De BYD ATTO 3 zakelijk leasen

De BYD ATTO 3 heeft zichzelf onderscheiden als de beste gezinsauto in het elektrische voertuigsegment. Het aantrekkelijke ontwerp, het comfort, de kwaliteit en de praktische eigenschappen onderscheiden de auto van zijn concurrenten. De BYD ATTO 3 belichaamt de perfecte combinatie van innovatie, comfort en kostenefficiëntie, en dat maakt het de ultieme keuze voor gezinnen die streven naar een elektrische toekomst op vier wielen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem bij vragen contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Het uiterlijk van de BYD ATTO 3

Het design van de auto is een harmonieuze samensmelting van Chinese folklore en nieuwe energie, waarbij de karakteristieke grille, koplampen en schubachtige patronen op de zijpanelen de Chinese draak symboliseren. De combinatie van vloeiende en krachtige lijnen in het exterieur geven de auto een indrukwekkende uitstraling. Binnenin vind u een uniek interieur, geïnspireerd door de energie van een sportschool. Speelbare gitaarsnaren in de deuren en meekleurende interieurverlichting voegen een speelse draai toe aan het krachtige ontwerp, waardoor de auto zowel stijlvol als uniek is.

Krachtige Laadmogelijkheden

Met een indrukwekkende laadcapaciteit van maximaal 88 kW biedt uw BYD ATTO 3 de mogelijkheid tot razendsnel opladen. Het bijvullen van de batterij van 30% tot 80% neemt slechts 26 minuten in beslag, wat het gebruik van standaard laadpalen en snelladers mogelijk maakt. En voor ultiem gemak thuis is er een optionele 11 kW-wandlader. Laad moeiteloos en efficiënt, waar u ook bent.

Twee unieke varianten: Comfort en Design

Bij de keuze tussen 'groot uitgerust' of 'extra groots uitgerust' staan beide uitvoeringen van de ATTO 3 garant voor een indrukwekkende reeks standaardvoorzieningen. Deze omvatten een groot panoramisch glazen schuifdak, 100% vegan lederen (sport)stoelen, elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen, evenals geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals een 360° panorama camera en een blind spot monitor. Welke variant u ook kiest, ervaar ultiem comfort en een subliem design.

BYD ATTO 3

Vanaf €584 p/mnd*
  • 100% elektrisch
  • Compact formaat met grote inhoud
  • Standaard rijk uitgerust
  • Snelladen van 30 naar 80% in 26 minuten
  • Actieradius tot 420 km (WLTP)
BYD ATTO 3 zakelijk leasen
BYD ATTO 3 zakelijk leasen
BYD ATTO 3 zakelijk leasen
BYD ATTO 3 zakelijk leasen

De BYD ATTO 3 zakelijk leasen bij DutchLease

Bij DutchLease least u deze BYD 100% zorgeloos met Full Operational Lease. Bij deze leasevorm dragen wij de zorg voor financiering, onderhoud, verzekeringen én afschrijvingsrisico.

*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.
De details van de BYD ATTO 3
BYD ATTO 3 zakelijk leasen

Compact van formaat, groots in inhoud

De BYD ATTO 3 is compact van formaat, maar toch groots in inhoud. De auto beschikt over een maximale opbergruimte van 1338 L. Het strakke exterieur trekt onmiddellijk de aandacht, maar het is het luxueuze interieur en de uitgebreide uitrusting die u volledig zullen overtuigen.
BYD ATTO 3 zakelijk leasen

Slimme connectiviteit in de BYD ATTO 3

In de BYD ATTO 3 blijft u verbonden met Apple CarPlay en Android Auto*, via het 15,6-inch draaibare touchscreen. Geniet van uw favoriete apps voor informatie en entertainment onderweg. Dankzij slimme stembesturing houdt u uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's
Lynk & Co 01
Vanaf €645 p/mnd*
Een compacte, elektrische SUV met moderne technologieën en een stijlvol design, ontworpen in Zweden.
Volvo EX40
Vanaf €609 p/mnd*
Volledig elektrisch rijden in deze compacte urban SUV van Volvo, een auto waarmee u als zakelijke leaserijder perfect voor de dag komt.
De Tesla Model Y
Van €619, voor €539 p/mnd*
De middelgrote SUV van Tesla, met plaats voor zeven personen. WLTP bereik van 507km.