Mercedes leasen

Occasion Lease

Snel en voordelig een auto in perfecte staat

De ideale oplossing voor uw bedrijf

Heeft u snel een auto nodig of wilt u een auto voor een kortere periode leasen? Dat kan met Occasion Lease. Occasion Lease is een populaire vorm van leasen. En dat is niet voor niets. Occasion Lease is namelijk meer dan zomaar een tweedehands auto leasen. Zo profiteert u van een vrijwel nieuwe auto, voor de prijs van een gebruikte auto.

De voordelen van het zakelijk leasen van een occasion

Een tweedehands auto leasen via DutchLease biedt alleen maar voordelen. Zo zijn onze occasions in een perfecte staat, waardoor het lijkt alsof u in een nieuwe auto rijdt. Elke occasion van DutchLease voldoet namelijk aan een strenge controle, zodat u een betrouwbare auto krijgt die er zo goed als nieuw uitziet. De auto’s zijn jong gebruikt, hebben een erg gunstige kilometerstand en zijn zowel technisch als optisch helemaal in orde. Daarnaast heeft u keuze uit alle modellen en merken.

Direct beschikbare occasions

Soms is het van belang dat een auto onmiddellijk beschikbaar is. In dat geval, biedt Occasion Lease een perfecte oplossing. Wanneer u de offerte tekent, is de occasion is namelijk binnen twee tot vijf dagen al beschikbaar. Deze voorraadmodellen kennen nauwelijks tot geen wachttijden. Hierdoor bent u dus meteen voorzien van een goed onderhouden leaseauto, die we kosteloos voor u afleveren. Bekijk het actuele occasion aanbod, kies uw ideale auto en vraag uw offerte aan. 

 

Voordelig financial leasen van een occasion, zonder onverwachte kosten

Wanneer u kiest voor Occasion Leasen, geniet u van een haarscherp tarief. Zo zijn de duurste afschrijvingen al betaald. Daarnaast hebben onze occasions een lagere fiscale waarde. In sommige gevallen is er zelfs nog sprake van een lagere bijtelling.  Zo kunt u de komende jaren nog profiteren van de voordelen van een lage bijtelling op elektrische auto's.

In het tarief dat u maandelijks betaalt, zijn kosten als reparaties, onderhoud, banden, afschrijving rente, motorrijtuigenbelasting én een all-risk dekking inbegrepen. U weet exact waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract.

Andere leaseproducten naast Occasion Lease

Gaat uw voorkeur toch naar een gloednieuwe auto voor één vast maandbedrag? Dan is Full Operational Lease iets voor u. Heeft u liever de vrijheid om een contract eerder, kosteloos op te zeggen? Kijk dan eens naar Flex Lease. Als er nog niet uit bent welke leasevorm het beste bij u past, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als betrokken lease-specialist helpen we graag bij het maken van uw keuze. Zo staan we altijd voor u klaar.

Voordelen van Occasion Lease

  • Direct een auto beschikbaar
  • Zo goed als nieuwe auto's
  • Scherp, vast bedrag per maand
  • Leasen inclusief all-risk dekking
  • Keuze uit alle merken en modellen
  • Korte looptijd mogelijk: al vanaf 12 maanden
  • Alle voordelen van Full Operational Lease