Škoda Enyaq iV

Vanaf €669,- p/mnd*
  • Full Operational Lease
  • Looptijd: 60 maanden
  • Km per jaar: 10.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

Škoda Enyaq iV zakelijk leasen

Een nieuw in 2020 uitgekomen model van Škoda: De Škoda Enyaq iV. De Enyaq is de nieuwste elektrische SUV met een vooruitstrevend design, evenwichtig en zelfverzekerd. Een actieradius van maximaal 510 km en snellaadfunctie maken de nieuwste Škoda tot een potentieel populaire zakelijk leaseauto waarmee u ook met uw gezin goed uit de voeten kunt. 

Eerste Škoda op het MEB platform

De Škoda Enyaq iV is de eerste Škoda op het MEB platform (Modulaire E-Antriebs Baukasten) ook wel het 'Modulair Electification Toolkit' genoemd. Dit platform is ontwikkeld om de nieuwste generatie elektrische auto's van de VAG-merken op te plaatsen. In dit platform zijn de batterijen netjes weggewerkt in de vloer van de auto. De vloer van de auto zit aangesloten aan twee elektromotoren, waarvan één verbonden is met de voorwielen en de ander met de achterwielen. In dat geval betekent het dat de auto vierwielaandrijving heeft, welke gevoed wordt door een grote batterij. Ook de Audi Q4 e-tron en de Volkswagen ID.4 worden gebouwd op ditzelfde platform.

Ruime bagageruimte van 585 liter

Het interieur van de Škoda Enyaq iV ziet er modern uit;  een groot digitaal scherm steekt boven het middenconsole uit naast het stuur. Dit scherm is te bedienen d.m.v. touchscreen, zoals bij veel elektrische auto's tegenwoordig het geval is. Met het ruim ogende interieur heeft Škoda de berijder met de Enyaq iV een 'lounge' gevoel willen geven. De 'Design Selections' bieden de berijder de mogelijkheid zelf een kleur van het licht in de auto en dus de sfeer te bepalen. De Škoda Enyaq iV zal gelanceerd worden met gestructureerde optiepakketten waarin verschillende thema's beschikbaar zijn, waardoor u uw Škoda Enyaq iV kunt aankleden op de manier zoals u dit wilt.

Škoda Crystal lighting

De Škoda Enyaq iV is voorzien van LED verlichting met matrix, welke zich aanpast aan het licht van uw tegenligger. De voorkant van de auto kenmerkt zich met een grill waardoor de voorkant van de auto iets wegheeft van de voorkant van BMW.

 

Zakelijk lease de uitvoering die bij u past

De Škoda Enyaq iV zal verschijnen in diverse uitvoeringen. Namelijk in maar liefst 5 uitvoeringen. Het verschil tussen de vijf uitvoeringen zal met name bestaan uit aandrijving: achterwiel aandrijving, all-wheel aandrijving en de hoeveelheid en capaciteit van de batterijen. De hoeveelheid en met name de capaciteit van de batterijen bepalen de actieradius van de Škoda Enyaq iV. 

 

Uitvoering 62 Kwh > standaard achterwielaandrijving

82 Kwh > ook met het 4-wielaandrijving beschikbaar en snelladen mogelijk. 

 

De Škoda Enyaq iV

  • Volledig elektrische SUV
  • MEB platform
  • Bagageruimte van 585 liter
  • Tot 510 km actieradius
SKODA ENYAQ grille
SKODA ENYAQ
SKODA ENYAQ
SKODA ENYAQ interieur

De Škoda Enyaq iV beschikbaarheid

De Škoda Enyaq iV zakelijk leasen? Neem contact op met onze leaseadviseurs of accountmanagers voor meer informatie zoals levertijd en zakelijke leasemogelijkheden.


 

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.

De details van de Škoda Enyaq iV

Interieur SKODA ENYAQ

Nieuw designconcept

De Škoda Enyaq iV bezit over een totaal vernieuwd designconcept. 'Design Selections' waarin de maximale interieurruimte wordt omgetoverd tot lounge met perfect op elkaar afgestemde kleuren en materialen.
Actieradius SKODA ENYAQ

Actieradius: 5 vermogensvarianten

Een 55kWh accu met een range van 340 km, een 62kWh accu met een range van 390 km en een 82 kWh accu met een range van 510 km. De krachtigste variant sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 6,2 seconden.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Kia e-Niro

Vanaf €606 p/mnd*
De eerste volledig elektrische auto van Kia in het b-segment is de Kia e-Niro. De e-Niro borduurt daarmee voort op het succes van de niet-elektrische Kia Niro.

Polestar 2

Vanaf €779 p/mnd*
Aan sportiviteit ontbreekt het niet bij de Polestar 2, de auto accelereert van 0 naar 100 kilometer per uur in maar liefst 4.7 seconde.

Volvo XC40 Recharge P8

Vanaf €680 p/m*
Volledig elektrisch rijden in deze compacte urban SUV van Volvo, een auto waarmee u als zakelijke leaserijder perfect voor de dag komt.