De Audi A6 Limousine zakelijk leasen

Bent u op zoek naar een comfortabele, luxe en veilige Audi? Dan is de A6 Limousine perfect voor u. Het gestroomlijnde en progressieve uiterlijk van de A6 Limousine is meteen zichtbaar. Daarnaast zorgt de ruime bagageruimte van 530 liter ervoor dat u altijd voldoende ruimte heeft voor uw bagage en zakelijke benodigdheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs.

Audi A6 Limousine zakelijk leasen

De Audi A6 Limousine Advanced edition biedt u een uitstekende basis met een krachtige motor en een strak design. Voor degenen die net iets meer willen, is er de S edition Competition, die extra sportieve details en verbeterde prestaties biedt. Beide uitvoeringen combineren luxe en comfort met de nieuwste technologieën, waardoor uw zakelijke ritten altijd aangenaam en efficiënt verlopen.

Rijbeleving

De A6 Limousine heeft geavanceerde rijhulpsystemen, zowel standaard als optioneel, die zorgen voor een comfortabele, veilige en ontspannen rit, zowel voor korte als lange afstanden. Hiermee is de A6 Limousine een voorbeeld in zijn klasse.

Audi A6 Limousine
Vanaf €711 p/mnd*
Ontdek de Audi A6 Limousine, een toonbeeld van luxe en innovatie. Ervaar ongeëvenaard rijcomfort en geavanceerde technologie.
Audi A6 Limousine zakelijk leasen
Audi A6 Limousine zakelijk leasen
Audi A6 Limousine zakelijk leasen
Audi A6 Limousine zakelijk leasen

De Audi A6 Limousine zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Audi A6 Limousine 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico. Interesse in een andere leasevorm? Bekijk hier de zakelijke leasevormen waaruit u kan kiezen bij DutchLease.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de Audi A6 Limousine
Audi A6 Limousine zakelijk leasen

Dynamische vierwielbesturing

Met de combinatie van dynamische besturing én vierwielbesturing rijdt uw A6 Limousine dynamischer en comfortabeler. Tijdens het rijden wordt u als bestuurder ondersteund met actieve stuuringrepen op de voor- en achteras.
Audi A6 Limousine zakelijk leasen

Comfort voor iedereen

De Audi A6 Limousine heeft een ruim interieur, met veel beenruimte achterin. Zowel voor- als achterin is er voldoende ruimte voor hoofd en schouders, waardoor contact met interieurdelen wordt vermeden. De kofferbak is makkelijk toegankelijk en heeft een capaciteit van 530 liter. Dankzij de goede aerodynamica blijft het interieur ook bij hogere snelheden aangenaam stil.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Volkswagen Tiguan
Van €699, voor €645 p/mnd*
De populairste SUV van Volkswagen. De Tiguan, alles behalve saai.
Volkswagen Passat
Vanaf €705 p/mnd*
De Passat Variant maakt rijden nog veiliger en comfortabeler met zijn 12 veiligheidssystemen en assistenten.
Volvo V60 Recharge
Vanaf €675 p/mnd*
Als u Volvo zegt, zegt u estate. De V60 Recharge is alles waar het Zweedse Volvo voor staat: ruimte, veiligheid en ingetogen luxe.