BerijdersApp

Alle informatie voor de zakelijke leaserijder binnen handbereik

Als zakelijke leaserijder kiest u voor zekerheid én gemak. Met onze BerijdersApp heeft u alle informatie van uw leaseauto binnen handbereik.

Op het dashboard ziet u in één oogopslag uw kilometerstand, het verbruik en eventuele schades of bekeuringen. Ook alle belangrijke data vindt u in de app terug wanneer u vanuit het menu kiest voor contractinformatie.
 
Bekeuringen en schade zijn niet de leukste zaken waar u mee te maken kunt krijgen. In onze app ziet u in een oogopslag uw gereden boetes. Mocht uw auto onverhoopt toch schade oplopen, dan kunt u hier eenvoudig melding van maken. Wij helpen u snel weer op weg.

 

 

Benieuwd naar het verbruik of de uitstoot van uw leaseauto? De app toont de gemiddeldes, gemeten over het afgelopen jaar.


Veelgestelde vragen

Zijn er zaken in onze BerijdersApp onduidelijk? Bekijk hier onze FAQ met veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact op met onze BerijdersDesk via dit contactformulier.
 


Lukt het u niet een account aan te maken?

Dit kan komen omdat uw mailadres bij ons niet bekend is. Via dit formulier kunt u uw e-mailadres aan ons doorgeven zodat wij deze kunnen koppelen aan uw kenteken. De verwerking van deze gegevens kan enkele dagen duren. Hierna kunt u een account aanmaken en gebruikmaken van onze handige app.

Contact BerijdersDesk

Voor al uw vragen

De BerijdersDesk is voor u op diverse manieren bereikbaar op werkdagen tussen 08:00-17.30 uur. Bellen gaat uiteraard het snelst.