De BMW 3 Serie zakelijk leasen bij DutchLease

Met de nieuwe BMW 3 Serie heeft BMW zichzelf nogmaals overtroffen. De zevende generatie van de BMW 3 Serie heeft meer vermogen, is efficiënter en heeft een nog stijlvoller design. Kenmerkend aan de 3 Serie zijn de horizontale lijnen in het design die zorgen voor een gespierd, dynamisch karakter.

BMW 3 Serie Sedan

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan wordt aangedreven door nog krachtigere en efficiëntere motoren dan zijn voorganger. Daarmee laat deze nieuwe BMW alle verwachtingen achter zich. De auto herkent uw stem en luistert naar al uw wensen met de BMW Intelligent Personal Assistant. Deze sportsedan is daarnaast ook voorzien van de andere nieuwe connectivity-technologieën die BMW ontwikkeld heeft zoals de BMW ConnectedDrive, Connected Music of Remote Software Upgrade. Dit zorgt ervoor dat u als zakelijk rijder samen met uw BMW altijd verbonden bent met de rest van de wereld.

De BMW 3 Serie

  • Stijlvol design
  • Ruimtelijk
  • Krachtige effiiciënte motoren
  • Standaard rijk uitgerust
BMW 3 serie detail
BMW 3 serie grand turismo back
BMW 3 serie grand turismo front
BMW 3 serie grand turismo stuur

BMW 3 Serie Touring

Naast de 3 Serie Sedan least u ook de Touring bij DutchLease. In deze BMW ervaart u zeëen van ruimte. Uw kofferbak heeft maar liefst een opbergruimte van 500 liter. Als u meer ruimte nodig heeft kunt u met 1 vinger op de knop uw achterbank inklappen om uw kofferbak te verdrievoudigen. De achterklep van de kofferbak biedt u ook de mogelijkheid alleen de achterruit seperaat te openen. Zelfs hands-free kunt u uw kofferbak openen middels het Comfort Access Systeem. Dit systeem maakt het mogelijk met de Digital Key op uw smartphone, of met een voetbeweging onder de achterbumper deuren te ontgrendelen of te vergrendelen. Al met al praktisch, ruimtelijk en verpakt in een sportief elegant design.


BMW 3 Serie Gran Turismo

Het dak van de BMW 3 Serie GT benadrukt de coupé-achtige look van de auto en onderscheidt de auto binnen de BMW 3 Serie modellen. Een combinatie van verschillende technieken zorgt voor efficientie en topprestaties. De Variable Sport Steering zorgt voor minder krachtspanning en reduceert de noodzakelijke stuurbeweging. Daarnaast is dit model op het adaptieve M onderstel gebouwd dat is aan te passen aan uw rijstijl. De 8-traps Steptronic Sport transmissie maakt het mogelijk zowel handmatig te schakelen als automatisch, met de poke of met schakel-paddles aan uw stuur. Uw BMW 3 Serie GT kunt u op die manier helemaal eigen maken.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

De details van de BMW 3 Serie

BMW 3 serie interieur

BMW 3 Serie Touring

De BMW 3 Serie Touring heeft standaard een lederen sportstuurwiel met multifunctionele knoppen zodat alles binnen handbereik van de bestuurder kan worden ingesteld. De luxe uitstraling wordt versterkt door het display voorzien van het luxe BMW infotainment systeem inclusief Intelligent Personal Assistant.
DutchLease zakelijk lease bij leasemaatschappij DutchLease

BMW 3 Serie Sedan

Na 7 jaar generaties en 32 jaar heeft BMW de 3 serie nog verder kunnen perfectioneren. De hogere middenconsole in combinatie met het lederen design aan de binnenkant van de deuren en op het dashboard zorgen voor een premium ambiance. Net als de andere BMW 3 Serie uitvoeringen beschikt ook deze uitvoering over de innovatieve luxe BMW technologieën.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Audi A4 Avant DutchLease
Audi A4 Avant
Vanaf €725 p/mnd*
De nieuwe Audi A4 Avant maakt topklasse bereikbaar. Deze fraaie verschijning met veel gebruiksgemak heeft u een hoop te bieden.
Lease de Volkswagen Passat Variant zakelijk via DutchLease
Volkswagen Passat
Vanaf €705 p/mnd*
De Passat Variant maakt rijden nog veiliger en comfortabeler met zijn 12 veiligheidssystemen en assistenten.
Operational Lease Skoda Superb
Škoda Superb
Vanaf €649 p/mnd*
Een elegante hatchback met de looks en uitrusting van een auto in het premiumsegment. Topklasse in zijn klasse.