De BMW 3 Serie zakelijk leasen

De BMW 3 Serie is terug en beter dan ooit. Met meer vermogen, een nog stijlvoller design en aanzienlijke verbeteringen op het gebied van digitalisering, bediening en uitrusting, markeert deze update een nieuw tijdperk in BMW's voortdurende streven naar innovatie en wereldwijd succes.

BMW 3 Serie Sedan

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren dan zijn voorganger. Daarmee laat deze nieuwe BMW alle verwachtingen achter zich. De auto herkent uw stem en luistert naar al uw wensen met de BMW Intelligent Personal Assistant. Deze sportsedan is daarnaast ook voorzien van de andere nieuwe connectivity-technologieën die BMW ontwikkeld heeft zoals de BMW ConnectedDrive, Connected Music of Remote Software Upgrade. Dit zorgt ervoor dat u als zakelijk rijder samen met uw BMW altijd verbonden bent met de rest van de wereld.

Elegant en sportief exterieur

Het design van de BMW 3 Serie Sedan is opvallend en dynamisch, met elegante LED koplampen en een zelfverzekerde nierengrille aan de voorkant, een dynamisch zijaanzicht met lange wielbasis en vloeiende daklijn, en een sportieve achterzijde met een markante bumper, verticale reflectoren, brede chromen uitlaateindpijpen en een grote diffusor voor een sportieve en dynamische uitstraling.

Eigentijds Interieurdesign

Het interieurdesign van de BMW 3 Serie Sedan kenmerkt zich door een moderne cockpit met een strak BMW Curved Display, een minimalistische middenconsole met de iDrive Touch Controller voor naadloze bediening, en bekleding in Sensatec die zowel luxueus oogt als comfortabel aanvoelt, met een sportief tintje dankzij de perforaties. Dit ontwerp creëert een overzichtelijke en eigentijdse uitstraling in het interieur van de auto.

BMW 3 Serie

Vanaf €725 p/mnd*
  • Sportief design
  • Intelligente bestuurdersassistentiesystemen
  • Uitmuntende rijdynamiek
  • Standaard rijk uitgerust
BMW 3 serie bij Dutchlease
BMW 3 serie bij DutchLease
BMW 3 serie bij DutchLease
BMW 3 serie bij DutchLease

BMW 3 Serie Touring

Naast de 3 Serie Sedan biedt DutchLease ook de ruime BMW Touring. Met 500 liter opbergruimte in de kofferbak en een handige neerklapbare achterbank die deze ruimte kan verdrievoudigen, heeft u altijd genoeg plek voor uw bagage. De achterklep van de kofferbak heeft een aparte ruitopeningsoptie, en dankzij het Comfort Access Systeem kunt u zelfs hands-free toegang krijgen tot de auto door middel van uw smartphone of een voetbeweging onder de achterbumper. Dit alles wordt gepresenteerd in een sportief elegant design.

De BMW 3 Serie leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze BMW 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de BMW 3 Serie

BMW 3 Serie bij DutchLease

Reversing Assistant (achteruitrijassistent)

De Reversing Assistant maakt moeiteloos manoeuvreren mogelijk door de recente stuurhandelingen van de laatste 50 meter te registreren. Met één druk op de knop kan de BMW automatisch dezelfde route in achteruit afleggen, wat handig is voor het omgaan met uitdagende situaties.
BMW 3 Serie bij DutchLease

Digitale technologieën

Ervaar een naadloze connectie tussen bestuurder en BMW dankzij innovatieve technologieën. Deze technologieën in de BMW 3 Serie Sedan bieden een volledig overzicht met het BMW Curved Display, eenvoudige smartphone-integratie voor routeplanning en intuïtieve spraakbediening.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Škoda Superb
Vanaf €649 p/mnd*
Een elegante hatchback met de looks en uitrusting van een auto in het premiumsegment. Topklasse in zijn klasse.
Volkswagen Passat
Vanaf €705 p/mnd*
De Passat Variant maakt rijden nog veiliger en comfortabeler met zijn 12 veiligheidssystemen en assistenten.
Audi A4 Avant
Vanaf €725 p/mnd*
De nieuwe Audi A4 Avant maakt topklasse bereikbaar. Deze fraaie verschijning met veel gebruiksgemak heeft u een hoop te bieden.