De Audi Q4 e-tron zakelijk leasen 

De Audi Q4 e-tron met zakelijke lease rijden voor een scherp maandtarief? Bij DutchLease least u de Q4 e-tron met full operational lease. Lees hier meer over de mogelijkheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Audi Q4 e-tron met full operational lease

Lease de Audi Q4 e-tron voor een all-in leaseprijs met full operational lease. Dat betekent: geen zorgen over financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijving. Al deze zaken regelen wij voor u. Laat uw wensen over looptijd, kilometrage, opties en uitvoering weten en wij maken een persoonlijke offerte op maat.

Actieradius van de Q4

De Audi Q4 e-tron zakelijk leasen? Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw Q4 e-tron met passend accupakket en vermogen, zodat het aansluit bij uw rijgedrag. De Q4 e-trons zijn zakelijk te leasen met 52 kWh of 77 kWh accupakket. De actieradius verschilt per accupakket van 340 kilometer (WLTP) of 511 kilometer (WLTP).

Audi Q4 e-tron
Vanaf €815 p/mnd*
  • Functionele sportiviteit
  • Vol technische innovaties
  • Praktisch en ruim
  • Actieradius WLTP: 519 km
Audi Q4 zakelijk leasen bij DutchLease
Audi Q4 zakelijk leasen bij DutchLease
Audi Q4 zakelijk leasen bij DutchLease
Audi Q4 zakelijk leasen bij DutchLease

De luxe van de Audi Q4 e-tron

De Audi Q4 e-tron is het sportieve en krachtige elektrische SUV model van Audi. Het interieur wordt gekenmerkt door functionele sportiviteit en zit vol technische innovaties die iedere rit aangenaam maakt. U bedient bijvoorbeeld het infotainment met spraak assistent en niet te vergeten: het SONOS premium sound system voor optimale muziekbeleving. Afhankelijk van de gekozen Q4 uitvoering heeft de auto een trekgewicht vanaf 1.000 kg.

 

Audi drive select

Bij de Q4 e-tron kunt u kiezen voor het optionele Audi drive select. Hiermee beschikt u over vijf instellingen om het autokarakter te veranderen, van extra efficiënt tot en met extra dynamisch. De optionele progressieve besturing werkt met een variabele stuuroverbrenging en een snelheidsafhankelijke bekrachtiging. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw gewenste Audi Q4 e-tron met zakelijke lease.

 

De Audi Q4 e-tron zakelijke lease bij DutchLease

Audi Q4-etron zakelijke lease afsluiten? Bij DutchLease least u de Q4 e-tron 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Audi Q4 e-tron
Audi Q4 zakelijk leasen bij DutchLease

Design van de toekomst

Het design van de Audi Q4 e-tron geeft op karakteristieke wijze vorm aan de toekomst van elektrische mobiliteit. De zelfverzekerde en krachtige voor- en achterkant verlenen spanning aan het ontwerp, net zoals de accenten op de flanken. en het zwevende dak.
Audi Q4 zakelijk leasen bij DutchLease

SONOS Premium sound system

De Audi Q4 e-tron is het eerste model met het SONOS premium sound system. Met tien krachtige luidsprekers wordt alle muziek een onvergetelijke beleving. U hoort volle bassen en een briljant heldere weergave van hoge en lage tonen. Intens luistergenot.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Hyundai Kona Electric
Vanaf €579 p/mnd*
De volledig elektrisch aangedreven Hyundai KONA heeft een actieradius van wel 484km op een volle batterij. Expressief vanuit iedere hoek met een dynamisch design.
Mazda CX-30
Van €490, voor €467 p/mnd*
De Mazda CX-30 is de best verkochte Mazda. Standaard met M-Hybrid systeem voor een extra ondersteuning van de motor.
Ford Puma
Vanaf €515 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Puma, vol nieuwe innovaties en comfort.