Lease nu een BYD Atto 3 voordelig en snel bij DutchLease

BYD zakelijk leasen

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

BYD zakelijke lease

Snel en voordelig een BYD leaseauto zakelijk leasen? Met BYD zakelijke lease bieden we u de mogelijkheid om een BYD auto te leasen tegen aantrekkelijke tarieven en gunstige voorwaarden met full operational lease. Interesse? Vraag een offerte aan en binnen 24 uur ontvangt u een voorstel op maat.

Waarom DutchLease

  • Hoge klanttevredenheid: 8,5

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

BYD aanbod uitgelicht
BYD Atto 3
Vanaf €584 p/mnd*
Verken de toekomst van mobiliteit met de BYD Atto 3. Deze indrukwekkende elektrische auto belichaamt de innovatie en toewijding van BYD aan duurzame technologie.

BYD operational lease

Lease een BYD auto met full operational lease: duidelijke voorwaarden en geen zorgen over onverwachte kosten. Bij DutchLease heeft u een vast contactpersoon, uw vragen omtrent de auto of het leasecontract zijn daarom altijd snel beantwoord. Kiest u voor full operational lease? Dan profiteert u van de volgende services:

  • Vast maandbedrag
  • Inclusief wegenbelasting
  • Inclusief reparaties en onderhoud
  • Inclusief autoverzekeringen met schadeverzekering inzittende
  • Geen grote investering in één keer of aanbetaling
  • Geen kostenpost op de balans. Rente en afschrijving zitten inbegrepen in de leaseprijs.

Kortom: de leaseprijs die u van ons ontvangt is een all-in leaseprijs zonder verborgen kosten. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste BYD zakelijke lease model dat past bij uw behoeften en budget. Vraag advies op bij één van onze medewerkers.

BYD zakelijk lease en bijtelling

Wilt u de BYD leaseauto ook privé rijden en rijdt u privé meer dan 500 kilometer per maand? Dan betaalt u bijtelling aan de overheid. De Atto 3 valt in het bijtellingspercentage van 22%. De exacte hoogte van de bijtelling is verder afhankelijk van het fiscale inkomen en de fiscale waarde van de auto. De bijtelling uitrekenen? Gebruik onze bijtellingscalculator. Zakelijke rijders die de auto alleen voor het werk gebruiken en privé minder dan 500 kilometer per jaar rijden, betalen geen bijtelling.

BYD: het merk

BYD, afgeleid van "Build Your Dreams," is een vooruitstrevend automerk dat de grenzen van elektrische mobiliteit verlegt. Sinds de oprichting in 1995 heeft BYD een pioniersrol vervuld in de ontwikkeling van geavanceerde elektrische voertuigen en batterijtechnologieën. Gevestigd in China, heeft BYD wereldwijde erkenning verworven voor zijn toewijding aan duurzame mobiliteit en innovatieve benaderingen van groene transportoplossingen.

Het uitgebreide productassortiment van BYD omvat een diversiteit aan elektrische auto's, variërend van compacte stadsauto's tot ruime SUV's en elektrische bedrijfsvoertuigen. Met een focus op kwaliteit, prestaties en milieuvriendelijkheid heeft BYD een solide reputatie opgebouwd als een leider in de elektrische voertuigindustrie.