Occasion Lease bij StockLease

Lease flexibel een jong gebruikte auto

Direct wegrijden in een eersteklas auto, zonder vast te zitten aan een langlopend leasecontract? Het kan met Occasion Lease van StockLease. Met een Occasion Lease contract rijdt u een vrijwel nieuwe auto voor de prijs van een gebruikte auto. 

Direct rijden

De vrijwel nieuwe occasion is direct beschikbaar voor u om in te rijden. Omdat het een voorraadmodel is zijn er nauwelijks tot geen wachttijden en bent u direct voorzien van een goed onderhouden leaseauto tegen een aantrekkelijk tarief. De afschrijving heeft immers al deels plaatsgevonden. 

Bekijk direct ons actuele aanbod.

 

Keuze uit een ruim assortiment modellen bij Occasion Lease bij StockLease

Alle geselecteerde auto's moeten voldoen aan de volgende voorwaarden: jong gebruikt, gunstige kilometerstand en een minimale looptijd van 12 maanden. Deze voorraadmodellen zijn dus auto's van maximaal 25 maanden oud, die bij de dealer zijn onderhouden. Dit zorgt ervoor dat ze een scherp tarief hebben. Daarnaast kunt u vaak nog profiteren van modellen met een gunstige bijtelling. Ook kunt u alle merken occasions krijgen bij StockLease. Maak een keuze uit ons ruime assortiment modellen óf vraag direct online een offerte aan.

 

Vast leasetarief per maand inclusief all-risk dekking

In het tarief dat u maandelijks betaalt zijn kosten als reparaties, onderhoud, banden, afschrijvingsrente, motorrijtuigenbelasting én een all-risk dekking inbegrepen. U weet exact waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan tijdens de looptijd van het leasecontract. We regelen alles omtrent uw wagenpark in één keer voor u. Omdat u kiest voor een jong gebruikte auto rijdt u snel en voordelig een goed onderhouden occasion. De meeste jong gebruikte auto's vallen nog onder de gunstige bijtellingsregels van de voorgaande jaren. En dit alles voor een mooi maandbedrag!

 

Andere leaseproducten naast StockLease

Occasion Lease voor het direct rijden in een jong gebruikte auto met gunstige voorwaarden. Toch een gloednieuwe auto rijden met 100% zekerheid en alle kosten in één vast maandbedrag? Dan is Full Operational Lease iets voor u. De vrijheid willen hebben van het eerder, kosteloos, opzeggen dan gepland? Kijk dan eens naar Flexible Lease. Benieuwd welke vorm van leasen het beste bij ú past? Als betrokken lease-specialist helpen wij u de beste keuze maken. Wij voorzien u dan ook graag vrijblijvend van meer informatie.

 

Occasion leasen met volle tevredenheid bij StockLease

Bij DutchLease bent u gegarandeerd van een snelle, persoonlijke en nuchtere service. Deze vorm van serviceverlening wordt door onze huidige klanten als zeer prettig ervaren. Om deze reden worden wij dan ook beoordeeld met een 8,3 gemiddeld! Mocht u interesse hebben in de beoordelingen van onze huidige klanten, dan kunt u altijd even een kijkje nemen tussen onze reviews! 

Voordelen van Occasion Lease bij StockLease

  • Direct een auto beschikbaar
  • Zo goed als nieuwe occasions
  • Keuze uit alle merken en modellen
  • Korte looptijd van contract mogelijk
  • Alle voordelen van Full Operational Lease
  • Scherp, vast bedrag per maand
  • Leasen inclusief all-risk verzekering
Vind de lease auto passend bij uw bedrijf
DutchLease biedt u alle merken en modellen

Wilt u niet te lang stilstaan bij de organisatie van uw wagenpark? Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie en u snel kan helpen."

Ook toe aan échte service?

Lennert staat voor u klaar!