Zakelijk leasen voor ondernemers

Snel, persoonlijk en gedreven

DutchLease, de universele leasemaatschappij voor het mkb

DutchLease maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, een joint venture tussen Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. Ondanks deze familiebanden is DutchLease een universele leasemaatschappij, gespecialiseerd in het verlenen van services aan het mkb. Bij DutchLease kunt u terecht voor ieder merk en model, van bedrijfswagen tot compacte stadsauto, van Volkswagen tot Mercedes en van Audi tot Hyundai! Vanuit ons kantoor gevestigd in Amersfoort bedienen wij onze nieuwe en trouwe klanten. Dit met succes: Onze service wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met maar liefst een 9,1!

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 9,1

Klanten over DutchLease

Bij DutchLease staan onze klanten echt centraal in alle beslissingen die we maken, wij weten dat over onszelf maar het is een tweede of dat door onze klanten ook zo wordt ervaren. Daarom besloten wij om allerlei verschillende typen klanten te bezoeken en te vragen wat zij van DutchLease als bedrijf vinden. Zo vertellen zij over alle mogelijkheden die wij bieden en hoe zij onze service vinden. 

Zo werkt zakelijk leasen bij DutchLease

Mobiliteit voor ondernemers

DutchLease richt zich specifiek op het mkb en biedt als universele leasemaatschappij alle mogelijke merken en modellen. Bij DutchLease krijgt u als ondernemer een persoonlijke mobiliteitsoplossing die past bij uw wensen. U heeft uw eigen vaste contactpersoon om ervoor te zorgen dat u snel, persoonlijk en gedreven wordt geholpen; want dat is waar DutchLease voor staat. Mocht tijdens vakanties uw contactpersoon afwezig zijn, zorgen wij voor een uitgebreide overdracht naar een van onze andere adviseurs en accountmanagers.

Leasen met het voordeel van één contactpersoon

Met de diensten die DutchLease aanbiedt, kunt u zorgeloos rond blijven rijden in de auto van uw wensen en behoeften. Mocht u als berijder te maken krijgen met schade of onderhoud, kunt u terecht bij uw vaste DutchLease leaseadviseur of accountmanager die altijd op de hoogte is van uw situatie.

Keuze uit alle merken en modellen

U kunt bij ons terecht voor alle merken en modellen. Daarnaast verzorgen wij om de zoveel tijd leuke acties, waarmee u profiteert van een speciaal lager leasetarief. Hierdoor kunt u nóg voordeliger gebruik maken onze diensten en advies op maat. Volg ons op Linkedin en blijf van deze acties op de hoogte.

Download onze whitepapers en maak slimme beslissingen

whitepaper zakelijk elektrisch leasen wagenparkbeheer
Zakelijk elektrisch rijden
De transitie in de markt van personenauto's vindt nu al zijn weerslag in de leasemarkt. Lagere aanschafprijzen en belastingvoordelen voor elektrische auto's zorgen ervoor dat het steeds interessanter wordt om het rekensommetje te maken.
whitepaper zakelijk leasen dutchlease wagenparkbeheer
Autoregeling
Wilt u als wagenparkbeheerder niet voor verassingen komen te staan? Dan is het belangrijk een goede autoregeling op te stellen. In deze whitepaper leest u wat niet mag ontbreken zodat alles goed is geregeld voor uw leaserijders.
Whitepaper duurzaam wagenparkbeheer dutchlease zakelijk leasen
Duurzaam wagenparkbeheer
Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor organisaties. Bij DutchLease merken we dat veel wagenparkbeheerders het lastig vinden om te verduurzamen, in deze whitepaper helpt DutchLease u verder.

Leasing is ontzorgen en ontzorgen is mijn drive!"

Ook toe aan échte service?

Allard staat voor u klaar!