BMW zakelijk leasen
BMW zakelijke lease
Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

BMW zakelijk leasen bij DutchLease

Een BMW kan een mooie aanvulling zijn op uw wagenpark. Wilt u een BMW leasen, dan bent u bij DutchLease aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk ieder merk en model auto zakelijk leasen, dus ook BMW. Neem gerust een kijkje in de populaire BMW zakelijke leasemodellen die u hieronder vindt. Staat er iets voor u tussen? Neem direct contact met ons op en uw vaste contactpersoon helpt u verder. Ook als het gewenste zakelijke leasemodel er niet bij staat, helpen wij u graag verder. U ontvangt bij ons al binnen 24 uur een scherpe offerte op maat.

BMW zakelijk leasen op maat

Wij helpen u graag met het samenstellen van een voor u geoptimaliseerd wagenpark. Onze zakelijke lease omvat alle merken, dus u kunt uw wagenpark precies zo samenstellen zoals bij u past! Bent u geïnteresseerd in een wendbare BMW 1 serie, of juist in een robuuste BMW X5 M? Elke BMW zakelijk leasen is mogelijk. Ook modellen die wij niet bij ons aanbod hebben staan kunnen we voor u aanvragen. Geen wens is daardoor te groot. Mocht u advies nodig hebben bij het samenstellen van uw wagenpark, dan staan wij graag voor u klaar. Uw vaste contactpersoon luistert naar uw wensen en doet een voorstel voor een leaseauto of leaseproduct dat bij u past.

Waarom leasen bij DutchLease?

  • 48 jaar lease-ervaring
  • Altijd een snelle reactie
  • Een vast contactpersoon
  • Hoge klanttevredenheid: 8,3
BMW aanbod uitgelicht
BMW 1 Serie leasen

BMW 1 Serie

Vanaf €455 p/mnd*
De BMW 1 Serie is een onderscheidende zakelijke lease auto met een modern interieur en efficiente motoren.
BMW zakelijk leasen 3 serie DutchLease

BMW 3 Serie

Prijs op aanvraag
De vernieuwde BMW 3 Serie wordt gekenmerkt door de horizontale lijnen in het design die zorgen voor een gespierd, dynamisch karakter.
bmw 5 serie zakelijk leasen

BMW 5 Serie

Prijs op aanvraag
Modern, sportief en elegant. BMW wint met de 5 Serie Touring de prijs Zakenauto van het jaar 2019!
BMW X1 leasen bij DutchLease

BMW X1

Prijs op aanvraag
De BMW X1 is een elegante crossover van BMW, welke te vergelijken is met de Audi Q3, Volkswagen Tiguan en de Ford Kuga.
bmw ix3
BMW iX3
Prijs op aanvraag
De eerste volledig elektrische SUV van BMW. Als omgebouwde X3 heeft hij niet de looks, maar wel de voordelen van een elektrische auto.
BMW 2 Serie zakelijk lease

BMW 2 Serie

Vanaf €515 p/mnd*
De charismatische voorzijde, de verhoogde portieren en de verhoogde daklijn zorgen voor ruimte en comfort.
BMW 4 Serie Gran Coupé leasen

BMW 4 Serie Gran Coupé

Prijs op aanvraag
De elegante maar sportieve vierdeurs coupé van BMW, met verrassend veel ruimte.
BMW i3 Zakelijk leasen bij DutchLease

BMW i3

Vanaf €599 p/mnd*
De volledig elektrische BMW i3 Performance Lease Edition is echt de auto van vandaag, met een spectaculair en innovatief design.
BMW X2 leasen bij DutchLease

BMW X2

Prijs op aanvraag
Met de X2 heeft BMW een geheel nieuwe markt aangeboord: de perfecte combinatie tussen een robuuste SUV en een coupé.
BMW zakelijk leasen 3 serie DutchLease
Lease extra voordelig een gebruikte BMW
Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

BMW zakelijke leaseproducten op een rij

Bij DutchLease hebben we leaseproducten die u voorzien in verschillende zakelijke lease behoeften. De producten zijn zo opgezet dat ze passen bij alle wensen en wagenparken. Welke BMW zakelijk leasen past bij u?


BMW Full Operational Lease

Full Operational Lease is het alomvattende leaseproduct van DutchLease. Met dit plan kunt u 100% zorgeloos rondrijden in uw nieuwe zakelijke leaseauto. U betaalt namelijk elke maand een vooraf vastgesteld, compleet bedrag. In dit bedrag zijn alle rente- afschrijvings- en operationele kosten verwerkt, waardoor u dus nooit voor een verassing komt te staan aan het einde van de maand. Onderhoud, reparaties en een all risk-dekking zitten allemaal bij het maandbedrag inbegrepen bij Full Operational Lease.


BMW Flexible Lease

Als u liever een kortlopend leasecontract aangaat, kiest u voor Flexible Lease. Flexible Lease biedt u namelijk de mogelijkheid om uw contract na 12 maanden op te zeggen. Ook bij dit zakelijke leaseproduct profiteert u van een vast maandbedrag, zoals bij Full Operational Lease het geval is. Dit vaste maandbedrag is inclusief alle kosten. Bij dit product heeft u het voordeel dat u vrij bent om uw bedrijfswerkzaamheden flexibel te plannen.

 

 

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Meer leaseproducten
DutchLease biedt verschillende leaseproducten aan. Allemaal om het zakelijk leasen zo makkelijk mogelijk te maken voor u.