De Audi e-tron GT zakelijk leasen

De Audi e-tron GT is een uitstekende keuze voor wie zakelijk leasen wil combineren met absolute topprestaties. Deze auto combineert een indrukwekkende elektrische aandrijving met een herkenbare Audi-uitstraling. Met zijn supercar prestaties is de Audi e-tron GT elke dag een genot om in te rijden. Duurzaam wel te verstaan. Want de elektrische aandrijflijn maakt de e-tron GT ook tot een verantwoorde, milieuvriendelijke keuze. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs.

Audi e-tron GT uitvoeringen

De Audi e-tron GT is verkrijgbaar met twee motoriseringen: de e-tron GT quattro en de RS e-tron GT. Beide modellen garanderen een onvergetelijke rijervaring met hun krachtige elektromotoren en dynamische handling. De RS e-tron GT is de absolute topklasse, met een vermogen van 600 pk en een acceleratie van 0 naar 100 km/h in slechts 3,3 seconden. Maar ook de basisuitvoering mag er met 476 pk zijn. Er is altijd quattro-vierwielaandrijving aanwezig.

Audi e-tron GT als elektrische sportauto

De Audi e-tron GT biedt een actieradius tot 488 kilometer (WLTP), wat u een ruime flexibiliteit geeft tijdens uw zakelijke ritten. De Audi e-tron GT is er klaar voor om u de hele dag door te voorzien van rijplezier en efficiëntie. Het dynamische onderstel is in samenwerking met Porsche ontwikkeld en biedt een indrukwekkende balans tussen comfort en sportieve capaciteiten. 

De Audi e-tron GT

  • Supercar op elektriciteit
  • 800 volt techniek
  • Tot 5 zitplaatsen
  • 0-100 km/u in 3,3 seconden
Audi e-tron GT groen zakelijk leasen
Audi e-tron GT voorkant
Audi e-tron GT interieur
Audi e-tron GT smartphone app

De Audi e-tron GT zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Audi 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvinfsrisico.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Audi e-tron GT

Audi e-tron GT 800v laden

800 volt-techniek

De Audi e-tron GT maakt gebruik van 800 Volt-techniek, wat betekent dat deze auto met ongekende snelheid kan opladen. Met een 270 kW-snellader kan je 100 km aan actieradius bijladen in slechts 5 minuten. In theorie zou je binnen 22 minuten de accu op kunnen laden van 5 naar wel 80 procent. Houd er echter rekening mee dat snelladen de duurste vorm van laden is en dat thuis of op kantoor laden goedkoper is.
Audi e-tron GT vijf passagiers

Ideale keuze

De Audi e-tron GT is ontworpen als een vierdeurs coupé en biedt plaats aan vijf passagiers. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel zakelijk gebruik als voor gezinsuitjes. Het interieur zorgt voor een comfortabele rit voor alle inzittenden.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Porsche Taycan
Vanaf €1219 p/mnd*
De Porsche Taycan is het eerste volledig elektrische model van Porsche. Een vierdeurs coupé, verkrijgbaar in verschillende carrosserievormen.
Lotus Eletre
Vanaf €1339 p/mnd*
De Lotus Eletre is een 100% elektrische vooruitstrevende hyper-SUV met een opvallend uiterlijk.
Tesla Model S
Vanaf €1269 p/mnd*
Volledig elektrische hatchback met ruime actieradius. Onderweg tanken bij het goed georganiseerde netwerk aan Tesla Superchargers.