Škoda Superb Combi zakelijk leasen

Op zoek naar een zakelijke leaseauto? Lees hier wat de Škoda Superb Combi u te bieden heeft. Een ruime station voorzien van alle gemakken, en met de looks van het premiumsegment. Niet alleen ideaal als zakelijke auto, maar ook als gezinsauto. Simpelweg de perfecte Combi!

Slim ingericht

Het slimme design van de Škoda Superb Combi zorgt ervoor dat u als bestuurder gemakkelijk gebruikt kunt maken van alle handige extra's. Zo heeft de Škoda Superb Combi een extra ruim telefoonvak zodat u tijdens het rijden uw telefoon binnen handbereik, en zonder kabel kunt opladen. De Škoda Superb Combi maakt ook handig gebruik van de stoelen die aan de binnenkant zijn voorzien van bagagenetjes. Zo heeft u alles binnen handbereik, maar toch netjes opgeborgen uit zicht.


Parkeerhulp

Een geschikte parkeerplek vinden is verleden tijd. Dankzij de slimme assistent Park Assist zoekt de Superb Combi een plek en neemt het lastige werk van u over. Het enige wat u hoeft te doen is het gas- en rempedaal te bedienen. Bij het uitparkeren kunt u ook rekenen op de hulp van uw Škoda die bij nadering van andere voertuigen waarschuwingssignalen af laat gaan.

Škoda Superb Combi

Vanaf €640 p/mnd*
  • Ruimste in zijn klasse
  • Veel slimme features
  • Standaard rijk uitgerust
  • Strak en tijdloos design
Skoda Superb combi achter
Skoda Superb Combi voor
Skoda Superb Combi panoramadak
Skoda Superb Combi automatische achterklep

Škoda zakelijke leaseproducten

Bij DutchLease hebben we leaseproducten die u voorzien in verschillende zakelijke lease behoeften. De producten zijn zo opgezet dat ze passen bij alle wensen en wagenparken. Kiest u voor complete ontzorging door Full Operational Lease of de vrijheid van een kortlopend contract bij Flexible Lease?

*Vanaf prijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Škoda Superb Combi

De Skoda Superb Combi zakelijk leasen bij DutchLease

Zeeën van ruimte

Maar liefst 1.950 liter bagageruimte tot uw beschikking door middel van een voetbeweging. De achterklep opent u door met uw voet in de buurt van de pedaalsensor onder de bumper te bewegen.
Zakelijk lease de De Skoda Superb Combi bij DutchLease

Alle handige extra's binnen handbereik

De functionaliteiten die Škoda onderscheidt van andere merken zijn de voorzieningen met betrekking tot het gemak van de bestuurder. Zo heeft de auto standaard een krabber in het brandstofklepje en heeft de voorportier altijd een originele Superb paraplu.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Ford Focus
Vanaf €519 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Focus. Meer techniek, meer connectiviteit, meer design en meer ruimte.
Volkswagen Passat
Vanaf €705 p/mnd*
De Passat Variant maakt rijden nog veiliger en comfortabeler met zijn 12 veiligheidssystemen en assistenten.
Audi A4 Avant
Vanaf €725 p/mnd*
De nieuwe Audi A4 Avant maakt topklasse bereikbaar. Deze fraaie verschijning met veel gebruiksgemak heeft u een hoop te bieden.