Volkswagen Passat Variant

De Passat Variant Comfortline Business bevat alles wat u van een zakelijke auto kan verwachten. Zo beschikt de Passat Variant Comfortline Business over een DSG automatische versnellingsbak, automatische airconditioning, Adaptive Cruise Control en parkeersensoren. Alles om het rijden zo comfortabel mogelijk te maken.

Zorgeloos rijden in een complete auto

De Passat Variant is compleet, luxe, geavanceerd en met z'n enorme bagageruimte ongekend multifunctioneel. Om u het rijden nog comfortabeler en veiliger te maken heeft u 12 innovatieve assistenten tot uw beschikking. Overal is aan gedacht.

Passat Variant
Vanaf €705 p/mnd*
  • Veilig
  • Betrouwbaar
  • Vol slimme innovaties
  • Comfortabel
  • Een van de ruimste in zijn klasse
Volkswagen Passat Variant Voorkant
Volkswagen Passat variant interieur
Volkswagen Passat Variant baggageruimte
Volkswagen Passat achterkant

Al jaren een leasetopper

De Volkswagen Passat Variant is al jaren een favoriet van de Nederlandse leaserijder. Door zijn ruimte, comfortabele rij-eigenschappen en betrouwbare motoren is het een auto die zeer geschikt is voor elke dag. Daarnaast is de Passat nu uitgerust met nog meer slimme systemenen waardoor rijgenot nog verder toegenomen is. Zo beschikt de Passat onder andere over Lane Assist, Travel Assist en Digital key. Lane Assist houd je netjes in je rijbaan, Travel assist gaat nog een stapje verder en komt in de buurt van autonoom auto rijden. Digital key maakt het mogelijk om je Passat Variant ook met je Samsung telefoon te openen. Dit is niet beschikbaar op alle Samsung telefoons maar de meeste nieuwe modellen zijn hier geschikt voor.

Wil jij rijden in de nieuwe Volkswagen Passat Variant? DutchLease helpt je graag met een passend voorstel middels eens van onze leaseproducten.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De Volkswagen Passat Variant uitgelicht

Volkswagen Passat interieur
Strak interieur
Comfortline Business. De naam zegt het al. De Volkswagen Passat Variant Comfortline Business biedt u alles op het gebied van comfort. De ideale combinatie tussen comfort en luxe. Dat is waar deze unieke uitvoering voor staat. In de Passat Variant kunt u op comfortabele wijze van A naar B.
Volkswagen Passat features
Slimme assistentiesystemen
De Passat Variant beschikt over unieke features zoals Travel Assist. Travel Assist zorgt ervoor dat je tot snelheden van 210 kilometer per uur netjes in je rijbaan blijft en op gepaste afstand. Of zoals Volkswagen het zelf noemt een voorproefje op autonoom rijden.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
BMW 3 Serie
Vanaf €725 p/mnd*
De vernieuwde BMW 3 Serie wordt gekenmerkt door de horizontale lijnen in het design die zorgen voor een gespierd, dynamisch karakter.
Audi A4 Avant
Vanaf €725 p/mnd*
De nieuwe Audi A4 Avant maakt topklasse bereikbaar. Deze fraaie verschijning met veel gebruiksgemak heeft u een hoop te bieden.
Škoda Superb Combi
Vanaf €640 p/mnd*
Een tijdloos design gecombineerd met optimale functionaliteit. Voor zakelijk rijden en het gezinsleven de ideale auto.