Cupra Ateca zakelijke lease

CUPRA zakelijke lease

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

CUPRA zakelijk leasen

Heeft u interesse in het zakelijk leasen van een CUPRA? Bij DutchLease bieden we aantrekkelijke tarieven en gunstige voorwaarden voor het zakelijk leasen van een CUPRA met full operational lease. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte, waarin al uw wensen worden verwerkt om verrassingen te voorkomen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

CUPRA zakelijke lease op maat

Bij DutchLease helpen wij u graag bij het uitzoeken van de perfecte leaseauto voor uw bedrijf. Gaat uw voorkeur uit naar het leasen van een van de auto's van het merk CUPRA? Dan denken wij graag met u mee welk model CUPRA het meest geschikt is. Wij weten dat het uitzoeken van een leaseauto niet altijd een gemakkelijke keuze is en dat u als ondernemer niet ruim de tijd heeft hiervoor. Neem contact met ons op als u vrijblijvend advies wilt over welke CUPRA zakelijke lease het beste bij u past. 

Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,5

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

CUPRA aanbod uitgelicht
CUPRA Born
Vanaf €465 p/mnd*
De nieuwe 100% elektrische CUPRA Born nu nog 16% leasen via DutchLease. Een auto voor de echte autoliefhebber. 420km actieradius WLTP.

CUPRA Formentor

Vanaf €599 p/mnd*
De CUPRA Formentor is een sportieve plug-in hybride coupé: krachtig, uniek en gedurfd.

CUPRA Leon Sportstourer

Vanaf €649 p/mnd*
De CUPRA Leon Sportstourer is een stijlvolle plug-in stationwagen die het kenmerkende design combineert met indrukwekkende prestaties.
Cupra Born 19 inch velgen
Lease extra voordelig een gebruikte CUPRA
Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling.

Aanbod CUPRA occasions uitgelicht

CUPRA Operational Lease

Lease nu een CUPRA met een uitgebreid full operational leasepakket: duidelijke voorwaarden en geen onverwachte (extra) kosten. Bij het afsluiten van een zakelijke leaseovereenkomst met DutchLease krijgt u een toegewijde contactpersoon, zodat al uw vragen over de auto of het leasecontract snel worden beantwoord. Met full operational lease profiteert u van de volgende diensten:

  • Een vast maandbedrag
  • Inclusief wegenbelasting
  • Inclusief reparaties en onderhoud
  • Inclusief autoverzekeringen met schadeverzekering voor inzittenden
  • Geen grote initiële investering of aanbetaling vereist
  • Geen zorgen over kosten op de balans, aangezien rente en afschrijving zijn inbegrepen in de leaseprijs

Met andere woorden, de door ons aangeboden leaseprijs is all-inclusive, zonder verborgen kosten. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste CUPRA zakelijke lease model dat perfect aansluit bij uw behoeften en budget.

 

CUPRA zakelijk leasen en bijtelling

Overweegt u de CUPRA leaseauto ook privé te gebruiken en rijdt u meer dan 500 kilometer per maand privé? Dan bent u bijtelling verschuldigd aan de overheid. De CUPRA Born, als volledig elektrische auto, valt momenteel onder een gunstig bijtellingspercentage van 16%. De exacte hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het fiscale inkomen en de fiscale waarde van de auto. Gebruik onze handige bijtellingscalculator om de bijtelling nauwkeurig te berekenen. Zakelijke rijders die de auto uitsluitend voor zakelijke doeleinden gebruiken en privé minder dan 500 kilometer per jaar rijden, zijn vrijgesteld van bijtelling.

 

CUPRA Occasion Lease

Snel een CUPRA rijden zonder lange levertijd? CUPRA  Occasion Lease is een leasevorm waarin u (mits beschikbaar) een jong gebruikte lease occasion least welke DutchLease op dat moment op voorraad heeft. Het gaat hierbij om CUPRA's van minimaal 12 maanden tot maximaal 25 maanden, uiteraard met gunstige kilometerstand. Omdat de afschrijving al heeft plaatsgevonden kunnen wij deze auto's aanbieden tegen een gunstig tarief.

 

CUPRA: het merk

CUPRA, het elektrische performancemerk van de Volkswagen Group, streeft ernaar de moderne samenleving te transformeren met zijn focus op sportieve elektrische auto's. In lijn met deze visie bracht CUPRA de CUPRA Born uit, een volledig elektrische hatchback die rijplezier combineert met geavanceerde technologie. Het merk heeft recent de Formentor uitgebreid, een luxe en sportieve model waar het merk zich onderscheid in de markt van elektrische auto's.

Volvo c40 recharge
Van compacte stadsauto's tot bedrijfswagens
Bij DutchLease least u alle merken en modellen