Volvo zakelijke lease

Kredietacceptatie

Heeft u bij DutchLease een passende auto gevonden en uw bestelling geplaatst? Dan gaan wij aan de slag met het kredietacceptatie proces. Om problemen voor uw onderneming te voorkomen en risico's te vermijden bepalen wij eerst uw kredietwaardigheid. Bent u benieuwd hoe het proces van offerte aanvraag tot leasecontract eruit ziet en wat dit voor u als ondernemer betekend? Lees dan gauw verder.

Een passende leaseauto

Alles begint bij het vinden van de juiste leaseauto. DutchLease biedt alle merken en modellen. Bekijk dan ons aanbod van de meest aangevraagde modellen. Niet gevonden waar u naar op zoek bent op onze site? Vul het gewenste merk, model en uitvoering in, in het offerte formulier.

Offerte

Bij DutchLease kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. U ontvangt uw offerte op werkdagen binnen 48 uur!


Kredietwaardigheid bepalen

De kredietwaardigheid van uw onderneming bepaalt de eventuele hoogte van lening. Deze kredietwaardigheid wordt bepaald op basis van uw KvK gegevens, en in enkele gevallen uw jaarcijfers. In dit proces houden we rekening met de liquiditeit, solvabiliteit en rentabiliteit van uw bedrijf.


Het leasecontract

Gaat u akkoord met de offerte, dan ontvangt u het leasecontract. Het leasecontract is de overeenkomst waarin alle voorwaarden staan omschreven tussen een leasemaatschappij en een klant. Meer weten over het aanvragen van het leasecontract en het leasecontract zelf kunt u hieronder lezen.