De BMW X2 zakelijk leasen bij DutchLease

BMW heeft met de X2 een geheel nieuwe markt aangeboord: een combinatie tussen een robuuste SUV en een coupé. Door zijn subtiele lijnen heeft hij in de verte iets weg van een hatchback, maar dan wel met een hoge zit. Dit maakt de X2 naast stoer ook nog praktisch.  

Knipoog naar het verleden

Het opvallende BMW logo op de C-stijl aan weerszijde van de X2 vormt een mooie knipoog naar oudere BMW modellen uit de jaren 70. Samen met de lage raampartijen, versterkt dit het sportieve uiterlijk van de X2. Daarnaast wordt hij in voor BMW spannende kleuren geleverd zoals Misano Blue en Galvani Gold. De felle stiksels en lichtgekleurde panelen geven de X2 een jeugdig aanzicht.

Ruimtelijke efficiëntie

Doordat de motor overdwars ligt, heeft de X2 veel beenruimte achterin. Daarnaast kunnen niet alleen kinderen, maar ook volwassenen comfortabel en met een rechte rug bivakkeren op de achterbank. Dit wordt nog eens extra comfortabel door de verstelbare rugleuningen. Wanneer de achterbank volledig vlak wordt neergeklapt, is de laadruimte 1.355 liter. Alleen de kofferbak heeft al 470 liter inhoud.

Dynamische rijstijl

De X2 heeft een verbeterd chassis als basis, wat een hoop voordelen oplevert. Zo heb je in de X2 geen last van overmatig aanwezig weggeluid, zelfs niet op onverharde stukken. De vering is stevig, maar met de diversiteit aan rijmodi, is de X2 volledig op jouw wensen af te stemmen. Daarnaast zijn de dieselmodellen standaard uitgerust met een achttraps Steptronic-automaat (het benzinemodel heeft een zeventraps) met dubbele koppeling, die zeer snel reageert.

De BMW X2 leasen wordt nog prettiger doordat deze standaard wordt geleverd met vermoeidheidsherkenning en een noodstopsysteem op stadssnelheid.

De voordelen van de BMW X2 leasen bij DutchLease

De BMW X2 least u nu extra voordelig bij DutchLease. Met Full Operational Lease bij DutchLease heeft u een vast aanspreekpunt voor berijders, gelijkwaardig vervangend vervoer, haal- en brengservice bij vervangend vervoer, winterbanden naar behoeften. Lees alles over Full Operational Lease.

Full Operational Lease
Looptijd: 60 maanden
Km per jaar: 20.000

Andere leasevorm of looptijd?
Neem contact met ons op en wij maken een vrijblijvende persoonlijke leaseofferte.

 

De BMW X2

  • Uitzonderlijk design
  • Opvallende BMW-accenten
  • Razendsnelle achttraps Steptronic-automaat
  • Veel ruimte op de achterbank
De BMW X2 in beeld
Het gemak en de looks van de BMW X2

Uitzonderlijk design

Lease de BMW X2 bij DutchLease

Koplampen die doorlopen in de motorkap en een vernieuwde, trapeziumvormige, nierengrille maken deze BMW een uniek exemplaar in de BMW familie.

Gemakkelijk navigeren

BMW X2 leasen bij DutchLease

Door het uitgebreide infotainmentsysteem kunt u verrassend gemakkelijk navigeren. Daarnaast zijn het beeldscherm en de bedieningsconsole zwevend op het dashboard geplaatst.

*Vanaf prijs op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 20.000 km per jaar.

Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Zakelijk Lease de Skoda Kodiaq

ŠKODA Kodiaq

Prijs op aanvraag
De grootste SUV van ŠKODA is ontworpen voor de stad, maar zeker ook voor de natuur. De Kodiaq biedt u de nieuwste innovaties en veiligheid.
Zakelijk lease de volledige elektrische Audi e-tron

Audi e-tron

8% bijtelling op elektrische modellen
De nieuwe Audi e-tron is een autoriteit in het elektrisch rijden. Lease een Audi SUV zoals u deze kent, maar dan volledig elektrisch.
Opel Grandland X zakelijk lease

Opel Grandland X 1.2 Turbo S&S 96kW Business+.

Vanaf €475 p/mnd*
Tijdelijk extra voordelig beschikbaar en snel te rijden! De Grandland X 120 Jaar Edition is standaard rijk uitgerust waardoor het een perfecte auto is voor de zakelijke lease rijder.

Snel wegrijden in een auto met lage bijtelling? Ik ga voor u op zoek naar een passende StockLease auto."

Ook toe aan échte service?

Allard staat voor u klaar!