort.