Škoda Enyaq zakelijk leasen

De Škoda Enyaq, gelanceerd in 2020, is een toonaangevende elektrische SUV met een gedurfd en evenwichtig design. Met zijn grote actieradius en snellaadfunctie is de nieuwste Škoda een potentieel populaire zakelijk leaseauto waarmee u ook met uw gezin goed uit de voeten kunt. 

Eerste Škoda op het MEB platform

De Škoda Enyaq is de eerste Škoda op het MEB-platform (Modular Electrification Toolkit), ontworpen voor de nieuwste generatie elektrische voertuigen van VAG-merken. Dit platform herbergt de batterijen in de vloer van de auto en drijft beide voor- en achterwielen aan, waardoor de auto vierwielaandrijving heeft, aangedreven door een grote batterij. Dit platform wordt ook gebruikt voor de Audi Q4 e-tron en Volkswagen ID.4.

Modern en ruim interieur

Het interieur van de Škoda Enyaq oogt modern, met een prominent 13-inch digitaal scherm boven het middenconsole en touchscreenbediening, zoals vaak te vinden in hedendaagse elektrische auto's. Škoda heeft met het ruime interieur het doel gehad om Enyaq-rijders een gevoel van luxe en comfort te bieden, vergelijkbaar met dat van een lounge.

Indrukwekkende prestaties

Een 62kWh accu met een range van 400 km en een 82 kWh accu met een range van 565 km. De krachtigste variant sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 6,7 seconden.

Škoda Crystal lighting

De Škoda Enyaq is voorzien van LED verlichting met matrix, welke zich aanpast aan het licht van uw tegenligger. De voorkant van de auto kenmerkt zich met een grill waardoor de voorkant van de auto iets wegheeft van de voorkant van BMW.

Škoda Enyaq

Vanaf €585,- p/mnd*
  • Volledig elektrische SUV
  • MEB platform
  • Bagageruimte van 585 liter
  • Tot 565 km
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
Skoda Enyaq zakelijk leasen
Skoda Enyaq zakelijk leasen
Skoda Enyaq zakelijk leasen
Skoda Enyaq zakelijk leasen

De Škoda Enyaq beschikbaarheid

De Škoda Enyaq zakelijk leasen? Neem contact op met onze leaseadviseurs of accountmanagers voor meer informatie zoals levertijd en zakelijke leasemogelijkheden.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Škoda Enyaq

Skoda Enyaq zakelijk leasen

Nieuw designconcept

Met de 'Design Selections' kunnen bestuurders de sfeer in de auto personaliseren door de kleur van het interieurlicht aan te passen. De Škoda Enyaq wordt gelanceerd met gestructureerde optiepakketten, waardoor u uw Enyaq naar wens kunt aanpassen
Skoda Enyaq zakelijk leasen

Royale bagageruimte

Škoda's staan bekend om hun grote kofferbakken en de Enyaq schittert op dat gebied. Geen van zijn concurrenten kan tippen aan zijn enorme bagageruimte van 585 tot 1.710 liter. En zoals iedereen met kinderen u kan vertellen: als u een gezin heeft, wordt ruimte steeds belangrijker.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Volkswagen ID.4

Vanaf €649 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.

Volvo EX40

Vanaf €609 p/mnd*
Volledig elektrisch rijden in deze compacte urban SUV van Volvo, een auto waarmee u als zakelijke leaserijder perfect voor de dag komt.

Polestar 2

Vanaf €625 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.