Volkswagen Passat Variant

Prijs op aanvraag

Volkswagen Passat Variant

De Passat Variant Comfortline Business bevat alles wat u van een zakelijke auto kan verwachten. Zo beschikt de Passat Variant Comfortline Business over een DSG automatische versnellingsbak, automatische airconditioning, Adaptive Cruise Control en parkeersensoren. Alles om het rijden zo comfortabel mogelijk te maken.

Zorgeloos rijden in een complete auto

De Passat Variant is compleet, luxe, geavanceerd en met z'n enorme bagageruimte ongekend multifunctioneel. Om u het rijden nog comfortabeler en veiliger te maken heeft u 12 innovatieve assistenten tot uw beschikking. Overal is aan gedacht.

Prijs op aanvraag

Bijtellingspercentage: 22%
Netto vanaf bijtelling: € 272 p/m
Fiscale waarde: € 36.905


De Passat Variant

  • Veilig
  • Betrouwbaar
  • Vol slimme innovaties
  • Comfortabel
De Volkswagen Passat Variant in beeld
De Volkswagen Passat Variant

 Strak interieur

Zakelijk lease de Volkswagen Passat bij DutchLease

Comfortline Business. De naam zegt het al. De Volkswagen Passat Variant Comfortline Business biedt u alles op het gebied van comfort. De ideale combinatie tussen comfort en luxe. Dat is waar deze unieke uitvoering voor staat. In de Passat Variant kunt u op comfortabele wijze van A naar B.


Unieke features

De Volkswagen Passat zakelijk leasen bij DutchLease

De Passat Variant Comfortline Business beschikt over unieke features zoals parkeersensoren. Op het moment dat u te dicht bij een object komt geven de parkeersensoren automatisch een signaal.

Leasing is ontzorgen en ontzorgen is mijn drive!"

Ook toe aan échte service?

Allard staat voor u klaar!