Elektrische auto leasen: dit zijn de nieuwe modellen van 2018

2018 biedt de leaserijder opnieuw een scala aan gloednieuwe, maar ook geoptimaliseerde elektrische leaseauto's. Een elektrische auto leasen wordt hierdoor nog aantrekkelijker. We nemen u graag mee in het aanbod dat het komende jaar zijn intrede zal doen.

Het is u vast niet ontgaan: een elektrische auto leasen is populair. Niet onlogisch, want elektrisch leasen is naast milieubewust, ook financieel heel aantrekkelijk. Door de lage bijtelling van 4% betaalt u voor uw privé kilometers een stuk minder dan met de 22% bijtelling die geldt voor niet volledig elektrische auto's.

Bijna iedere autofabrikant werkt op dit moment aan emissievrije automodellen of bijzondere concept cars. Ook in 2018 zullen steeds meer milieubewuste auto's de Europese wegen betreden. Eind 2017 stonden er maar liefst 119.332 BEV (volledig elektrische auto) & PHEV (plug-in hybride auto) personenauto's geregistreerd in Nederland. Dat is een groei van 7%, in vergelijking met het aantal registraties in 2016. 

Het hebben van een puur elektrische auto is zo populair in Nederland,  dat we in 2017 een stijging van ruim 61% zagen t.o.v. 2016. Eind 2017 stonden er ruim 21.000 volledig elektrische auto’s geregistreerd. Eind 2017 waren er 21.115 PHEV auto's geregistreerd in Nederland. 

Deze gegevens beloven veel goeds voor 2018, waar opnieuw een grote groep autofabrikanten puur elektrische auto's op de markt brengt.

 

Dit zijn de elektrische auto's die u volgens ons niet mag missen in 2018

BMW i3, versie 2018

BMW I3

Een i3 met een facelift, zo kunt u de ontwikkeling van de BMW i3 noemen. Daarnaast zal er vanaf 2018 ook een sportievere i3 worden toegevoegd aan het gamma van BMW, de BMW i3s. Het bereik van de i3 neemt met maar liefst 50% toe tot een actieradius van meer dan 300 km. De nieuwe BMW i3 zal rond de 42,5 kWh verbruiken. Eind 2018 kunt u de nieuwe BMW i3 op de Amerikaanse en Europese markt verwachten. Kunt u zo lang niet wachten? Bekijk hier het huidige model van de BMW i3.

 • Te herkennen aan de vernieuwde voorbumper
 • Nieuw: optioneel 10,25 inch scherm
 • Sportievere i3 ook op de markt: de i3s. Hier worden onder andere de banden vooraan 20 mm breder en achteraan 40 mm

Tesla Model 3


In 2017 werd Tesla Model 3 al uitgebracht, maar was de auto nog niet op de markt te vinden. De verwachting is dat u vanaf het derde kwartaal van 2018 Tesla's nieuwste elektrische auto kan leasen. Hij wordt 'betaalbaarder' dan de vorige modellen van Tesla en zal volledig gericht zijn op veiligheid. Voeg daarnaast de termen 'groter bereik' en 'persoonlijke configuratie' toe en u heeft een toekomstbestendige, 100% elektrische leaseauto gevonden.

 • Een Tesla 'voor iedereen'. Tesla maakt de vanaf prijs van de auto meer gericht op de grote massa
 • Ontworpen om de veiligste auto in elke categorie te zijn

Nissan Leaf 2018

Nissan Leaf 2018

De Nissan Leaf is op dit moment verkrijgbaar, maar krijgt in 2018 een mooie upgrade. Qua exterieur zien we dat de auto strakker is vormgegeven. De actieradius zal rond de 240 km komen te liggen en het verbruik op 40 kWh (10 kWh groter dan nu) Een puur elektrische hatchback van niveau, die zich ook wel 'het icoon van Intelligent Mobility' durft te noemen. Wij zijn zeer benieuwd naar de ontwikkelingen.


Bekijk de huidige Nissan Leaf nu al bij DutchLease. Van Full Operational Lease tot Flexible Lease, wij helpen u graag met het maken van een goede, milieubewuste keuze. 

 • Designtechnisch wordt de auto 'strakker', onder andere door het zwevende dak
 • e-Pedal zorgt er voor dat u middels 1 druk op de knop met 1 gaspedaal ook kan remmen

Jaguar I-Pace

Jaguar E-Pace

Jaguar debuteerde begin 2018 met haar éérste volledige elektrische auto: de Jaguar I-Pace. Deze elektrische auto is 'onmiskenbaar Jaguar', maar dan zonder de emissies, zoals Jaguar zelf zegt. Dat merkt u onder andere door de acceleratie van de auto die van 0-100 km/h gaat in circa 4 seconden. De Jaguar heeft een actieradius van meer dan 500 km op één lading volgens de EU NEDC-testcyclus. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over dit model.

 • Aerodynamisch model door onder andere de luchtinlaat op de motorkap of de verzonken portiergrepen (voor minimalisering van de luchtweerstand)
 • Mix van SUV-uiterlijk met MPV-elementen

Hyundai Kona EV 

hyundai-kona-overview

Ook vanuit Azië komen in 2018 elektrische auto's op de markt. Een slagje kleiner dan de Hyunadi IONIQ (het grote succes van Hyundai), is op 27 februari 2018 de KONA electric geïntroduceerd. De elektrische wagen met actieradius van maximaal 470 kWh wordt in de tweede helft van 2018 op de markt verwacht. Bekijk hem nu alvast op onze site en maak een afspraak voor meer informatie!

 • Head-up dislplay
 • Smart navigation
 • Sprint van 0-100 in slechts 7,9 seconden

KIA Niro EV 

Kia niro ev

Begin 2018 is de Niro al in Las Vegas vertoond. Het zou een broertje van de Kona EV worden met ongeveer dezelfde actieradius en hetzelfde verbruik. De Kia Niro EV zal de eerste zijn van vijf nieuwe vol elektrische auto’s die het merk zal introduceren voor 2025. Op dit moment is er al een elektrisch Kia Soul beschikbaar, maar deze auto is met zijn actieradius van 150km nog niet heel erg in trek.

 • Opvallend design
 • Elektrisch, maar toch 1.300 kg trekgewicht

Opel Ampera-e

opel ampera

De Opel Ampera-e wordt binnenkort weer leverbaar na een tijd uit de running te zijn geweest. Geüpdatet en wel wordt de Ampera-e naar verluidt onderdeel van een kwartet aan elektrische auto's die voor 2020 worden geïntroduceerd. Het is de eerste keer dat deze auto een batterij met een capaciteit van 60 kWh mee krijgt. Opvallend aan de Ampera-e is dat de banden niet lek te krijgen zijn, door een samenwerking met Michelin. Qua concurrentie zal de Opel de strijd aan gaan met de vernieuwde BMW i3. 

 • Actieradius van 378 km is haalbaar met de vernieuwde Ampera-e
 • De slimme auto kan zelfstandig remmen, inparkeren én op dezelfde rijbaan blijven

Audi e-quattro


De 2e helft van 2018 komt de e-tron Quattro uit. De Quattro zoals u hem kent, maar dan volledig elektrisch. Zo probeert Audi te laten zien dat innovatieve technologie en design goed samen gaan. Met 95 kWh en een verwachte actieradius van maar liefst 500 km wordt het u gemakkelijk gemaakt. Naar verwachting zal de leaseprijs van de auto rond de €1350,- per maand komen te liggen. 

 • Wordt CO2-neutraal geproduceerd
 • Vermogen van 500 pk

Elektrische auto leasen: blijf op de hoogte

Bent u van plan voor het eerst een elektrische auto te leasen? Dan opent zich een geheel nieuwe wereld voor u. Van actieradius tot laadpalen en laadpassen, er komt veel nieuwe informatie bij het elektrisch rijden kijken. Elektrisch rijden wordt door de lage bijtelling van 4% vaak een aantrekkelijk product, waar we u graag meer over vertellen. 

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken heeft DutchLease een eigen 'elektrisch rijden' pagina ontwikkelt. Hier vindt u informatie over de bepaalde testen waar een elektrische auto aan voldaan moet hebben, leest u meer over het installeren en kiezen van verschillende laadpalen en maakt u kennis met de persoonlijke service die DutchLease biedt. We staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, en helpen u de weg op. Neem contact op en vraag naar alle mogelijkheden!


Bron: http://bit.ly/2Dny4Te

Bron: http://bit.ly/2ESRegj