Mercedes leasen

Occasion Lease

Snel en voordelig een auto in perfecte staat

Occasion Lease: de ideale oplossing als u snel een goede auto nodig heeft

Heeft u snel een auto nodig voor uw onderneming of werknemers? Dan biedt Occasion Lease de ideale oplossing. Met deze vorm van leasen rijdt u in een auto die zo goed als nieuw is en geniet u van de vele services die onder Full Operational Lease vallen. Zo least u zorgeloos een vrijwel nieuwe auto, voor de prijs van een gebruikte auto.

De voordelen van het zakelijk leasen van een occasion

Een tweedehands auto leasen via DutchLease biedt vele voordelen. Zo zijn onze occasions in een perfecte staat, waardoor het voelt alsof u in een nieuwe auto rijdt. Wij checken alle auto's grondig, zodat u een betrouwbare auto krijgt die er zo goed als nieuw uitziet. De auto's zijn jong gebruikt, hebben een erg gunstige kilometerstand en zijn zowel technisch als optisch helemaal in orde. 

  • Direct een auto beschikbaar
  • Zo goed als nieuwe auto's
  • Scherp, vast bedrag per maand
  • Leasen inclusief all-risk dekking
  • Korte looptijd mogelijk: al vanaf 12 maanden
  • Alle voordelen van Full Operational Lease

Direct beschikbare occasions

Soms is het van belang dat een auto onmiddellijk beschikbaar is. In dat geval biedt Occasion Lease de perfecte oplossing. Wanneer u de offerte tekent, is de occasion is namelijk binnen twee tot vijf werkdagen al beschikbaar. Deze voorraadmodellen kennen nauwelijks tot geen wachttijden. Hierdoor bent u dus meteen voorzien van een goed onderhouden leaseauto, die we kosteloos voor u afleveren. Bekijk het actuele occasion aanbod, kies uw ideale auto en vraag uw offerte aan. 

Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,6

  • 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

Voordelig en zonder onverwachte kosten

Wanneer u kiest voor Occasion Lease, geniet u van een haarscherp tarief. De leaseprijs is namelijk gebaseerd op de dagwaarde van de auto. Hierdoor hebben onze occasions een lagere fiscale waarde en/of zelfs mogelijk een lagere bijtellingscategorie.  

In het tarief dat u maandelijks betaalt, zijn kosten als reparaties, onderhoud, banden, afschrijving rente, motorrijtuigenbelasting én een all-risk dekking inbegrepen. U weet exact waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract.

Andere leaseproducten naast Occasion Lease

Gaat uw voorkeur toch naar een gloednieuwe auto voor één vast maandbedrag? Dan is Full Operational Lease iets voor u. Heeft u liever de vrijheid om een contract eerder, kosteloos op te zeggen? Kijk dan eens naar Flex Lease. Als er nog niet uit bent welke leasevorm het beste bij u past, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als betrokken lease-specialist helpen we graag bij het maken van uw keuze. Zo staan we altijd voor u klaar.