BMW 5 Serie
Vanaf €905 p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

De BMW 5 Serie zakelijk leasen bij DutchLease

BMW heeft kwaliteit en design voorop staan, en dat is te zien in de nieuwe BMW 5 Serie! Een verbluffend exterieur én interieur in combinatie met optimaal rijcomfort zorgen voor eindeloze kilometers rijplezier. Dit succesvolle model werd dan ook bekroond met de titel "Zakenauto van het jaar 2019".

Standaard een luxe uitrusting

BMW levert u "the ultimate driving experience". Dit doet BMW onder andere door luxe te standaardiseren. Zo beschikt de nieuwe 5 serie standaard over LED-koplampen, Live Cockpit Plus, BMW ConnectedDrive, BMW Personal CoPilot en het uitgebreide BMW Connected Pack Plus. 

De BMW 5 Serie

  • Zakenauto van het jaar 2019
  • Premium design
  • Ruime gezinsauto
  • Standaard rijk uitgerust
BMW 5 serie touring back
BMW 5 serie touring front
BMW 5 serie touring interieur
BMW 5 serie touring semi-side

BMW ConnectedDrive

BMW is samen met haar klanten altijd op weg naar de toekomst. Waar u zich ook bevindt, u kunt altijd rekenen op uw ConnectedDrive als assistent. BMW ConnectedDrive is uw intelligente netwerk onderweg. Het interactieve display kunt u raadplegen over uw leaseauto om uw BMW beter te leren kennen of om dagelijkse vragen te beantwoorden. Het ConnectedDrive systeem is ook te besturen vanaf uw smartphone met de BMW Connected App. Hiermee verstuurd u met gemak vanaf uw telefoon de bestemming naar uw navigatiesysteem voor een afspraak. Stuurt u uwzelf reminders in voor belangrijke afspraken. Bekijkt u op afstand de omgeving van uw geparkeerde auto. Of misschien regelt u de interieurtemperatuur voor het verlaten van kantoor.


BMW Personal CoPilot

De BMW Personal CoPilot is een bestuurdersassistentiesysteem om de bestuurder te ontzorgen en zo meer te laten genieten van elke rit in uw BMW. Met BMW Personal CoPilot krijgt u vast een voorproefje van het autonoom rijden dat u in de toekomst kunt verwachten. Technologieen verwerkt in het bestuurdersassistentiesysteem van uw BMW zijn de Driving Assistant Professional, Steering & Lane Control Assistant, Active Cruise Control, Stop & Go-functie en de Speed Limit Assist.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de BMW 5 Serie

BMW leasen bij Dutchlease

Luxe infotainmentsysteem

De BMW 5 Serie heeft een indrukwekkend interieur uitgerust met een intelligent besturingssysteem. Naast het intelligente besturingssysteem is de auto uitgerust met rijhulpsystemen om zo veel mogelijk comfort voor de bestuurder te creeëren.
bmw 5 serie zakelijk leasen

Premium design

De BMW 5 Serie Sedan en 5 Serie Touring zetten een nieuwe maatstaf binnen het segment met hun superieure uitstraling. Deze wordt versterkt door de grote wielbasis, langgerekte motorkap en opvallende niergrille.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Škoda Superb
Vanaf €649 p/mnd*
Een elegante hatchback met de looks en uitrusting van een auto in het premiumsegment. Topklasse in zijn klasse.
Volvo XC40 Recharge P8
Vanaf €680 p/m*
Volledig elektrisch rijden in deze compacte urban SUV van Volvo, een auto waarmee u als zakelijke leaserijder perfect voor de dag komt.
Mazda CX-5
Vanaf €575 p/mnd*
De Mazda CX-5 is een crossover ontwikkeld met SkyActiv technologie, wat meer vermorgen oplevert en een lagere CO2-uitstoot.