DutchLease, de universele leasemaatschappij voor het mkb

Welkom bij DutchLease!

DutchLease maakt deel uit van Volkswagen Pon Financial Services, een joint venture tussen Volkswagen Financial Services AG en Pon Holdings. Ondanks deze familiebanden is DutchLease een universele leasemaatschappij, gespecialiseerd in het verlenen van services aan het mkb. Bij DutchLease kunt u terecht voor ieder merk en model, van bedrijfswagen tot compacte stadsauto, van Volkswagen tot Mercedes en van Audi tot Hyundai! Vanuit ons kantoor gevestigd in Amersfoort bedienen wij onze nieuwe en trouwe klanten. Dit met succes: Onze service wordt door onze klanten gemiddeld beoordeeld met maar liefst een 8,3!

Snel, Persoonlijk & Gedreven

Dat is waar we voor staan

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,3

Wij staan voor u klaar

Laat uw mobiliteitszorgen over aan DutchLease

 

Mkb mobiliteit als specialiteit

DutchLease richt zich specifiek op het mkb en biedt als universele leasemaatschappij alle mogelijke merken en modellen. Bij DutchLease krijgt u als ondernemer een persoonlijke mobiliteitsoplossing die past bij uw wensen. U heeft uw eigen vaste contactpersoon om ervoor te zorgen dat u snel, persoonlijk en gedreven wordt geholpen; want dat is waar DutchLease voor staat. Mocht tijdens vakanties uw contactpersoon afwezig zijn, zorgen wij voor een uitgebreide overdracht naar een van onze andere adviseurs en accountmanagers.

 

Zorgeloos leasen

Met de diensten die DutchLease aanbiedt, kunt u zorgeloos rond blijven rijden in de auto van uw wensen en behoeften. Mocht u te maken krijgen met schade of onderhoud kunt u altijd bij ons terecht voor directe hulp en service.

 

Lease deals die passen bij uw wensen en lease budget

DutchLease hanteert een standaard assortiment, u kunt bij ons namelijk terecht voor alle merken en modellen. Daarnaast verzorgen wij om de zoveel tijd leuke acties, waarmee u profiteert van een speciaal lager leasetarief. Hierdoor kunt u nóg voordeliger gebruik maken onze diensten en advies op maat. Volg ons op Linkedin en blijf van deze acties op de hoogte.

 

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.