Shortlease bij DutchLease

Shortlease vormt de ideale oplossing wanneer u als wagenparkbeheerder of ondernemer behoefte heeft aan mobiliteit op flexibele basis. Shortlease biedt u namelijk contracten vanaf 6 maanden. Met dit contract profiteert u van een compleet pakket diensten waarmee u volledig bent ontzorgd. Snel behoefte aan een tijdelijke auto voor een minimale periode?
Leasen in verschillende klassen
Volkswagen e-up zakelijk lease
Economy Klasse
€ 399,- p/m*
Een economy klasse, zoals de Volkswagen up!, least u al 6 maanden voor € 399,- per maand*.
Opel Corsa
Kleine middenklasse
€ 575,- p/m*
Een kleine middenklasse, zoals de Opel Corsa, least u al 6 maanden voor € 575,- per maand*.
Operational Lease de Volkswagen Golf
Middenklasse benzine
€ 649,- p/m*
Een middenklasse, zoals de Volkswagen Golf, least u al 6 maanden voor € 649,- per maand*.

Shortlease, voordelig en flexibel

Bij een Shortlease contract wordt de vrijblijvendheid van een huurcontract gecombineerd met het voordelige tarief en de gemakken van een leasecontract. Langlopende investeringen hoeft u niet te doen met Shortlease, omdat contracten met een korte looptijd vanaf 6 maanden worden aangeboden. Een Shortlease contract kunt u op elk willekeurige moment opzeggen. Hierdoor kunt u uw wagenpark precies afstemmen op uw vervoersbehoefte.


Behoefte aan tijdelijke mobiliteit?

Om een onderneming op efficiënte wijze te runnen moet u flexibel kunnen zijn wanneer nodig. Bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met piekbelastingen, korte projecten, onzekere tijden of personeel met jaarcontracten. Met shortlease beschikt u tijdens deze periodes voordelig en op een eenvoudige wijze over een uitstekende leaseauto, wat ondernemen voor u een stuk makkelijker maakt. Kiest u voor flexibele korte termijncontracten, dan ligt het financiële risico voor 100% bij ons en kunt u uw budget gebruiken voor de kernactiviteiten van uw bedrijf.


Alle leaseproducten

Als u iets langer wilt leasen, maar geen leasecontract van 4 of 5 jaar kijk dan welke occasions wij op voorraad hebben met ons product Occasion Lease. Of bekijk onze andere leaseproducten.

Voordelen van Shortlease

  • Kortlopende contracten vanaf 6 maanden
  • Flexibiliteit inclusief aanvullende opties
  • Betere beheersbaarheid van uw vervoerdersbudget
  • Scherp vast tarief zonder onverwachte kosten
  • Vervangend vervoer of tankcard mogelijk
  • Alle voordelen van Full Operational Lease dus 100% zorgeloos