Profiteer van voorraadvoordeel!

De BMW 5 Serie zakelijk leasen bij DutchLease

BMW heeft kwaliteit en design voorop staan, en dat is te zien in de nieuwe BMW 5 Serie! Een verbluffend exterieur én interieur in combinatie met optimaal rijcomfort zorgen voor eindeloze kilometers rijplezier. Dit succesvolle model werd dan ook bekroond met de titel "Zakenauto van het jaar 2019".

Standaard een luxe uitrusting

BMW levert u "the ultimate driving experience". Dit doet BMW onder andere door luxe te standaardiseren. Zo beschikt de nieuwe 5 serie standaard over LED-koplampen, Live Cockpit Plus, BMW ConnectedDrive, BMW Personal CoPilot en het uitgebreide BMW Connected Pack Plus. Benieuwd naar meer details over het interieur, exterieur, de aandrijving of andere functionaliteiten? Lees alles over dit model in de BMW brochure. 

BMW ConnectedDrive

BMW is samen met haar klanten altijd op weg naar de toekomst. Waar u zich ook bevindt, u kunt altijd rekenen op uw ConnectedDrive als assistent. BMW ConnectedDrive is uw intelligente netwerk onderweg. Het interactieve display kunt u raadplegen over uw leaseauto om uw BMW beter te leren kennen of om dagelijkse vragen te beantwoorden. Het ConnectedDrive systeem is ook te besturen vanaf uw smartphone met de BMW Connected App. Hiermee verstuurd u met gemak vanaf uw telefoon de bestemming naar uw navigatiesysteem voor een afspraak. Stuurt u uwzelf reminders in voor belangrijke afspraken. Bekijkt u op afstand de omgeving van uw geparkeerde auto. Of misschien regelt u de interieurtemperatuur voor het verlaten van kantoor.

BMW Personal CoPilot

De BMW Personal CoPilot is een bestuurdersassistentiesysteem om de bestuurder te ontzorgen en zo meer te laten genieten van elke rit in uw BMW. Met BMW Personal CoPilot krijgt u vast een voorproefje van het autonoom rijden dat u in de toekomst kunt verwachten. Technologieen verwerkt in het bestuurdersassistentiesysteem van uw BMW zijn de Driving Assistant Professional, Steering & Lane Control Assistant, Active Cruise Control, Stop & Go-functie en de Speed Limit Assist.

Profiteer van voorraadvoordeel!

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

 

BMW 5 Serie

  • Zakenauto van het jaar 2019
  • Premium design
  • Ruime gezinsauto
  • Standaard rijk uitgerust

 

BMW 5 Serie Touring in beeld
Het interieur van de BMW 5 Serie

Luxe infotainmentsysteem

BMW leasen bij Dutchlease

De BMW 5 Serie heeft een indrukwekkend interieur uitgerust met een intelligent besturingssysteem. Naast het intelligente besturingssysteem is de auto uitgerust met rijhulpsystemen om zo veel mogelijk comfort voor de bestuurder te creeëren.

Premium design

bmw 5 serie zakelijk leasen

Alleen al het design spreekt voor zich. Niet gek dat de BMW 5 serie is verkozen tot zakenauto van het jaar! De BMW 5 Serie overtuigt met zijn moderne, sportieve en elegante uitstraling.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Lease de Skoda Octavia Combi zakelijk bij DutchLease

ŠKODA Octavia Combi

Vanaf €495 p/mnd*
Het infotainment systeem van de Octavia is voorzien van tal van nieuwe apps en het interieur zit vol met slimme opbergvakjes.
Operational Lease de Volkswagen T-Cross

Volkswagen T-Cross

Prijs op aanvraag
De nieuwe Volkswagen T-Cross, de kleinste SUV van Volkswagen zet veiligheid op de eerste plek en helpt u waar nodig.
Lease de Renault Talisman zakelijk bij DutchLease

Renault Talisman

Prijs op aanvraag
Een innovatieve sedan met prachtige functionaliteiten. De Renault Talisman is nu in prijs verlaagd!