De Citroën Ë-C4 zakelijk leasen bij DutchLease

De nieuwe Citroën Ë-C4 is een moderne en hightech elektrische auto waarin comfort en gebruiksgemak centraal staan: reizen in de ë-comfort class! Het schokvrije wegrijden en de geruisloze cabine zorgen voor een optimaal rijcomfort. U kunt zelfs voorverwarming/-koeling van het interieur op afstand instellen via de My Citroën-app of in de auto via het 10 inch touchscreen. De Ë-C4 heeft een actieradius van 357km*. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze leaseadviseurs. 

Designmix van een suv met een hatchback

De Citroën Ë-C4 is uniek door de combinatie van de elegante designkenmerken van een hatchback te combineren met de kenmerken van een suv. Net als de iconische modellen van van Citroën heeft ook dit model een vloeiende daklijn naar de achterzijde, de kofferbak. Wat nieuw is, is het familiegezicht van Citroën, wat ook bij de nieuwe Ë-C4 te zien is: de V-vormige lijnen die overgaan in het logo en verlichting die standaard is aan de voor- en achterzijde van de auto.

De ruimte die u gewend bent van de Citroën C4

Het nieuwe design van de Citroën Ë-C4 is typisch Citroën. De Ë-C4 beschikt over dezelfde ruime bagageruimte van 380 liter, wat u ook van de nieuwe C4 gewend bent. De in twee posities te plaatsen vloerplaat kan zo neer worden gezet om gemakkelijk uw laadkabel of andere voorwerpen onder de vloerplaat te pakken. 

Citroën Ë-C4
Van €575, voor €475 p/mnd*
  • Actieradius van 357km WLTP
  • Reizen in ë-comfort class
  • 100% elektrisch
Citroën Ë-C4 bij DutchLease
Citroën Ë-C4 bij DutchLease
Citroën Ë-C4 bij DutchLease
Citroen E-C4 lease

Zakelijk lease de Citroën Ë-C4 met persoonlijke service

De Citroën Ë-C4 zakelijk leasen met de persoonlijke aandacht die u van DutchLease mag verwachten? Schroom niet en vraag direct een vrijblijvende offerte op bij onze leaseadviseurs. 


*Vanafprijs excl. btw op basis van een Full Operational Leasecontract met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar (excl. brandstof) en geldt voor de basisuitvoering.

De details van de Citroën Ë-C4 ëlectric

Citroen E-C4 laden

Comfort in ieder opzicht

Rijdt comfortabel weg in uw nieuwe Citroën Ë-C4 door voorverwarming/-koeling van het interieur tijdens uw rit of voorafgaand in te stellen.
Citroen E-C4 head up display

HighTech

De Nieuwe Citroën ë-C4 is voorzien van moderne en hightech mobiliteit. Het is een auto die met de unieke sensaties van 100% elektrisch rijden een nieuwe dimensie toevoegt aan comfort. Zo heeft de Ë-C4 geen uitstoot, geen geluid, geen trillingen en geen motorgeluid.
Ontdek meer zakelijke leaseauto's

Ford Puma

Vanaf €515 p/mnd*
Ontdek de nieuwe Ford Puma, vol nieuwe innovaties en comfort.

Volkswagen ID.4

Vanaf €649 p/mnd*
De Volkswagen ID.4 combineert het beste van twee werelden: het rijplezier van elektrische mobiliteit en de kracht van een SUV.
Audi A3 Sportback Plug in Hybride
Vanaf €544 p/mnd*
De Audi A3 Sportback staat bekend om het sportieve en toch elegante design. Niet alleen stoer maar ook comfortabel om in te rijden.