De Audi A6 zakelijk leasen

De Audi A6 Avant is een uitstekende keuze voor zakelijke lease vanwege zijn combinatie van kracht, comfort en efficiëntie. Met een vermogen vanaf 204 pk en een verbruik van 7,5 liter per 100 km biedt deze auto zowel prestaties als zuinigheid. Daarnaast zorgt de stijlvolle en professionele uitstraling van de A6 Avant ervoor dat u altijd goed voor de dag komt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs.

Audi A6 Avant zakelijk leasen

Bij het zakelijk leasen van de Audi A6 Avant kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen. Het standaard model biedt een krachtige 2.0 TFSI-motor met 204 pk, die zorgt voor een soepele en dynamische rijervaring. De TFSI e-uitvoering combineert een benzinemotor met een elektromotor voor extra efficiëntie en lagere uitstoot.

Innovatieve technologie

De Audi A6 Avant is niet alleen een krachtig en stijlvol voertuig, maar ook een toonbeeld van innovatieve technologie en veiligheid. Voor zakelijke leaserijders die waarde hechten aan de nieuwste technologische snufjes, biedt de A6 Avant een scala aan geavanceerde functies. Het MMI-navigatiesysteem en de Audi Virtual Cockpit zorgen ervoor dat u altijd verbonden en geïnformeerd bent, met real-time verkeersinformatie en intuïtieve bedieningselementen binnen handbereik.

Audi A6 Avant
Vanaf €968 p/mnd*
  • Functionele sportiviteit
  • Gemiddeld brandstofverbruik3: 5,7 l/100 km
  • Praktisch en ruim
  • verkrijgbaar met S-line interieur
Audi A6 Avant zakelijk leasen
Audi A6 Avant zakelijk leasen
Audi A6 Avant zakelijk leasen
Audi A6 Avant zakelijk leasen

De Audi A6 Avant zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Audi A6 Avant 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Bekijk hier meer zakelijke leasevormen.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Audi A6 Avant
Audi A6 Avant zakelijk leasen

Strak en elegant

Ook in het interieur van de Audi A6 Avant zijn strakke lijnen de norm. De bedieningsknoppen en schakelaars zijn tot een minimum beperkt en hun functies zijn geïntegreerd in de MMI-touchscreens. Deze touchscreens zijn naadloos opgenomen in het black panel-dashboarddesign, wat zorgt voor een modern en overzichtelijk interieur.
Audi A6 Avant zakelijk leasen

Mild hybrid techniek

Breng de energie tot leven in de A6 Avant. Elk motorblok is uitgerust met mild hybrid-technologie. Een geïntegreerde driemaangedreven startmotor en generator zijn verbonden met een lithium-ionaccu. Deze slimme combinatie slaat energie op die vrijkomt tijdens het accelereren, wat resulteert in een efficiënter brandstofverbruik.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
BMW 5 Serie
Vanaf €905 p/mnd*
Modern, sportief en elegant. BMW wint met de 5 Serie Touring de prijs Zakenauto van het jaar 2019!
Škoda Superb Combi
Vanaf €640 p/mnd*
Een tijdloos design gecombineerd met optimale functionaliteit. Voor zakelijk rijden en het gezinsleven de ideale auto.
Volkswagen Passat
Vanaf €705 p/mnd*
De Passat Variant maakt rijden nog veiliger en comfortabeler met zijn 12 veiligheidssystemen en assistenten.