BMW zakelijk leasen bij DutchLease

Een BMW kan een mooie aanvulling zijn op uw wagenpark. Wilt u een BMW leasen, dan bent u bij DutchLease aan het juiste adres. DutchLease is namelijk een universele leasemaatschappij, wat betekent dat wij alle merken en modellen leveren, dus ook BMW. Neem gerust een kijkje in de populaire BMW zakelijke leasemodellen die u hieronder vindt. Staat er iets voor u tussen? Neem direct contact met ons op en uw vaste contactpersoon helpt u verder. Ook als het gewenste zakelijke leasemodel er niet bij staat, helpen wij u graag verder. U ontvangt bij ons al binnen 24 uur een scherpe offerte op maat.

BMW zakelijk leasen op maat

Wij helpen u graag met het samenstellen van een voor u geoptimaliseerd wagenpark. Onze zakelijke lease omvat alle merken, dus u kunt uw wagenpark precies zo samenstellen zoals bij u past! Bent u geïnteresseerd in een wendbare BMW 1 serie, of juist in een robuuste BMW X5 M? Elke BMW zakelijk leasen is mogelijk. Ook modellen die wij niet bij ons aanbod hebben staan kunnen we voor u aanvragen. Geen wens is daardoor te groot. Mocht u advies nodig hebben bij het samenstellen van uw wagenpark, dan staan wij graag voor u klaar. Uw vaste contactpersoon luistert naar uw wensen en doet een voorstel voor een leaseauto of leaseproduct dat bij u past.

BMW 1 Serie leasen

BMW 1 Serie

De BMW 1 Serie is een onderscheidende zakelijke lease auto met een modern interieur en efficiente motoren.
BMW 2 Serie Gran Tourer zakelijk lease
BMW 2 Serie
De charismatische voorzijde, de verhoogde portieren en de verhoogde daklijn zorgen voor ruimte en comfort.
BMW zakelijk leasen 3 serie DutchLease
BMW 3 Serie
De vernieuwde BMW 3 Serie wordt gekenmerkt door de horizontale lijnen in het design die zorgen voor een gespierd, dynamisch karakter.
BMW 4 Serie Gran Coupé leasen
BMW 4 Serie Gran Coupé
De elegante maar sportieve vierdeurs coupé van BMW, met verrassend veel ruimte.
bmw 5 serie zakelijk leasen
BMW 5 Serie
Modern, sportief en elegant. BMW wint met de 5 Serie Touring de prijs Zakenauto van het jaar 2019!
BMW i3 Zakelijk leasen bij DutchLease
BMW i3
Prijs op aanvraag
De volledig elektrische BMW i3 Performance Lease Edition is echt de auto van vandaag, met een spectaculair en innovatief design.
BMW X1 leasen bij DutchLease

BMW X1

Prijs op aanvraag
De BMW X1 is een elegante crossover van BMW, welke te vergelijken is met de Audi Q3, Volkswagen Tiguan en de Ford Kuga.
BMW X2 leasen bij DutchLease

BMW X2

Met de X2 heeft BMW een geheel nieuwe markt aangeboord: de perfecte combinatie tussen een robuuste SUV en een coupé.

BMW zakelijke leaseproducten op een rij

Bij DutchLease hebben we verschillende leaseproducten die u voorzien in verschillende zakelijke lease behoeften. De verschillende producten zijn zo opgezet dat ze passen bij verschillende wensen en wagenparken. Welke BMW zakelijk leasen past bij u?

BMW Full Operational Lease

Full Operational Lease is het alomvattende leaseproduct van DutchLease. Met dit plan kunt u 100% zorgeloos rondrijden in uw nieuwe zakelijke leaseauto. U betaalt namelijk elke maand een vooraf vastgesteld, compleet bedrag. In dit bedrag zijn alle rente- afschrijvings- en operationele kosten verwerkt, waardoor u dus nooit voor een verassing komt te staan aan het einde van de maand. Onderhoud, reparaties en een all risk-dekking zitten allemaal bij het maandbedrag inbegrepen bij Full Operational Lease.

BMW Flexible Lease

Als u liever een kortlopend leasecontract aangaat, kiest u voor Flexible Lease. Flexible Lease biedt u namelijk de mogelijkheid om uw contract na 12 maanden op te zeggen. Ook bij dit zakelijke leaseproduct profiteert u van een vast maandbedrag, zoals bij Full Operational Lease het geval is. Dit vaste maandbedrag is inclusief alle kosten. Bij dit product heeft u het voordeel dat u vrij bent om uw bedrijfswerkzaamheden flexibel te plannen.

Overige BMW leaseproducten

Naast bovengenoemde leaseproducten, biedt DutchLease ook nog andere leaseproducten en services aan. Allemaal om BMW zakelijk leasen zo makkelijk mogelijk te maken. Denk bij deze services bijvoorbeeld aan Short Lease, Sale & Leaseback, of Stock Management. U kunt deze services vinden op de overige producten pagina.

BMW zakelijk leasen bij de beste leasemaatschappij

DutchLease is een universele leasemaatschappij, waardoor u ook een BMW zakelijk kunt leasen bij ons. Wij bieden alle merken en modellen aan die u maar wenst. Mocht het door u gewenste model niet op de website staan, dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Uw vaste contactpersoon zal u dan verder helpen.

Bij DutchLease wordt u snel geholpen, ontvangt u altijd persoonlijke hulp en voorzien wij u van nuchter advies voor uw zakelijke lease. Vanaf het eerste contactmoment heeft u één vast contactpersoon die op de hoogte is van de ontwikkelingen in uw bedrijf. De door u gestelde voorwaarden aan de zakelijke lease zijn het vertrekpunt. Het eindpunt is een advies waar u zich in kunt vinden. Bij ons staat alles in het teken van klanttevredenheid. Benieuwd naar de mening van anderen? Momenteel worden wij beoordeeld met een 9,1. Scroll gerust door onze reviews en lees meer over de ervaringen van onze klanten.

Wilt u niet te lang stilstaan bij de organisatie van uw wagenpark? Bij ons heeft u altijd één vast contactpersoon die op de hoogte is van uw situatie en u snel kan helpen."

Ook toe aan échte service?

Lennert staat voor u klaar!