De Audi Q6 e-tron zakelijk leasen 

Op zoek naar een krachtige en veelzijdige auto voor zakelijk gebruik? De Audi Q6 e-tron biedt een perfecte balans tussen kracht en duurzaamheid, ideaal voor zakelijke lease. De Q6 is een moderne interpreatie van een elektrische premium SUV. Hij deelt zijn techniek deels met de Porsche Macan. Ervaar het comfort en de efficiëntie van deze innovatieve technologieën tijdens uw zakelijke ritten. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze leaseadviseurs.

Krachtpatser met een grote actieradius

Met een actieradius tot wel 625 km (WLTP) en een vermogen van 388 pk is de Audi Q6 e-tron een echte krachtpatser op het gebied van elektrisch rijden. Voor wie nog meer kracht nodig heeft, biedt de Audi SQ6 e-tron de 490 pk en een maximale actieradius tot 598 km. Dankzij het geavanceerde accupakket en de snelle laadsnelheid kunt u snel weer op weg, met een gemiddelde laadtijd van slechts 21 minuten van 20% naar 80%.

Bijtelling

De Audi Q6 e-tron valt binnen een gunstige bijtellingscategorie, waardoor u kunt profiteren van een aantrekkelijk bijtellingspercentage 16%. Wilt u weten hoeveel bijtelling u precies betaalt? Gebruik dan onze handige bijtellingscalculator op de website om een nauwkeurige berekening te maken.

Audi Q6 e-tron
Vanaf €934 p/mnd*
  • Trekgewicht tot 2.400 kg
  • Frunk van 64 liter
  • Adaptive luchtvering
  • Slimme verlichting
Audi Q6 e-tron zakelijk leasen
Audi Q6 e-tron zakelijk leasen
Audi Q6 e-tron zakelijk leasen
Audi Q6 e-tron zakelijk leasen

De Audi Q6 e-tron zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u de Audi 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron zakelijk leasen

Trendsettend interieur

Ontdek het trendsettende interieur van de Audi Q6 e-tron - een meesterwerk van gelaagde opzet en toonaangevende materialen. Ervaar de strakke, enigszins futuristische uitstraling die uw rijervaring naar nieuwe hoogten tilt.
Audi Q6 e-tron zakelijk leasen

Slimme verlichting

Ontdek de slimme verlichting van de Audi Q6 e-tron - een interactieve lichtstrip die subtiele ondersteuning biedt met gemakkelijk te begrijpen effecten, zoals tijdens het afremmen of het inslaan van een zijweg. Met een breed kleurenspectrum en een prachtig ontwerp voegt dit innovatieve systeem een vleugje stijl en functionaliteit toe aan uw rijervaring.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Porsche Macan Electric
Vanaf €1165 p/mnd*
De volledig elektrische Porsche Macan. Sportwagen in SUV verpakking. Met tot 639 pk en een actieradius tot 613 km (WLTP).
Mercedes EQA
Vanaf €740 p/mnd*
Volledig elektrische cross-over voorzien van alle moderne technologie.
BMW iX3
Vanaf €895 p/mnd*
De eerste volledig elektrische SUV van BMW. Als omgebouwde X3 heeft hij niet de looks, maar wel de voordelen van een elektrische auto.