Audi A1 Sportback zakelijk leasen

De Audi A1 is de meest compacte auto die Audi levert. Dat maakt hem niet minder aantrekkelijk, integendeel. De A1 biedt alles wat u van een Audi verwacht. Van een prachtig design tot het MMI infotainmentsysteem en plezierige rijeigenschappen. Zoals het een Audi betaamd is de A1 volledig te personaliseren. Ontdek de voordelen van de Audi A1 Sportback met zakelijke lease en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze leaseadviseurs voor meer informatie.

Een echte Audi

De Audi A1 Sportback biedt heel veel techniek en luxe in een compact formaat. Ideaal voor de leaserijder die veel in de stad moet zijn. Een volledig digitaal instrumentenpaneel en een goed audiosysteem van SONOS zorgen voor de juiste informatie en vermaak onderweg. Dankzij de efficiënte motoren is niets de A1 Sportback te veel. Wat dacht u bijvoorbeeld van de 35 TFSI die met zijn 1.5 een ruime 150 pk op het asfalt zet?

 

Praktisch gebruik

Vooral de voorpassagiers zitten in de A1 Sportback riant. Maar ook achterin is het niet slecht vertoeven. De A1 Sportback heeft comfortabele stoelen die uitgebreid verstelbaar zijn en optioneel is er stoelverwarming. Met de bank plat vervoert u moeiteloos grote items.

Audi A1 Sportback

Vanaf €429 p/mnd*
  • Compact premium
  • Wendbaar
  • Efficiënte motoren
  • Voorsprong door techniek
Audi A1 Sportback voorkant
Audi A1 Sportback stuur
Audi A1 Sportback achterbank
Audi A1 Sportback achterkant

De Audi A1 Sportback zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Audi 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Audi A1 Sportback
Audi A1 Sportback rijhulp

Kwestie van vertrouwen

Met de moderne rijhulpsystemen uit topsegment kunt u vertrouwen op de Audi A1 Sportback. Zo heeft de Audi sensoren om te helpen bij parkeren en een rijstrookassistent die vanaf 60 km/u van pas komt.
Audi A1 Sportback parkeerhulp

Parkeerhulp

Met de parkeerassistent parkeert u gemakkelijk in een parkeervak. De achteruitrijcamera en sensoren assisteren u hierbij.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen Polo
Vanaf €415 p/mnd*
De nieuwe Volkswagen Polo. De veiligste Polo ooit in een sportief, karaktervol design.
Hyundai i20
Vanaf €359 p/mnd*
De Hyundai i20, vernieuwd en verbeterd. Sportiever en strakker dan ooit.
Volkswagen Golf
Vanaf €510 p/mnd*
De bestseller van Volkswagen zit vol innovaties en nieuwste technieken die het dagelijks leven een stuk makkelijker maken.