Mercedes leasen
Direct rijden
Een jong gebruikte auto leasen

Occasion Lease bij StockLease

Direct wegrijden in een eersteklas auto, zonder vast te zitten aan een langlopend leasecontract? Het kan met Occasion Lease van StockLease. Met een Occasion Lease contract rijdt u een vrijwel nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte auto.

Direct rijden

De vrijwel nieuwe occasion is direct beschikbaar voor u om in te rijden. Omdat het een voorraadmodel is zijn er nauwelijks tot geen wachttijden en bent u direct voorzien van een goed onderhouden leaseauto tegen een aantrekkelijk tarief. De afschrijving heeft immers al deels plaatsgevonden.

Keuze uit een ruim assortiment modellen bij Occasion Lease bij StockLease

Alle geselecteerde auto's moeten voldoen aan de volgende voorwaarden: jong gebruikt, gunstige kilometerstand en een minimale looptijd van 12 maanden. Deze voorraadmodellen zijn bij de dealer onderhouden. Dit zorgt ervoor dat ze een scherp tarief hebben. Daarnaast hebben onze occasions een lagere fiscale waarde en/of zelfs een lagere bijtellingscategorie. Zo profiteert u de komende jaren ook nog van een lage bijtelling. Ook kunt u alle merken occasions krijgen bij StockLease. Maak een keuze uit ons ruime assortiment modellen óf vraag direct online een offerte aan.

Vast leasetarief per maand inclusief all-risk dekking

In het tarief dat u maandelijks betaalt zijn kosten als reparaties, onderhoud, banden, afschrijvingsrente, motorrijtuigenbelasting én een all-risk dekking inbegrepen. U weet exact waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract. We regelen alles omtrent uw wagenpark in één keer voor u. Omdat u kiest voor een jong gebruikte auto rijdt u snel en voordelig een goed onderhouden occasion. De meeste jong gebruikte auto's vallen nog onder de gunstige bijtellingsregels van de voorgaande jaren. En dit alles voor een mooi maandbedrag!


Voordelen van Occasion Lease bij StockLease

  • Direct een auto beschikbaar
  • Zo goed als nieuwe occasions
  • Keuze uit alle merken en modellen
  • Korte looptijd van contract mogelijk
  • Alle voordelen van Full Operational Lease
  • Scherp, vast bedrag per maand
  • Leasen inclusief all-risk dekking

Andere leaseproducten naast Occasion Lease

Occasion Lease voor het direct rijden in een jong gebruikte auto met gunstige voorwaarden. Toch een gloednieuwe auto rijden met 100% zekerheid en alle kosten in één vast maandbedrag? Dan is Full Operational Lease iets voor u. De vrijheid willen hebben van het eerder, kosteloos, opzeggen dan gepland? Kijk dan eens naar Flexible Lease. Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.


Occasion leasen met volle tevredenheid

Bij DutchLease bent u gegarandeerd van een snelle, persoonlijke en nuchtere service. Deze vorm van serviceverlening wordt door onze huidige klanten als zeer prettig ervaren. Om deze reden worden wij dan ook beoordeeld met een 8,3 gemiddeld! Mocht u interesse hebben in de beoordelingen van onze huidige klanten, dan kunt u altijd even een kijkje nemen tussen onze testimonials!