Cupra Ateca zakelijke lease

CUPRA zakelijk lease

Wij berekenen een offerte voor welk model u maar wilt

CUPRA zakelijk leasen

Heeft u interesse in het zakelijk leasen van een CUPRA? Bij DutchLease bieden we aantrekkelijke tarieven en gunstige voorwaarden voor het zakelijk leasen van een CUPRA met full operational lease. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte, waarin al uw wensen worden verwerkt om verrassingen te voorkomen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Waarom DutchLease
  • Hoge klanttevredenheid: 8,4

  • Meer dan 50 jaar lease-ervaring, in alle segmenten

  • Binnen 24 uur een offerte, altijd bereikbaar

  • Vast contactpersoon voor optimale samenwerking

CUPRA zakelijk lease aanbod uitgelicht

CUPRA Born
Vanaf €465 p/mnd*
De nieuwe 100% elektrische CUPRA Born nu nog 16% leasen via DutchLease. Een auto voor de echte autoliefhebber. 420km actieradius WLTP.
CUPRA Leon
Vanaf €565 p/mnd*
De CUPRA Leon is de sportieve benchmark in de middenklasse.

CUPRA Leon Sportstourer

Vanaf €495 p/mnd*
De CUPRA Leon Sportstourer is een stijlvolle plug-in stationwagen die het kenmerkende design combineert met indrukwekkende prestaties.

CUPRA Formentor

Vanaf €599 p/mnd*
De CUPRA Formentor is een sportieve plug-in hybride coupé: krachtig, uniek en gedurfd.
Cupra Born 19 inch velgen
CUPRA occasion lease zakelijk
Occasion Lease via DutchLease
Snel rijden, flexibele looptijd, scherpe tarieven en lage bijtelling met CUPRA zakelijke occasion lease.

CUPRA occasion aanbod uitgelicht

CUPRA operational lease

Zakelijk lease nu een CUPRA met een uitgebreid full operational leasepakket: duidelijke voorwaarden en geen onverwachte (extra) kosten. Bij het afsluiten van een zakelijke leaseovereenkomst met DutchLease krijgt u een toegewijde contactpersoon, zodat al uw vragen over de auto of het leasecontract snel worden beantwoord. Met full operational lease profiteert u van de volgende diensten:

  • Reparatie en onderhoud bij de merkdealer

  • Laag eigen risico van €135,- bij niet verhaalbare schade

  • Schadereparatie en glasherstel

  • 24/7 pechhulp via de ANWB

  • Inzittende standaard meeverzekerd

  • Wegen- en registratiebelasting

De door ons aangeboden leaseprijs is all-inclusive, zonder verborgen kosten. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste CUPRA zakelijke lease model dat perfect aansluit bij uw wensen en budget. Heeft u vragen over de auto's of over zakelijk leasen bij ons? Neem gerust persoonlijk contact op.

CUPRA zakelijk leasen en bijtelling

Overweegt u de CUPRA leaseauto ook privé te gebruiken en rijdt u meer dan 500 kilometer per maand privé? Dan bent u bijtelling verschuldigd aan de overheid. De CUPRA Born, als volledig elektrische auto, valt momenteel onder een gunstig bijtellingspercentage van 16%. De exacte hoogte van de bijtelling is afhankelijk van het fiscale inkomen en de fiscale waarde van de auto. Gebruik onze handige bijtellingscalculator om de bijtelling nauwkeurig te berekenen. Zakelijke rijders die de auto uitsluitend voor zakelijke doeleinden gebruiken en privé minder dan 500 kilometer per jaar rijden, zijn vrijgesteld van bijtelling.

CUPRA: het merk

CUPRA, het elektrische performancemerk van de Volkswagen Group, streeft ernaar de moderne samenleving te transformeren met zijn focus op sportieve elektrische auto's. In lijn met deze visie bracht CUPRA de CUPRA Born uit, een volledig elektrische hatchback die rijplezier combineert met geavanceerde technologie. Het merk heeft recent de Formentor uitgebreid, een luxe en sportieve model waar het merk zich onderscheid in de markt van elektrische auto's.